YES - סיפור [טוב] מהחיים
אין על השירות של יס
לפני חודש בערך רציתי להתקין עוד שקע והם דרשו ממני 250 ש"ח לאחר ויכוחים קיבלתי את זה ב 50 % הנחה ולאחר מכן קיבלתי את זה בחינם ובנוסף קיבלתי גם התנצלות אז תכלס אני לקוח של יס רק 4 חודשים לפני זה הייתי בהוט ותאמינו לי אין על יס
לפני חודש בערך רציתי להתקין עוד שקע והם דרשו ממני 250 ש"ח לאחר ויכוחים קיבלתי את זה ב 50 % הנחה ולאחר מכן קיבלתי את זה בחינם ובנוסף קיבלתי גם התנצלות אז תכלס אני לקוח של יס רק 4 חודשים לפני זה הייתי בהוט ותאמינו לי אין על יס
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי הרעיון שהזכיר NEONE (ונראה לי שפעם גם אני העלתי אותו) הוא הכי חכם - וגורם לנאמנות הכי טובה - ולשקט הכי גדול אצל החברות.
אני בזמנו חשבתי על זה - כי ראיתי את המגזין "אוטו" עושה את אותו הדבר
אצלם - כל מנוי - אחרי שנה - משלם 5% פחות - כמה פשוט ככה טוב.
אז יס/הוט - יכולים על אותו המתכון - או להוריד במחיר כל שנה, או לחלופין להציע עוד חבילה כל שנה...
בקיצור - ככה למנוי ותיק - אין אינטרס לעבור שכן יאבד את כל ה"זכויות".
אני בזמנו חשבתי על זה - כי ראיתי את המגזין "אוטו" עושה את אותו הדבר
אצלם - כל מנוי - אחרי שנה - משלם 5% פחות - כמה פשוט ככה טוב.
אז יס/הוט - יכולים על אותו המתכון - או להוריד במחיר כל שנה, או לחלופין להציע עוד חבילה כל שנה...
בקיצור - ככה למנוי ותיק - אין אינטרס לעבור שכן יאבד את כל ה"זכויות".
250 ש"ח היו לצורך הדוגמא.עידו_F כתב:אבל רוב הלקוחות לא משלמים סכומים כאלה היום. לרוב מי שמגיע למחיר של מעל 250 ש"ח הם או בעלי מעל חמישה ממירים או צרכני ספורט כבדים (כמובן שיש גם צרכנים כבדים אחרים, כמו ערוצי ילדים או פורנו, אבל נתייחס לספורט כי זה מה שלרב בפורום רלוונטי). הלקוח המוצע בשתי החברות הינו לקוח אשר בביתו יש שניים-שלושה ממירים וחבילת בסיס + שלוש או ארבע חבילות שאינן פרימיום. לקוחות כאלה אכן משלמים 220-230 ש"ח.
תראה, אפילו השוק עצמו לא יכול להכתיב שבירת שוק. כך לדוגמא את רפורמת הערוצים שיביא חוק ההסדרעים שאומרים שתשנה את התמונה. חבילת הבסיס תצומצם ותוזל והרבה ערוצים יעברו להות ערוצים ברישיון מיוחד (או בשמם הידוע בציבור - ערוצי פרימיום). אמנם זה יוזיל רבות את מחיר המנוי לצרכנים הכבדים שלא יצטרכו לגרור חבילת בסיס רחבה רק בשביל אופציה לרכוש ארבעה ערוצי ספורט/ילדים/פורנו, אבל בשורה התחתונה זה ייקר לכל השאר את המחיר, כי במצב החדש הם יצטרכו לרכוש בנפרד ערוצים רבים אותם קיבלו בעבר במסגרת חבילת הבסיס.
כרגע נראה כי הרפורמה הזו נדחית ל2012 עד אשר המצב הכלכלי ישתפר. אך המצב הזה יגיע בסופו של דבר. מה שישפיע קשות על צרכני הטלוויזיה (השוק) שבכלל דרש את השינוי הזה מלכתחילה....
אז אוקיי הלקוח הממוצע משלם 220-230 ש"ח, אם אחת החברות היתה מציעה מבצע של נניח 190 ש"ח בהתחייבות כלשהי.
לשדר היא משדר ממילא, לחסוך 30 ש"ח בחודש זה 360 ש"ח בשנה, זה דבר שהיה מביא לחברה הנ"ל יותר לקוחות והרווח שלהן היה גדל גם אם פר לקוח הן היו מרוויחות פחות.
מה שקורה כיום זה שהחברות (בגדול) לא עושות זאת גם במחיר של איבוד לקוח קיים או פוטנציאלי, לדעתי לפחות הן עושות זאת כי איזושהי הסכמה לא פורמלית בינהן, רוצה לומר שהתחרות היא רק על הנייר.
קיימת גמישות, פשוט לא כזו שלרוחך.
הרי ישנו הבדל גדול בין מחיר מחירון ובין מחיר מבצע.
לדוגמא. חביל TOP במבצע ללקוח חדש תעלה 235 ש"ח (יכול להיות שזה השתנה עקב העלייה האחרונה) בעוד שמחיר המחירון שלה (ללקוחות שאינם במבצע) הוא 296 ש"ח.
הרי ישנו הבדל גדול בין מחיר מחירון ובין מחיר מבצע.
לדוגמא. חביל TOP במבצע ללקוח חדש תעלה 235 ש"ח (יכול להיות שזה השתנה עקב העלייה האחרונה) בעוד שמחיר המחירון שלה (ללקוחות שאינם במבצע) הוא 296 ש"ח.
עובד בחברת יס
קודם כל לצורך הבהרה, מה שאני אומר זה לגבי 2 החברות, לא משהו נגד יס או הוט ספציפית.
לגבי מחיר מחירון, עזוב, היחידים שמשלמים מחיר מחירון זה כאלה שרוצים לעזוב ומחכים לרגע המתאים ולא רוצים להתחייב וגם אז אני לא בטוח שהם משלמים את מלוא המחיר.
זה כמו בבתי מלון, שילמת 500 ש"ח ללילה ועל הדלת מבפנים כתוב את מחיר המחירון שהוא 500$ ללילה, ת'כלס יש מישהו שמשלם את זה?
גמישות? מבחינתי אם אני מוכן להתחייב לשלוש שנים והחברה שממול לא מוכנה להוריד 10 ש"ח לחודש זה חוסר גמישות.
10 ש"ח לחודש זה 120 ש"ח לשנה ו-360 ש"ח לשלוש שנים, זה כלום בראיה חברתית ושווה לחברה שאני או כל אחד אחר לצורך העניין יעבור אליה גם אם תרוויח פחות 360 ש"ח או אפילו 500 ש"ח שמתפרסים על שלוש שנים.
ידוע שבד"כ לקוחות מרוצים מגדילים את הקשר עם החברה ולרוב גם נשארים איתה שנים רבות, הרווח של החברה במקרה הזה עולה עשרות מונים על ההפסד.
לגבי מחיר מחירון, עזוב, היחידים שמשלמים מחיר מחירון זה כאלה שרוצים לעזוב ומחכים לרגע המתאים ולא רוצים להתחייב וגם אז אני לא בטוח שהם משלמים את מלוא המחיר.
זה כמו בבתי מלון, שילמת 500 ש"ח ללילה ועל הדלת מבפנים כתוב את מחיר המחירון שהוא 500$ ללילה, ת'כלס יש מישהו שמשלם את זה?
גמישות? מבחינתי אם אני מוכן להתחייב לשלוש שנים והחברה שממול לא מוכנה להוריד 10 ש"ח לחודש זה חוסר גמישות.
10 ש"ח לחודש זה 120 ש"ח לשנה ו-360 ש"ח לשלוש שנים, זה כלום בראיה חברתית ושווה לחברה שאני או כל אחד אחר לצורך העניין יעבור אליה גם אם תרוויח פחות 360 ש"ח או אפילו 500 ש"ח שמתפרסים על שלוש שנים.
ידוע שבד"כ לקוחות מרוצים מגדילים את הקשר עם החברה ולרוב גם נשארים איתה שנים רבות, הרווח של החברה במקרה הזה עולה עשרות מונים על ההפסד.
כן, ברור לי שהתכוונת לשתי החברות. ברם, רק על עצמי מותר מבחינה משפטית לספר ידעתי. בכל מקרה, בדיון הזה, על שהוא מעמיק ומעניין לא נגיע על הסכמה (זאת לאור פרטים שמבחינה חוקית עדיין אסור לי לדבר עליהם) לכן נצטרך הפעם להסכים שלא להסכים.
עובד בחברת יס
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
דבר אחד אני לא מבין:
למה אם אני צרכן כבר של סדרות וסרטים אני משלם 250 ש"ח בחודש ואם אני צרכן ספורט כבד אני צריך לשלם מעל 300 ש"ח.
למיטב הבנתי יש אופציה לקבל את ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10, ערוץ 23 וערוץ 24 ב-40 ש"ח לחודש (אמנם בהגבלת זמן)
ספורט 1 + ספורט 2 = 50 ש"ח
ספורט 5+, ספורט 5, ספורט 5 + לייב, ספורט 5 + גולד = 100 ש"ח
סה"כ: 190 ש"ח בחודש, אני אפילו מוכן לשלם 220 ש"ח.
למה אם אני צרכן כבר של סדרות וסרטים אני משלם 250 ש"ח בחודש ואם אני צרכן ספורט כבד אני צריך לשלם מעל 300 ש"ח.
למיטב הבנתי יש אופציה לקבל את ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10, ערוץ 23 וערוץ 24 ב-40 ש"ח לחודש (אמנם בהגבלת זמן)
ספורט 1 + ספורט 2 = 50 ש"ח
ספורט 5+, ספורט 5, ספורט 5 + לייב, ספורט 5 + גולד = 100 ש"ח
סה"כ: 190 ש"ח בחודש, אני אפילו מוכן לשלם 220 ש"ח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
idan309,
זה פשוט - יש הרבה מאוד תוכן, יש הרבה מאוד זכויות יוצרים שמתחרים זה בזה ויש המון אנשים שמוכנים לשלם כסף טוב בשביל זה.
כל עוד הביקוש גבוה, המחיר נשאר גבוה.
זה פשוט - יש הרבה מאוד תוכן, יש הרבה מאוד זכויות יוצרים שמתחרים זה בזה ויש המון אנשים שמוכנים לשלם כסף טוב בשביל זה.
כל עוד הביקוש גבוה, המחיר נשאר גבוה.
עידו_F כתב:כן, ברור לי שהתכוונת לשתי החברות. ברם, רק על עצמי מותר מבחינה משפטית לספר ידעתי. בכל מקרה, בדיון הזה, על שהוא מעמיק ומעניין לא נגיע על הסכמה (זאת לאור פרטים שמבחינה חוקית עדיין אסור לי לדבר עליהם) לכן נצטרך הפעם להסכים שלא להסכים....
CROC,גם אני פריק של פורמולה 1,אני בהוט,כל הערוצים פתוחים כולל RTL,אבל להפתעתי לבקשת ערוץ 5,שהם בעלי זכויות בלעדיים בארץ חסמו את הצפיה ב-RTLCroc כתב:אני חייב לשתף אותכם בזה![]()
אני פריק של פורמולה 1 - והשנה אמרתי אני לא אסמוך על ערוץ 5 מבחינת השידורים ואני אוודה שיהיה לי גיבוי בדמות ערוץ RTL הגרמני.
לפני שערוצי ספורט בישראל התחילו לשדר פורמולה 1 ואחרי שערוץ רוסי פתוח הפסיק - דרך RTL ראיתי מירוצים במשך כמה שנים טובות ונבנה לי אפילו עוצר מילים בגרמנית בהיקף מפתיע.
....
גם ב-YES ?
פשוט בדיחה,RTL ערוץ חופשי,האיכות שידור שלהם עולם אחר,לא לדבר על כל כתבות/ניתוחים מסביב...
אני בHOT אבל עם הייתי יכול הייתי עובר ליס.moshem74 כתב:YES יכולים בקלות למוטט את HOT.
כל מה שעליהם לעשות זה להוריד במחיר .....
לקצץ ברווחים שנה שנתים ואט אט הם יכפילו את כמות המנויים.
תשתית כבר יש,אנשים לא טיפשים ורובנו יודעים שאין מה להשוות בין השניים,לאט לאט ,תוך שנה שנתיים,כולם יעברו לYES וHOT פושטת רגל.
גם ככה הם כבר בקשיים כלכליים לא קטנים.
אבל מה לעשות שאף אחד לא חושב במדינה הזאת לטווח הרחוק......
אבל עדיין אני ממש לא רוצה שאף חברה תפשוט רגל אחרת YES או HOT יעלו את המחירים והלקוחות יסבלו!!
תמיד צריך להיות מאזן אחרת יהיה נורא!!
אני חדש כאן.