לפני החלטה סופית על LCD 37 HDR, יש אלטרנטיבות חוץמ A450 לשקו
בהמשך לאשכול –
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
החלטתי ללכת על LCD 37 (יש סיכוי אולי ל 40/42 אם אני אשיג מחיר טוב),
HDR (התכנים שלי הם מקסימום 720P, ובדרך כלל כנראה פחות מזה).
עושה רושם שכל הפורום כמעט ממליץ על LA37A450 ,
לפי זאפ אפשר להשיג אותה באזור ה 3,900 עם אחריות רשמית באתר לא מוכרים, אני מניח שבתוספת לא גדולה אני יצליח למצוא באתרים יותר מוכרים/ממכירות אישיות בוואלה.
השאלה היא אם יש למישהו אופציית LCD אחרת (עד 4.5 מקס') שכדאי לשקול (הבנתי שהסמסונג הזה מוצלח יותר מ SONY ו LG המקבילים?).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
החלטתי ללכת על LCD 37 (יש סיכוי אולי ל 40/42 אם אני אשיג מחיר טוב),
HDR (התכנים שלי הם מקסימום 720P, ובדרך כלל כנראה פחות מזה).
עושה רושם שכל הפורום כמעט ממליץ על LA37A450 ,
לפי זאפ אפשר להשיג אותה באזור ה 3,900 עם אחריות רשמית באתר לא מוכרים, אני מניח שבתוספת לא גדולה אני יצליח למצוא באתרים יותר מוכרים/ממכירות אישיות בוואלה.
השאלה היא אם יש למישהו אופציית LCD אחרת (עד 4.5 מקס') שכדאי לשקול (הבנתי שהסמסונג הזה מוצלח יותר מ SONY ו LG המקבילים?).
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם היית רוצה FHD ולא מתעניין בSD אז לך על הL4000.
אם היית רוצה FHD ושידורי SD אז אתה צריך לקפוץ כבר לW4500 , שלמיטב הבנתי - לא יובא לארץ יותר...אלא הסדרה החדשה W5500, שאין לי מושג מה איתה.
בכל אופן, כרגע נראה לי שה450 תיתן לך מענה טוב. רק תראה אותה בחנות לפני הקנייה.
אם היית רוצה FHD ושידורי SD אז אתה צריך לקפוץ כבר לW4500 , שלמיטב הבנתי - לא יובא לארץ יותר...אלא הסדרה החדשה W5500, שאין לי מושג מה איתה.
בכל אופן, כרגע נראה לי שה450 תיתן לך מענה טוב. רק תראה אותה בחנות לפני הקנייה.
Vocare Ad Regnum
טלויזה טובה פרט לרמקולים שלה שנותנים צליל מעפן כמו טלפון.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רק למה ליקנות בעיה מראש ? יש מספיק אפשריות של איכות קול טובה וגם איכות תמונה מעולה.
רב סרן-רועי קליין.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כן, אבל
מה לגבי התקציב - עד 4500 שקלים ?tascam כתב:רק למה ליקנות בעיה מראש ? יש מספיק אפשריות של איכות קול טובה וגם איכות תמונה מעולה....
זו הבעיה.
אגב, רסיבר פשוט ורמקולים יעלו 1500 שקלים ויתנו פתרון טוב, הוא יכול לקנות אותם גם עוד כמה חודשים ולהנות מחיבור עוד מכשירים.
tascam- או שהרמקולים בטלוויזיה של שכן שלך לא תקינים או שאיבדת פרופורציות לחלוטין.tascam כתב:רק למה ליקנות בעיה מראש ? יש מספיק אפשריות של איכות קול טובה וגם איכות תמונה מעולה....
ה 450 מספקת את התמורה הטובה ביותר למחיר
ובניגוד לדעתך, נחמד לשמוע בה חדשות ושאר ירקות
סרטים פחות
האפשרות היחידה אחריה היא ה 5603D שעולה כמו ה 450 שתתן תמונה טובה+רסיבר פשוט ורמקולים שיפיקו צליל טוב יותר מה 5603D
לשיקול פותח השירשור
אן לי 450 יש דלת מולי בבית אצל שכן הצליל של הסמסונג מזעזע בדיוק הפוך מאיכות התמונה הגבוה !
לי יש טושיבה 42C3500 עים תמונה בינונית- אבל עים צליל עשיר ומלא עים באסים וגבוהיים ממש כמו הצליל של ה CRT האיכותיים של פעם עים הרמקולים בצדדים האיכותיים של WEGA... (שבסוף ניקנתה על ידי סוני).
לי יש טושיבה 42C3500 עים תמונה בינונית- אבל עים צליל עשיר ומלא עים באסים וגבוהיים ממש כמו הצליל של ה CRT האיכותיים של פעם עים הרמקולים בצדדים האיכותיים של WEGA... (שבסוף ניקנתה על ידי סוני).
רב סרן-רועי קליין.
תיראה לי יש דרישות של צליל נורמלי ואיכותי מהטלוויזיה שלא תישמע לי כמו מסך דק סיני של מחשב ב 500 ש"ח...
לכן גם הסט אפ שלי במערכת דיי איכותי וכולל POLAUDIO LSI 9 ומגבר DENON PMA1500AE וכ"ו...
טלויזיה גם שומעים ולא רק רואים ויש לידרוש לישמוע אותה בחנות.נקודה.
לכן גם הסט אפ שלי במערכת דיי איכותי וכולל POLAUDIO LSI 9 ומגבר DENON PMA1500AE וכ"ו...
טלויזיה גם שומעים ולא רק רואים ויש לידרוש לישמוע אותה בחנות.נקודה.
רב סרן-רועי קליין.
ומה לגבי מתיחה אוטמטית בתמונה כי רק ב HDMI יש מעבר אוטומטי בן 16:9 ל 3:4 ומתיחת תמונה בסמסונג ובחיבור S VIDEO צריך גם כל הזמן לעשות זאת ידנית עים השלט...
היום אני מקבל את הסוני שלי בקרוב תמונות !
היום אני מקבל את הסוני שלי בקרוב תמונות !
רב סרן-רועי קליין.