השהיה לאחר הדלקה בפיוניר LX5090/LX5090H
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כאשר מדליקים את ה-5090H, יש צורך להמתין מספר שניות לפני שניתן לבחור כניסת וידאו שונה (HDMI, COMPONENT או ערוץ טלויזיה) אם לוחצים על הכפתור מוקדם מדי ישנו חלון קטן המודיע שהטלויזיה אינה מוכנה עדיין.
אני מנחש שהסיבה לכך היא מערכת ה- LINUX בתוך הטלוויזיה שלא סיימה את תהליך ה- BOOT.
האם ב- LX5090 הפשוטה יותר (ללא סטרימר מובנה, ה- MEDIA GALLERY) ישנה אותה תופעה, או שניתן להעביר ערוץ/כניסת וידאו מיד עם ההדלקה?
שאלה נוספת - האם למסכים הנ"ל קיים קוד דיסקריט לכיבוי ולהדלקה לטובת שלטים חכמים?
אני מנחש שהסיבה לכך היא מערכת ה- LINUX בתוך הטלוויזיה שלא סיימה את תהליך ה- BOOT.
האם ב- LX5090 הפשוטה יותר (ללא סטרימר מובנה, ה- MEDIA GALLERY) ישנה אותה תופעה, או שניתן להעביר ערוץ/כניסת וידאו מיד עם ההדלקה?
שאלה נוספת - האם למסכים הנ"ל קיים קוד דיסקריט לכיבוי ולהדלקה לטובת שלטים חכמים?
- ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ב KRP יש את אותה תופעה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה זה "קוד דיסקריט " ?Boaz כתב:ב-LX5090 יש את אותה תופעה.
כן, יש קוד דסקריט לכיבוי והדלקה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - בTOSHIBA CRT שלי אין בעייה - אתה רוצה לעשות החלפה? לא תצטרך להוסיף שקל - ואתה יודע מה - ההובלה עליי

- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
קוד נפרד לכיבוי והדלקה.רונן כתב:מה זה "קוד דיסקריט " ?Boaz כתב:ב-LX5090 יש את אותה תופעה.
כן, יש קוד דסקריט לכיבוי והדלקה.......
שימושי בתכנות שלט, מונע מצב שהטלויזיה כבר דלוקה, השלט חושב שכבויה, ומכבה במקום להדליק. ולהיפך.
לא תמיד יש כפתורים נפרדים בשלט, אפילו שהמכשיר תומך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה ככה בכל המסכים.
אני לא חושב שהבעיה היא BOOT אלא דווקא שהמסך ממתין שהפאנל יהיה מוכן לפני שהוא מעביר לו וידאו.
אני לא חושב שהבעיה היא BOOT אלא דווקא שהמסך ממתין שהפאנל יהיה מוכן לפני שהוא מעביר לו וידאו.
-
udif
-
- חבר ותיק

ממש לא. הרי לא רק שיש כבר תמונה, אז בנוסף הלחיצה על הכפתור פותחת חלון על המסך.oferlaor כתב:זה ככה בכל המסכים.
אני לא חושב שהבעיה היא BOOT אלא דווקא שהמסך ממתין שהפאנל יהיה מוכן לפני שהוא מעביר לו וידאו....
אם הטלוויזיה כוונה על ערוץ 1 או 2 (כן ,יש לי אנטנה) וכובתה, לאחר הדלקה מחדש אני כבר רואה תמונה, אבל לא יכול לעבור לכניסה אחרת (למשל HDMI) למשך מספר שניות אחר כך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לגבי LINUX, יש כיום מעט מאוד מסכים שאין בהם ברמה כזו או אחרת LINUX.
יש לי 5090 הדגם ה"פשוט" יותר ואין אצלי את התופעה שתיארת. אפשרי להעביר INPUT גם אחרי חצי שניה מההדלקה.udif כתב:כאשר מדליקים את ה-5090H, יש צורך להמתין מספר שניות לפני שניתן לבחור כניסת וידאו שונה (HDMI, COMPONENT או ערוץ טלויזיה) אם לוחצים על הכפתור מוקדם מדי ישנו חלון קטן המודיע שהטלויזיה אינה מוכנה עדיין.
שאלה נוספת - האם למסכים הנ"ל קיים קוד דיסקריט לכיבוי ולהדלקה לטובת שלטים חכמים?...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
נכון, וזה מטריף אותי עם שלט הרמוני.staticx כתב:הדבר הכי מעצבן בטלויזיה הזו, זה שאי אפשר להדליק אותה בלחיצה על אינפוט מסויים
למשל כמו במגבר שאתה לוחץ על הכניסה שאתה רוצה והוא כבר נדלק בכניסה שלחצת....
שי
-
udif
-
- חבר ותיק

צודק...staticx כתב:הדבר הכי מעצבן בטלויזיה הזו, זה שאי אפשר להדליק אותה בלחיצה על אינפוט מסויים
הטלוויזיה הזו החליפה אצלי מסך "25 של סוני (CRT כמובן).
מצד שני, אם עובדים עם Harmony ויש קודי הפעלה דיסקרטיים, לא צריכה להיות בעיה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
udif כתב:צודק...staticx כתב:הדבר הכי מעצבן בטלויזיה הזו, זה שאי אפשר להדליק אותה בלחיצה על אינפוט מסויים
הטלוויזיה הזו החליפה אצלי מסך "25 של סוני (CRT כמובן).
מצד שני, אם עובדים עם Harmony ויש קודי הפעלה דיסקרטיים, לא צריכה להיות בעיה....
מה הכוונה קודי הפעלה דיסקרטיים ?
במקרה שלי לדוגמא:
בשימוש עם הרמוני ONE ומסך KRP כאשר אני מגדיר ACTIVITY של צפייה ב PS3 לדוגמא והמסך צריך להיות על INPUT 3 והכיבוי האחרון של המסך היה על INPUT 1 המסך תמיד ידלק על אחד ולא יעבור ל INPUT 3 מההדלקה.
אני מניח שעם השהיות ושליחה נוספת של המעבר ל INPUT הרצוי יהיה ניתן להתגבר על הבעיה אבל לא ברצף שאני מדבר עליו.
שי