האם ניתוק יחידת המאורר של הדיסק הפנימי ב-YESMAX גורמת לבעיות
שלום חברים,
כבר המון זמן המאורר של המכשיר שלי מרעיש (לא חזק) אבל בשעות הלילה שהכל שקט באופן מוחלט אני בהחלט שומע אותו וזה גורם לי לעצבים מיותרים.
היום פתחתי את ה-MAX ניתקתי את המאורר מלוח המכשיר ופתחתי את הפלסטיק המכסה את הדיסק הפנימי בכדי שהחום יתפזר ולא ישאר באזור המיועד לו.
יש פתרון אחר או שאפשר לחיות כך ללא אורור.
שהתקשרתי מזמן ל-YES והסברתי להם את הבעיה הם הציעו לי להחליף את המכשיר בחדש וזה הדבר האחרון שאני רוצה. חשוב לי כל החומר עליו ולא בא לי להחליפו.
הם לא מחליפים חלקים או דיסק בבית הלקוח.
האם אני הולך לשרוף את ה-MAX שלי?
תודה.
כבר המון זמן המאורר של המכשיר שלי מרעיש (לא חזק) אבל בשעות הלילה שהכל שקט באופן מוחלט אני בהחלט שומע אותו וזה גורם לי לעצבים מיותרים.
היום פתחתי את ה-MAX ניתקתי את המאורר מלוח המכשיר ופתחתי את הפלסטיק המכסה את הדיסק הפנימי בכדי שהחום יתפזר ולא ישאר באזור המיועד לו.
יש פתרון אחר או שאפשר לחיות כך ללא אורור.
שהתקשרתי מזמן ל-YES והסברתי להם את הבעיה הם הציעו לי להחליף את המכשיר בחדש וזה הדבר האחרון שאני רוצה. חשוב לי כל החומר עליו ולא בא לי להחליפו.
הם לא מחליפים חלקים או דיסק בבית הלקוח.
האם אני הולך לשרוף את ה-MAX שלי?
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מדוע שלא תחליף את המאוורר במאוורר חדש? אפשר לרכוש בכל חנות מכוונת שמוכרת חלקי מחשבים. אני פשוט חושב בקול רם כי אם ה MAX שלך הוא מדור ראשון כמו שלי אז דרישות פיזור החום הן אדירות ואין סיכוי שתוכל להפעיל אותו ללא מאוורר בלי לדפוק שם משהו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אז זו השאלה הראשונה שלי בדיוק - האם המכשיר הוא MAX דור ראשון או שני?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
kastrome,
דור ראשון לא יכול לשרוד בלי אוורור, הוא חם מאוד.
160G זה רק דור שני (הוא נראה כמו מכשיר DVD, דק יותר ושטוח עם פס שחור בחלקו העליון של הפאנל הקדמי).
ממליץ לא לנתק לחלוטין אלא ללכת עם הישן לחנות מחשבים ושיארגנו לך חדש ULTRA SILENT.
160G זה רק דור שני (הוא נראה כמו מכשיר DVD, דק יותר ושטוח עם פס שחור בחלקו העליון של הפאנל הקדמי).
ממליץ לא לנתק לחלוטין אלא ללכת עם הישן לחנות מחשבים ושיארגנו לך חדש ULTRA SILENT.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
קיים גם דור ראשון עם 160GBoferlaor כתב:kastrome,
ממליץ לא לנתק לחלוטין אלא ללכת עם הישן לחנות מחשבים ושיארגנו לך חדש ULTRA SILENT....
אז מה סימני הזיהוי לדור 2 ?yes-man כתב:קיים גם דור ראשון עם 160GBoferlaor כתב:kastrome,
ממליץ לא לנתק לחלוטין אלא ללכת עם הישן לחנות מחשבים ושיארגנו לך חדש ULTRA SILENT.......
האמת אין לי מושג, אצלי זה הטריף אותי ולכן נותק.9000es כתב:kastrome שלום לך .
האם התופעה של רעש המאורר קיים בכל ממירי המקס .
או שרק אצלך יש לו רעש יתר על המידה ....
אני עובד איתו כבר שבועיים מנותק והוא לא מתחמם והכל תקין.
מקווה שכך ימשיך.
בהצלחה.