יס או הוט?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Neone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אנחנו לקוחות של הוט מאז ומעולם (טלוויזיה +אינטרנט), אין התחייבות וכרגע אנחנו בוחנים אפשרויות.

הרעיון המקורי היה לשדרג לטריפל של הוט כולל HD.
קיבלנו את ההצעות הרגילות שלהם, איכשהו חשבנו שטריפל אמור לחסוך כסף, מסתבר שלא ממש.
אז בדקנו ביס. הם קצת יותר יקרים, מן הסתם אין טריפל, טלפון נצטרך להמשיך כרגיל בבזק, אינטרנט יש מבצע של 5 חודשים חינם.

מבחינה כספית הוט זולים אך לא בהרבה.
ההרגלים הם גם מן הסתם להוט ועדיין, הייתי שמח לשמוע הבדלים והמלצות אם יש.
אני מניח שתכני הHD דומים. מה לגבי השאר? שירות? תמיכה? וכו'...

תודה לכולם מראש (Y)

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אני אישית מאמין שיס יותר טובים - גם בתכנים וגם בשירות.
עם HD אין לי ניסיון.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow :)

http://sites.google.com/site/crocweb

Neone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התגובה.

את האמת, כרגע אנחנו בהמתנה.
המחיר שקיבלנו מהנציגים של הוט לא נראה לנו, בטח לא כלקוחות ותיקים ובטח לא מול רמת החבילה והמחיר שיש לנו כיום.
אז ביקשנו להתנתק ועכשיו אנחנו ממתינים לנציג קשרי לקוחות שיחזור אלינו.
היום זה כבר היום השלישי ולמרות שניסינו לבקש שיתקשרו קודם, שום דבר לא עזר ואני גם בספק אם הם יחזרו היום.

מדהים, עד היום אנחנו באמת היינו לקוחות מרוצים (כבלים ואינטרנט).
נכון שמבחר הסרטים שבאמת שווה לראות שואף נמוך וכך גם מגוון שאר התוכניות ועדיין, בעיקר מחוסר ידע ונסיון (מן הסתם)
אני לא חושב שביס יש כזה הבדל.
בעיות כמעט ולא היו ואם היו נפתרו במהירות ובסופו של דבר הפניה להוט נעשתה בשביל להרחיב את הקשר איתם גם לטלפון.
מי היה מאמין שפניה כזאת תוביל לאפשרות לעבור בכלל ליס.

נראה, אולי הנציג שיחזור (אם יחזור...) עוד ישכנע אותנו להישאר, אבל עכשיו אנחנו כבר הרבה יותר מוכנים לעבור.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

אם אפשר לדעת, מה המחיר שקיבלתם? אם אני זוכר נכון, טריפל עם HD עולה באיזור ה-270 ש"ח. אני לא חושב שקשרי לקוחות יוכלו להציע לכם משהו יותר נמוך מזה. אולי איזה ערוץ במתנה, אבל לא משהו מהותי....

Neone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

נכון, אבל לא זאת היתה הבעיה.
רצו עוד כסף לממיר נוסף שקיים אצלנו (ונזכרו לומר זאת כשרצינו כבר לסגור) ועוד כסף להתקנה וזה כבר נהיה מוגזם.

בכל אופן בסופו של דבר יצרו איתי קשר, הורידו את הההתקנה והתשלום הנוסף ועכשיו המחיר גם חוסף משהו סוף סוף.
בנוסף הוסיפו עוד 3 ערוצים למס' חודשים.
כמו שאמרתי, בסך הכל אנחנו מרוצים בהוט ומה שעיצבן זה חוסר הגמישות של הנציגים.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

בידיוק מה שאמרתי. בנוגע למחיר הבסיסי, זה בדרך כלל קבוע. אין הנחות מיוחדות. מה שכן אפשר לעשות, זה להוריד את התשלומים החד פעמיים - כמו התקנות למיניהן. בכל מקרה, החברה הפכה לממש אנאלית בכל מה שנוגע למימירים שיש אצל לקוחות. אם ביס אתה יכול לקבל שלושה או ארבעה ממירים בכייף, בהוט מעבר לשני ממירים תתחיל לשלם. זה מבאס.

הזמנת HD, נכון?

Neone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

כן, HD.

שמע, יס יקרים יותר והוט יודעים את זה ולכן כפי שאמרת המחיר הבסיסי הוא בדרך כלל קבוע ואין מה לעשות לגביו, העניין הנוסף שהם יודעים שגם ביס המחיר הבסיסי הוא בדרך כלל קבוע והם לא נוטים להתגמש (למרות שביס יודעים שהוט זולים יותר ולכן אני מניח שאולי לקוח קיים שמאיים לעזוב יצליח כן לקבל הנחה כלשהי).

כשפניתי ליס לקבל הצעת מחיר הם לא ממש הסכימו להתגמש במחיר.
קיבלתי הצעה מסויימת וזהו, איך שלא סיבבתי את העניין שהם יקרים יותר, התשובה היתה נכון.
לא הציעו ערוצים נוספים או מבחר מסויים וההתגמשות היחידה היתה שהציעו לתת לי הנחה חד פעמית של 100 ש"ח בחשבונית הראשונה.
ז"א שגם בגיוס לקוחות חדשים יס (או הוט) לא ממש יוצאות מכליהן מה שלדעתי אומר שסביר מאוד להניח שיש הסכמה הדדית בינהן בצורה זאת או אחרת לא להתגמש במחירים כי אחרת זה באמת לא מובן (לא מצד החברה המשמרת או המגייסת).

לגבי נושא הממירים, אתה צודק וזה משהו שעמדתי עליו, ציינתי בפני הנציג של הוט שאני מקבל מיס 2 ממירים באותו המחיר ושאין מצב שאני משלם להם על הממיר השני.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”