YES - סיפור [טוב] מהחיים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
kkkkalif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אין על השירות של יס
לפני חודש בערך רציתי להתקין עוד שקע והם דרשו ממני 250 ש"ח לאחר ויכוחים קיבלתי את זה ב 50 % הנחה ולאחר מכן קיבלתי את זה בחינם ובנוסף קיבלתי גם התנצלות אז תכלס אני לקוח של יס רק 4 חודשים לפני זה הייתי בהוט ותאמינו לי אין על יס

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #22 

לדעתי הרעיון שהזכיר NEONE (ונראה לי שפעם גם אני העלתי אותו) הוא הכי חכם - וגורם לנאמנות הכי טובה - ולשקט הכי גדול אצל החברות.
אני בזמנו חשבתי על זה - כי ראיתי את המגזין "אוטו" עושה את אותו הדבר
אצלם - כל מנוי - אחרי שנה - משלם 5% פחות - כמה פשוט ככה טוב.
אז יס/הוט - יכולים על אותו המתכון - או להוריד במחיר כל שנה, או לחלופין להציע עוד חבילה כל שנה...
בקיצור - ככה למנוי ותיק - אין אינטרס לעבור שכן יאבד את כל ה"זכויות".

Neone
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #23 

עידו_F כתב:אבל רוב הלקוחות לא משלמים סכומים כאלה היום. לרוב מי שמגיע למחיר של מעל 250 ש"ח הם או בעלי מעל חמישה ממירים או צרכני ספורט כבדים (כמובן שיש גם צרכנים כבדים אחרים, כמו ערוצי ילדים או פורנו, אבל נתייחס לספורט כי זה מה שלרב בפורום רלוונטי). הלקוח המוצע בשתי החברות הינו לקוח אשר בביתו יש שניים-שלושה ממירים וחבילת בסיס + שלוש או ארבע חבילות שאינן פרימיום. לקוחות כאלה אכן משלמים 220-230 ש"ח.

תראה, אפילו השוק עצמו לא יכול להכתיב שבירת שוק. כך לדוגמא את רפורמת הערוצים שיביא חוק ההסדרעים שאומרים שתשנה את התמונה. חבילת הבסיס תצומצם ותוזל והרבה ערוצים יעברו להות ערוצים ברישיון מיוחד (או בשמם הידוע בציבור - ערוצי פרימיום). אמנם זה יוזיל רבות את מחיר המנוי לצרכנים הכבדים שלא יצטרכו לגרור חבילת בסיס רחבה רק בשביל אופציה לרכוש ארבעה ערוצי ספורט/ילדים/פורנו, אבל בשורה התחתונה זה ייקר לכל השאר את המחיר, כי במצב החדש הם יצטרכו לרכוש בנפרד ערוצים רבים אותם קיבלו בעבר במסגרת חבילת הבסיס.

כרגע נראה כי הרפורמה הזו נדחית ל2012 עד אשר המצב הכלכלי ישתפר. אך המצב הזה יגיע בסופו של דבר. מה שישפיע קשות על צרכני הטלוויזיה (השוק) שבכלל דרש את השינוי הזה מלכתחילה.
...
250 ש"ח היו לצורך הדוגמא.
אז אוקיי הלקוח הממוצע משלם 220-230 ש"ח, אם אחת החברות היתה מציעה מבצע של נניח 190 ש"ח בהתחייבות כלשהי.
לשדר היא משדר ממילא, לחסוך 30 ש"ח בחודש זה 360 ש"ח בשנה, זה דבר שהיה מביא לחברה הנ"ל יותר לקוחות והרווח שלהן היה גדל גם אם פר לקוח הן היו מרוויחות פחות.

מה שקורה כיום זה שהחברות (בגדול) לא עושות זאת גם במחיר של איבוד לקוח קיים או פוטנציאלי, לדעתי לפחות הן עושות זאת כי איזושהי הסכמה לא פורמלית בינהן, רוצה לומר שהתחרות היא רק על הנייר.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #24 

מבטיח לך שהסכמה כזו לא קיימת.
עובד בחברת יס

Neone
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

על הנייר בטוח לא :wink:

לא נכנס לדקויות זה באמת לא משנה אבל בכל מקרה נראה לי מוזר מאוד העניין שחברה כמעט ולא תראה גמישות בשביל להביא לקוח חדש (שדרך אגב רצה חבילת שרות יקרה), תסכים איתי שזה מוזר משהו.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #26 

קיימת גמישות, פשוט לא כזו שלרוחך.
הרי ישנו הבדל גדול בין מחיר מחירון ובין מחיר מבצע.

לדוגמא. חביל TOP במבצע ללקוח חדש תעלה 235 ש"ח (יכול להיות שזה השתנה עקב העלייה האחרונה) בעוד שמחיר המחירון שלה (ללקוחות שאינם במבצע) הוא 296 ש"ח.
עובד בחברת יס

Neone
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

קודם כל לצורך הבהרה, מה שאני אומר זה לגבי 2 החברות, לא משהו נגד יס או הוט ספציפית.

לגבי מחיר מחירון, עזוב, היחידים שמשלמים מחיר מחירון זה כאלה שרוצים לעזוב ומחכים לרגע המתאים ולא רוצים להתחייב וגם אז אני לא בטוח שהם משלמים את מלוא המחיר.
זה כמו בבתי מלון, שילמת 500 ש"ח ללילה ועל הדלת מבפנים כתוב את מחיר המחירון שהוא 500$ ללילה, ת'כלס יש מישהו שמשלם את זה? :lol:

גמישות? מבחינתי אם אני מוכן להתחייב לשלוש שנים והחברה שממול לא מוכנה להוריד 10 ש"ח לחודש זה חוסר גמישות.
10 ש"ח לחודש זה 120 ש"ח לשנה ו-360 ש"ח לשלוש שנים, זה כלום בראיה חברתית ושווה לחברה שאני או כל אחד אחר לצורך העניין יעבור אליה גם אם תרוויח פחות 360 ש"ח או אפילו 500 ש"ח שמתפרסים על שלוש שנים.
ידוע שבד"כ לקוחות מרוצים מגדילים את הקשר עם החברה ולרוב גם נשארים איתה שנים רבות, הרווח של החברה במקרה הזה עולה עשרות מונים על ההפסד.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #28 

כן, ברור לי שהתכוונת לשתי החברות. ברם, רק על עצמי מותר מבחינה משפטית לספר ידעתי. בכל מקרה, בדיון הזה, על שהוא מעמיק ומעניין לא נגיע על הסכמה (זאת לאור פרטים שמבחינה חוקית עדיין אסור לי לדבר עליהם) לכן נצטרך הפעם להסכים שלא להסכים.
עובד בחברת יס

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #29 

דבר אחד אני לא מבין:
למה אם אני צרכן כבר של סדרות וסרטים אני משלם 250 ש"ח בחודש ואם אני צרכן ספורט כבד אני צריך לשלם מעל 300 ש"ח.
למיטב הבנתי יש אופציה לקבל את ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10, ערוץ 23 וערוץ 24 ב-40 ש"ח לחודש (אמנם בהגבלת זמן)
ספורט 1 + ספורט 2 = 50 ש"ח
ספורט 5+, ספורט 5, ספורט 5 + לייב, ספורט 5 + גולד = 100 ש"ח
סה"כ: 190 ש"ח בחודש, אני אפילו מוכן לשלם 220 ש"ח.

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #30 

idan309 כתב: למיטב הבנתי יש אופציה לקבל את ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10, ערוץ 23 וערוץ 24 ב-40 ש"ח לחודש (אמנם בהגבלת זמן)
...
המחיר הוא 15 שקל אם אני לא טועה, וזה נקרא חבילת השהייה, זה לארבע או שלוש חודשים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78853
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #31 

idan309,

זה פשוט - יש הרבה מאוד תוכן, יש הרבה מאוד זכויות יוצרים שמתחרים זה בזה ויש המון אנשים שמוכנים לשלם כסף טוב בשביל זה.

כל עוד הביקוש גבוה, המחיר נשאר גבוה.

Neone
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #32 

עידו_F כתב:כן, ברור לי שהתכוונת לשתי החברות. ברם, רק על עצמי מותר מבחינה משפטית לספר ידעתי. בכל מקרה, בדיון הזה, על שהוא מעמיק ומעניין לא נגיע על הסכמה (זאת לאור פרטים שמבחינה חוקית עדיין אסור לי לדבר עליהם) לכן נצטרך הפעם להסכים שלא להסכים.
...
(Y)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #33 

Croc כתב:אני חייב לשתף אותכם בזה :)
אני פריק של פורמולה 1 - והשנה אמרתי אני לא אסמוך על ערוץ 5 מבחינת השידורים ואני אוודה שיהיה לי גיבוי בדמות ערוץ RTL הגרמני.
לפני שערוצי ספורט בישראל התחילו לשדר פורמולה 1 ואחרי שערוץ רוסי פתוח הפסיק - דרך RTL ראיתי מירוצים במשך כמה שנים טובות ונבנה לי אפילו עוצר מילים בגרמנית בהיקף מפתיע.
.
...
CROC,גם אני פריק של פורמולה 1,אני בהוט,כל הערוצים פתוחים כולל RTL,אבל להפתעתי לבקשת ערוץ 5,שהם בעלי זכויות בלעדיים בארץ חסמו את הצפיה ב-RTL :evil: ,כאשר שידרו את F1 בשבת ויום ראשון.
גם ב-YES ?
פשוט בדיחה,RTL ערוץ חופשי,האיכות שידור שלהם עולם אחר,לא לדבר על כל כתבות/ניתוחים מסביב...

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #34 

moshem74 כתב:YES יכולים בקלות למוטט את HOT.

כל מה שעליהם לעשות זה להוריד במחיר .....
לקצץ ברווחים שנה שנתים ואט אט הם יכפילו את כמות המנויים.
תשתית כבר יש,אנשים לא טיפשים ורובנו יודעים שאין מה להשוות בין השניים,לאט לאט ,תוך שנה שנתיים,כולם יעברו לYES וHOT פושטת רגל.

גם ככה הם כבר בקשיים כלכליים לא קטנים.

אבל מה לעשות שאף אחד לא חושב במדינה הזאת לטווח הרחוק...
...
אני בHOT אבל עם הייתי יכול הייתי עובר ליס.
אבל עדיין אני ממש לא רוצה שאף חברה תפשוט רגל אחרת YES או HOT יעלו את המחירים והלקוחות יסבלו!!
תמיד צריך להיות מאזן אחרת יהיה נורא!!

אני חדש כאן.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”