האם מישהו יודע מתי תגיע ביקורת על הW5500
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שלום לכולם,
החלטתי ללכת על הW4500 אבל בישפאר משום מה החליטו לוותר על המשך הייבוא שלה ולהביא את היורשת - הW5500, המסך הוא 40 אינץ'.
הבדלי טכנולוגיה אני כבר יודע כי קראתי עליה, אבל יש מידע עליה אך ורק באתר של סוני.
עכשיו השאלה:
ללכת עליה ולתת קפיצה משמעותית מבחינה תקציבית או ללכת על הA650 של סמסונג (אותו גודל מסך) וגמרנו. מבחינתי הA650 די מקבילה אליה.
מרחק צפייה כ2.5 מטרים, הבעיה בין LCD לפלזמה היא הדרישות שלי שהם בעיקר צפיית PS3 מעט שידורי SD, סרטי בלו ריי ואולי DVD (אין לי את הלב להוציא אותו מהבית...)
באותה נשימה - אם יש מישהו שמעוניין גם להצטרף לרכישה של אחת מהן שישלח לי הודעה בפרטי, אני מנסה לאגד כמה אנשים למטרה הזו. אני יודע ששורות אלו שייכות לאיזור אחר אבל זה בהקשר להודעה.
תודה.
החלטתי ללכת על הW4500 אבל בישפאר משום מה החליטו לוותר על המשך הייבוא שלה ולהביא את היורשת - הW5500, המסך הוא 40 אינץ'.
הבדלי טכנולוגיה אני כבר יודע כי קראתי עליה, אבל יש מידע עליה אך ורק באתר של סוני.
עכשיו השאלה:
ללכת עליה ולתת קפיצה משמעותית מבחינה תקציבית או ללכת על הA650 של סמסונג (אותו גודל מסך) וגמרנו. מבחינתי הA650 די מקבילה אליה.
מרחק צפייה כ2.5 מטרים, הבעיה בין LCD לפלזמה היא הדרישות שלי שהם בעיקר צפיית PS3 מעט שידורי SD, סרטי בלו ריי ואולי DVD (אין לי את הלב להוציא אותו מהבית...)
באותה נשימה - אם יש מישהו שמעוניין גם להצטרף לרכישה של אחת מהן שישלח לי הודעה בפרטי, אני מנסה לאגד כמה אנשים למטרה הזו. אני יודע ששורות אלו שייכות לאיזור אחר אבל זה בהקשר להודעה.
תודה.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

אני מכיר את שתיהן, אני לא מכיר את הW5500, אולי אני אוכל להביא אותה למחיר של הA650 (אני יודע שהיא מעולה) ואז שווה לי... אני מתלבט עם זה המון המון זמן. זה גם ככה מעבר לתקציב שלי ובא לי משהו שיעבוד מספיק זמן, גם כשייצאו דגמים חדשים אני אוכל לומר לעצמי שזה הכי טוב שהיה בזמנו ורואים מדהים עדיין.
Vocare Ad Regnum
תלוי איך אתה בוחר להסתכל על זה
יחס עלות-תועלת? A650.
אתה יכול לחכות ל W5500
ואם כבר
למה לא לחכות ל OLED?
לדעתי, אתה תוכל לומר לעצמך בלב שלם שהסמסונג היא הכי טובה שהייתה בזמנו (3.09)
שרואים בה מדהים
והכי חשוב- שהיא הייתה בתקציב.
יחס עלות-תועלת? A650.
אתה יכול לחכות ל W5500
ואם כבר
למה לא לחכות ל OLED?
לדעתי, אתה תוכל לומר לעצמך בלב שלם שהסמסונג היא הכי טובה שהייתה בזמנו (3.09)
שרואים בה מדהים
והכי חשוב- שהיא הייתה בתקציב.
- Traklin
- עוסק בתחום

- תגובות: 190
- שם מלא: ליאור א.
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש למסך 100Hz
ניגון וידאו תמונות ומוסיקה DLNA
וניגודיות 1:100000
ניגון וידאו תמונות ומוסיקה DLNA
וניגודיות 1:100000
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

הW5500 כבר נמצאת בארץ, נכון לאתמול... אני לא אחכה לOLED (אם היית קורא הערות שלי בשרשורים היית יודע מה דעתי) ואני לא אשלם על OLED כרגע...
אם הייתי צריך לחכות לW5500 אז לא שווה לי, אבל היא כבר כאן,..
אם הייתי צריך לחכות לW5500 אז לא שווה לי, אבל היא כבר כאן,..
Vocare Ad Regnum
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

תודה, אני אשמח אם עופר או מרטין יוכלו לתת כאן מלה...
במסגרת התפקיד בעבודה אני רגיל "לחפור" במפרטים, אבל המוטו שלי תמיד היה לראות בעיניים או לקבל מלה של בר סמכות, מפרטים זה דבר מגניב, אבל הוא לא אומר איך אתה תקבל את מה שתראה... התחום שלי הוא ועידת ווידאו... כך ששם יש מלא תכמונים, אני תמיד ממליץ לראות. אבל אני מוכן לקבל כאן מלה של מישהו שראה אותה (את הW5500).
במסגרת התפקיד בעבודה אני רגיל "לחפור" במפרטים, אבל המוטו שלי תמיד היה לראות בעיניים או לקבל מלה של בר סמכות, מפרטים זה דבר מגניב, אבל הוא לא אומר איך אתה תקבל את מה שתראה... התחום שלי הוא ועידת ווידאו... כך ששם יש מלא תכמונים, אני תמיד ממליץ לראות. אבל אני מוכן לקבל כאן מלה של מישהו שראה אותה (את הW5500).
Vocare Ad Regnum
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

זמן זמן זמן...
מנהל תחום טכני מוצא עצמו לא פעם מול המחשב קרוב לשמונה עד עשר שעות ביום, שלא נדבר על המשך עבודה מהבית. אבל ככה זה שאתה אוהב צעצועים יקרים (תחום העבודה)
אני אנסה להרביץ קפיצה לישפאר לראות אותו, אני חייב את זה לעצמי. בזה אתה צודק.
אני מנסה לראות האם ישנן אי אילו הערות הארות בנוגע אליו, אני לא יודע למה הנעילה על סוני, סמסונג יתנו מענה באותה מידה, אבל הזיקה המפגרת שלי להכי חדש שיש. הייתי הולך על פיליפס 9603 אבל אין לי שם קשרים והיא הרבה יותר יקרה.
מנהל תחום טכני מוצא עצמו לא פעם מול המחשב קרוב לשמונה עד עשר שעות ביום, שלא נדבר על המשך עבודה מהבית. אבל ככה זה שאתה אוהב צעצועים יקרים (תחום העבודה)
אני אנסה להרביץ קפיצה לישפאר לראות אותו, אני חייב את זה לעצמי. בזה אתה צודק.
אני מנסה לראות האם ישנן אי אילו הערות הארות בנוגע אליו, אני לא יודע למה הנעילה על סוני, סמסונג יתנו מענה באותה מידה, אבל הזיקה המפגרת שלי להכי חדש שיש. הייתי הולך על פיליפס 9603 אבל אין לי שם קשרים והיא הרבה יותר יקרה.
Vocare Ad Regnum
קטע מ - HDTVtest :
Unfortunately there have also been a couple of downgrades (at least on paper): the Sony KDL40W5500Buy this for £936.00 at Dixons
Use code ‘MARCH35‘ to get £35 off sports only an 8-bit panel (vs a 10-bit panel on the 40″ W4500) and CCFL backlight (the W4500 had WCG-CCFL). While it’s unlikely that picture quality will be compromised, we shall reserve judgement until we get our hands on a review sample.
The Sony KDL40W5500 HDTV is expected to be available for sale in the United Kingdom from mid-March onwards at an RRP of £1199 (though we’ve seen pre-order prices as low as £900 from certain internet retailers).
Unfortunately there have also been a couple of downgrades (at least on paper): the Sony KDL40W5500Buy this for £936.00 at Dixons
Use code ‘MARCH35‘ to get £35 off sports only an 8-bit panel (vs a 10-bit panel on the 40″ W4500) and CCFL backlight (the W4500 had WCG-CCFL). While it’s unlikely that picture quality will be compromised, we shall reserve judgement until we get our hands on a review sample.
The Sony KDL40W5500 HDTV is expected to be available for sale in the United Kingdom from mid-March onwards at an RRP of £1199 (though we’ve seen pre-order prices as low as £900 from certain internet retailers).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
אם וכאשר נקבל אותה לסקירה נעשה עליה ביקורת.
עד אז אין לי מה להוסיף.
עד אז אין לי מה להוסיף.