זהו פוסט של חלום רטוב שהצלחתי בעזרתו של ידיינו מלמעלה והרבה תפילות לרכישת החלום הרטוב....
כמובן שלקח לי שנים בכדי להשיג את מבוקשי ועם המון המון תקווה בסופו של דבר זה היתגשם .., את אלויס כולנו מכירים זה בטוח ואת המיקרופון הכי נחשב של אז מדגם SHURE 55 S המקורי של חברת "האחים שור" דאז לפני שהפכו למעצמת העל בתחום המיקרופונים הדינאמים , עוד הצלחה שלהם לסלול את "דרך המלך" לחברת שור הנחשבת מאוד בתחום המיקרופונים בכלל....למלך אלויס פרסלי.
ובכלל שהוא - הוא הגיע אלי קצת "פצוע" ודיי מיושן כמעט כבן 60, יותר נכון לדיוק יוצר בשנת 1950 אצל האחים שור - מה שמביא אותי לעשות את החשבון שכמעט מלאו לו 60 שנות יופי ומתוקת כדבש כמו צלילו הבוקע ...ונפל בסופו של דבר לאדם הנכון...
הסיפור המלא שבחלקו היה זקוק לשיפוץ סליל שנותק ברגל החיבור מהמגע לחוט המקורי ומשם לכבל המיקרופון, הסליל שלו הוא למעשה לא מנחושת סטנדרטי אלא מאלומיניום מאוד עדין וכשהוא נפל ליידיי פשוט לא הבנתי עד כמה שאני הולך להיות "מלך" שמחזיק את מה שבעצם הוא ההיסטוריה של אלויס (ושור מקורי) ולא חיקוי של השנים 2006 וכיוצא בזאת.., האמת היא שאני בטוח שכולם רוצים שיהיה בידם כזה אוצר.., (יש לו גם סיריאל נמבר מוטבע עליו למתעניינים...) ובכדי שיהיה אפשר להשמיש אותו שלחתי אותו לאיש מאוד מיוחד ואומן דגול...לדעתי שמו הולך אפילו לפניו - "טובי דואק" במעבדה קטנה וצנועה ברחוב ההיסתדרות בחולון נמצא לו שם ה-איש והאגדה!
זה שהצליח לשפץ אותו מבלי לגעת בסליל המקורי ומבלי לשנות חלקים הכל נעשה בחלקים מקוריים של המיקרופון הזה וממנו , טובי שהוא בעצמו לא האמין איך שהוא הצליח בכלל "להחיות" את המפלצת הזו של האחים שור פשוט עשה לי את השנה , בשבילי הוא הכוככב האמיתי !, אילו היו ימים מורטיי עצבים וגידים, בעלי סיכוי של 24 אחוזיי הצלחה..., אם בכלל...או שזהו יהיה נזק בילתי הפיך !, כיוון שאין חלקים עבורו גם בעולם כולו (לדעתי).
וכשאני אומר בעולם כולו אני מתכוון לכך - לחלקים מקוריים בלבד וללא פשרה בחלופיים !
הכל כנגד כל הסיכויים נתתי לטובי ללכת על זה, אמרתי לו טובי אין לי בריירה או שזה מצליח או שאכלתי אותה , טובי נתן לי את האופציה בבחירה , ואני כרגיל כמעט שלא פוחד מכלום אמרתי לו , טובי, לך על זה , תעשה ותצליח....,בברכת הצלחה סיימנו את השיחה,
(זה אני מה לעשות, גם סוג של צרה לשמה....
ואכן לאחר יומיים של עבודת נמלים במעבדה של טובי המלך ! כשאני בקשר מתמיד איתו בשתיי הייממות שעברו עלי ומלאי מתח שלא פסק לרגע זה הצליח ב-100% !
טובי הצליח להשיב לו את חייו מחדש .
פשוט גאון עם נשמה זה מה שהייתי צריך , שלא לדבר על השירות שראוי לשבח.
ברצוני להודות לו באופן אישי על תרומתו להיסטוריה , טובי אני מודה לך מקרב לב , הנה חברים לפנייכם כל ההיסטוריה כולה...."ההיסטוריה חוזרת..".
וכרגע עובד ומצלצל כמו חדש על פרה אפ מנורות...ממש ובידיוק כמו פעם מלפני 60 שנה,
אף דאגתי וצרפתי לכם תמונות בעלי הנאה צרופה......
תהנו....
באהבה
מאסטר מיקס משה....