אני מנוי ב-YES כבר 6 שנים.
אני מרוצה מאיכות תמונה (הכל יחסי, כן?) ומתוכן שידורים.
גם לשרות תיקונים נזקקתי בשמך הזמן הזה ותמיד שרות היה טוב מאוד.
לפני שנה פלוס נכנסתי לחבילה למשך של 3 שנים עם יס-מאקס ושאר הירקות.
אני פריק של פורמולה 1 - והשנה אמרתי אני לא אסמוך על ערוץ 5 מבחינת השידורים ואני אוודה שיהיה לי גיבוי בדמות ערוץ RTL הגרמני.
לפני שערוצי ספורט בישראל התחילו לשדר פורמולה 1 ואחרי שערוץ רוסי פתוח הפסיק - דרך RTL ראיתי מירוצים במשך כמה שנים טובות ונבנה לי אפילו עוצר מילים בגרמנית בהיקף מפתיע.
באיזשהו שלב ערוץ זה יחד עם שאר ערוצים גרמניים וצרפתים הפכו ל-"חבילת שפות" זרות והלך לי לאיבוד.
בקיצור - אני מחייג ליס.
לוקח טיפה פחות מ-2 דקות לשמוע את כל הפתיחים, פרסומות, הקשת נתונים וכו' - והשיחה גולשת לתור ששמתין למענה של מציג שרות לקוחות.
עוד 15 שניות והנציג עונה
אני רוצה לראות את HOT עונים באותה מהירות.....
(בעצם אני באמת מאחל לכל לקוחות מסכנים של HOT שרמת השרות שהם מקבלים תשתפר).
בתכל'ס אני רציתי את הערוץ הזה בחינם.
למה?
כי פעם הוא היה לי ואז הורידו אותו בלי לשאול אותי.
כי בשנה אחרונה היו כמה ערוצים שבוטלו - לא משהו שמעניין אותי אבל אי אפשר להתעלם מכך שחבילה הצטמקה.
אחרי שיחה של כ-5 דקות על מה היא כן ובעיקר מה היא לא יכולה לעשות ביקשתי לדבר עם מציג/ה בכיר/ה.
גם זה לא הלך איתה בקלות - היא אמרה שבקשה שלי לקבל ערוץ שעולה 5 ש"ח ללא תשלום לא מצדיקה התערבות של נציגים בכירים.
אחרי שפיקפקתי בחוסר יכולת שלה להעביר שיחות מעצם היותה בחורה צעירה בעלת כפות ידים ופרקי עצבאות בריאים למדי
היא הסכימה להעביר אותי למח' "קשרי לקוחות".
אחרי כדקה מורטת עצבים של צילצולים וציפיה שהישחה עוד רגע תתנתק ואני שוב אצטרך לחזור על כל הסיפר ענתה לי נציגה.
אחרי שהסברתי לה את כל הסיפור בכנות היא היציע לי לתת ערוץ RTL חינם למשך 5 חודשים.
אחרי שאמרתי לה שאני יודע שאזדקק בו בוודאות של 100% ב-28/09, שזה יום כיפור בו הגויים האלו לא מתביישים לנסוע במכוניות וכן מקיימים מירוץ בזמן שערוץ ספורט יחכשיח את המסך, ו-5 חודשים מעכשיו זה לא מספיק ושנראה לי אני אדבר איתם שוב בעוד חודשיים/שלושה כדי לבקש את הדיל הזה ואז 5 חודשים כן יגיעו ליום כיפור - היא אמרה לי "תמתין רגע" ואחרי 15 שניות חזרה אליי ואמרה שהיא נותנת לי את ערוץ ללא תשלום ל-10 חודשים.
סוף טוב הכל טוב.
אין להתפלא אחרי זה למה אני כל כך הרבה שנים ב-YES ולא חושב לשניה אחת אפילו לעבור למתחרה שלהם.