מתי יתחיל השיווק של גירסת IGO8 AMIGO - הגירסה החדשה 2009

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
auris פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם מישהוא יודע מתי יתחילו לשווק את מכשירי PND כמו QUE עם הגירסה החדשה של IGO8 הניקראת AMIGO?.
במקביל האם ישנו סיכוי שבית התוכנה הישראלי של IGO8 יצא בהכרזה בימים הקרובים, שכל מי שקונה מכשיר בו מותקנת הגירסה הישנה IGO8 יקבל שידרוג חינם לגירסה IGO8 AMIGO 2009.

חבל פשוט לקנות מכשיר כזהעכשיו, עם הגירסה הישנה ש"או-טו-טו" - תוך שבוע-שבועיים-חודש- תצא הגירסה החדשה, כי הרי מי שלא חיכה כמה ימים, יקבל את הגירסה הישנה ואח"כ ידרש לשלם מאות שקלים כדי לקנות את השדרוג לגירסה החדשה.

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #2 

על פי הפרסום שלהם, "התוכנה כוללת 80% מהפונקציות של "האח הגדול" iGO8 My Way, אך זאת ב-20% בלבד מהמורכבות שלו"

אתה מוכן לוותר על 20% פונקציות תמורת ממשק יותר יפה ונוח?

auris פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

Newboy כתב:על פי הפרסום שלהם, "התוכנה כוללת 80% מהפונקציות של "האח הגדול" iGO8 My Way, אך זאת ב-20% בלבד מהמורכבות שלו"

אתה מוכן לוותר על 20% פונקציות תמורת ממשק יותר יפה ונוח?
...
אם תוכל להגדיר לי ולפרט על איזה 20 אחוז מהפונקציות אני מוותר בגירסה החדשה - אז אוכל להגיד לך אם אני מוכן לוותר או לא.
בהחלט יכול להיות שאותם 20% כפי שאתה אומר - הם אלו שאני בחיים לא הייתי מגיע אליהם, לא הייתי זקוק להם ולא הייתי משתמש בהם.
קח בחשבון שאני מוגדר כ"משתמש מתחיל" בעולם מכשירי ה- GPS ותוכנות הניווט ובהחלט יכול להיות שהוספת ממשק אינטרקטיבי יותר , ידידותי יותר, ופשוט יותר - יתן לי אפשרויות להשתמש בגירסה החדשה הרבה יותר מאשר בגירסה הקודמת.
אך מכיוון שאני לא יודע מה המשמעות של אותם 20 אחוזים - קשה לי מאד לענות בשלב זה.

מאידך רק לידיעתך, וזאת מתוך ידיעה מעמיקה רבת שנים ( מעל 35 שנה כמשתמש כבד ואחראי בעבר על מערכות מיחשוב ומסדי נתונים) בנושא תוכנה וישומים מיחשוביים ( בסביבת המיינפרם ומחשבים אישיים) === מרבית המשתמשים בעולם ( יותר מ - 80% ) משתמשים ויודעים רק על מכסימום 20% מהיכולות של הישומים השונים. והתוכנות השונות ולא לדבר בכלל על מערכות הפעלה.
קח לדוגמא פשוטה - ב"מעבד תמלילים" של מיקרוסופט או מקבילים אחרים, משתמש רגיל יודע ומשתמש רק ב - 10% מהיכולות של מעבד התמלילים.
המשתמשים הכבדים, בחלק מהזמן, משתמשים בלא יותר מ - 20% מפיצ''ירים של הישום כמו מעבד תמלילים או לוח אלקטרוני או מצגות.

"מפלצות הישומים" מיוצרות ע"י בתי התוכנה בעולם, לא כדי שאנו המשתמשים (ברמות שונות) נפעיל את כל התכונות הגלומות בישומים, אלא כדי להאדיר ולנפח את עבודתם של המפתחים והחברות שמעסיקות אותם כדי לדרוש יותר תקציבי פיתוח ואלפי ומאות-אלפי מפתחים שיעבדו בחברה.

זה הוא סוד ידוע לכול אלו החיים ועובדים בסביבת מערכות פיתוח ובתי תוכנה בכל העולם.

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #4 

אני לא יודע להגדיר ולפרט כי היצרן לא פירט ועדיין אין לי חוש נבואי, בטח למוצר שטרם יצא

לגבי זה שהרוב לא משתמשים ברוב מה שיש, אני יודע ומכיר את זה

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”