resident evil 5
רכשתי את המשחק ל PS3 , האמת התלבטתי בין קילזון ורזידנט אויל.
לאחר יום וקצת של משחק , אני בקושי עוזב את ה PS3 , המשחק ממכר מאוד. גרפיקה מעולה ומרשימה, משחקיות מהנה ביותר , המשחקיות עצמה לא השתנתה ובאמת קשה לעזוב את הקונסולה . אני מאוד נהנה מהמשחק. כל האווירה של אפריקה המוסיפה למשחק ( לעומת FAR CRY 2 שאותי אכזב ) ....
לאחר יום וקצת של משחק , אני בקושי עוזב את ה PS3 , המשחק ממכר מאוד. גרפיקה מעולה ומרשימה, משחקיות מהנה ביותר , המשחקיות עצמה לא השתנתה ובאמת קשה לעזוב את הקונסולה . אני מאוד נהנה מהמשחק. כל האווירה של אפריקה המוסיפה למשחק ( לעומת FAR CRY 2 שאותי אכזב ) ....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני ממש התבעסתי ממנו.
התגובות האיטיות, הסירבול בטעינת הנשק, ביזבוז התחמושת של השותפה, חוסר יכולת ללכת ולירות בו זמנית, חוסר יכולת לעצור טעינה באמצע (אני מתחיל לדחוף כדורים לרובה, בינתיים הזומבים מכל הכיוונים מרביצים לי עם אתי חפירה, אבל אני לא מפסיק עד שהרובה טעון כולו). יותר מדי דברים מעצבנים, ומה שהכי מעצבן זה שעשו אותם בכוונה.
התגובות האיטיות, הסירבול בטעינת הנשק, ביזבוז התחמושת של השותפה, חוסר יכולת ללכת ולירות בו זמנית, חוסר יכולת לעצור טעינה באמצע (אני מתחיל לדחוף כדורים לרובה, בינתיים הזומבים מכל הכיוונים מרביצים לי עם אתי חפירה, אבל אני לא מפסיק עד שהרובה טעון כולו). יותר מדי דברים מעצבנים, ומה שהכי מעצבן זה שעשו אותם בכוונה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Malcontent כתב:אני ממש התבעסתי ממנו.
התגובות האיטיות, הסירבול בטעינת הנשק, ביזבוז התחמושת של השותפה, חוסר יכולת ללכת ולירות בו זמנית, חוסר יכולת לעצור טעינה באמצע (אני מתחיל לדחוף כדורים לרובה, בינתיים הזומבים מכל הכיוונים מרביצים לי עם אתי חפירה, אבל אני לא מפסיק עד שהרובה טעון כולו). יותר מדי דברים מעצבנים, ומה שהכי מעצבן זה שעשו אותם בכוונה....