שלום לכולם,
בשעה טובה החלטתי להתקדם ולעבור לטלויזיה LCD.
אני צריך עזרה בבחירת המסך, בעיקר למשחקי אקסבוקס 360 וגם קצת לטלויזיה וסרטים מדי פעם, חשוב שתיהיה לי אפשרות לחבר את המחשב למסך גם כן.
אני מחפש טלויזיה 32 אינץ והתקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ש"ח פלוס מינוס, המליצו לי לקחת בשביל משחקים LCD של סמסונג, LG או טושיבה, האם זה נכון?
הבנתי שגם זמן התגובה חשוב בשביל משחקים, הייתי במחסני חשמל ושם ראיתי כל מיני דגמים והמוכר אמר לי שעדיף לי LG מאשר סמסונג כי זמן התגובה של סמסונג זה 6 ושל LG זה 5.. האם זה משנה כל כך? שיגעו אותי שם לגבי יבואנים וכל נושא האחריות שישנם יבואנים פרללים וכל מיני כאלה... מה חשוב לי לבדוק באמת בעת קניית מסך ? מבחינת חיבורים ואחריות וכל זה ?
צמצמתי את הרשימה למס' דגמים, אודה לכל מי שיוכל לעזור לי להחליט:
1.סמסונג 450 או 451.
2.LG 32LG30-34R או ה-10R.
3.טושיבה רגזה החדשה.. משהו עם 500 בדגם.
אשמח לשמוע על דגמים נוספים שעונים לדרישות ובעיקר לתקציב.
תודה לכולם!!
צריך עזרה..
-
Th3_0n3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
זמני התגובה נימדדים בכל מיני שיטות כמו גם הקונטרסט ! לכן אל תאמין לנתונים.
הסמסונג 450 מעולה בתמונה פרט לסאונד של הרמקולים שלא עים ניתן לכנות אותו סאונד ביכלל...
הכי טוב שתלך ליראות וגם לישמוע !
ותישקול גם סוני 32S4000 יש עדיין להשגה בכמה חנויות...
הסמסונג 450 מעולה בתמונה פרט לסאונד של הרמקולים שלא עים ניתן לכנות אותו סאונד ביכלל...
הכי טוב שתלך ליראות וגם לישמוע !
ותישקול גם סוני 32S4000 יש עדיין להשגה בכמה חנויות...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
Th3_0n3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
דבר ראשון, תודה רבה על המענה המהיר!
שנית, אתה בטוח שהסוני מתאים לקונסולות ?(עפ"י הנתונים הזמן תגובה שלו זה 8..)
הכי טוב באמת שאלך ואראה את כל הדגמים ואתרשם בעצמי.. למרות שהדבר לא כל כך עוזר כי למשל במחסני חשמל לא היו את כל הדגמים וגם אלה שהיו היו מחוברות ב-SVIDEO וזה לא אינדקציה איך המסך יתנהג כשהוא מחובר לקונסולה ב-HD.. לכן אשמח לשמוע על סמך הנסיון שיש פה לאנשים ו\או שיש אותם למישהו והוא יכול להמליץ.
עוד שאלה, מה נחשב דגם יותר טוב ויותר חדש אצל LG.. ה-32R, ה-34R או ה-10R ??
תודה מראש
שנית, אתה בטוח שהסוני מתאים לקונסולות ?(עפ"י הנתונים הזמן תגובה שלו זה 8..)
הכי טוב באמת שאלך ואראה את כל הדגמים ואתרשם בעצמי.. למרות שהדבר לא כל כך עוזר כי למשל במחסני חשמל לא היו את כל הדגמים וגם אלה שהיו היו מחוברות ב-SVIDEO וזה לא אינדקציה איך המסך יתנהג כשהוא מחובר לקונסולה ב-HD.. לכן אשמח לשמוע על סמך הנסיון שיש פה לאנשים ו\או שיש אותם למישהו והוא יכול להמליץ.
עוד שאלה, מה נחשב דגם יותר טוב ויותר חדש אצל LG.. ה-32R, ה-34R או ה-10R ??
תודה מראש