המלצה לדגם טלויזיה באיכות
אתה צריך מסך 42 אינצ פלאזמה.
המסכים שאני יכול להמליץ לך עליהם הם:
A450 של סמסונג או PV80 של פנסוניק, שני המסכים האלה מתחרים פה באתר וכבר נפתחו מאות נושאים עליהם, תלך לחנות תראה את שניהם אחד ליד השני ותחליט מה אתה יותר אוהב.
המסכים שאני יכול להמליץ לך עליהם הם:
A450 של סמסונג או PV80 של פנסוניק, שני המסכים האלה מתחרים פה באתר וכבר נפתחו מאות נושאים עליהם, תלך לחנות תראה את שניהם אחד ליד השני ותחליט מה אתה יותר אוהב.
הטלויזיה תהיה בסלון כאשר מהצד ויטרינה 3 מ [b]דרום[/b] שמש
1. האים בפלזמה אין בעית השתקפות 2. איך היא מציגה שידורים ב HD ומה טווח המחירים שלה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
1) לחלק מהפלזמות היום יש ציפוי מיוחד שנותן להן "הגנה" מפני השתקפות.
2) לגבי איכויות שידור... עלו כאן שתי תלונות על איכות צפייה ב450, שזה קצת מוזר, אלא אם כן התכוונו לLCD, בגרסת הפלזמה התמונה טובה מאוד. לגבי הPV80 - זה פנסוניק, אין לי מה להוסיף, התמונה שלה טובה מאוד. התקנתי אחת לפני שבועיים אצל לקוח במסגרת פרוייקט. חיברו גם כבלים וגם מקור HD, ראו יופי.
2) לגבי איכויות שידור... עלו כאן שתי תלונות על איכות צפייה ב450, שזה קצת מוזר, אלא אם כן התכוונו לLCD, בגרסת הפלזמה התמונה טובה מאוד. לגבי הPV80 - זה פנסוניק, אין לי מה להוסיף, התמונה שלה טובה מאוד. התקנתי אחת לפני שבועיים אצל לקוח במסגרת פרוייקט. חיברו גם כבלים וגם מקור HD, ראו יופי.
Vocare Ad Regnum
ישנם חסרונות בפלזמה ולכן לדעתי אלך על LCD
דגם שארפ D66 , D44 או סוני דגם חדש KDL40V5500 יגיע תוך כמה ימים ,מה דעתכם?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בסכום של 6000 ש"ח אתה תחפש הרבה מאוד זמן עבור LCD שייתן לך שידורי SD טובים, ם אני חיפשתי ואז הבנתי שאני חייב לקפוץ מעל לתקציב לכיוון כזה מסך.
אם תהיה מוכן "להתפשר" על מסך HDR של פנסוניק או של סמסונג (A450) אז תוכל להנות ממנו. אני לא רואה חסרונות בפלזמה כמסך שנועד לשידורי SD, אני רואה חסרונות במסך LCD שישדר SD במסגרת התקציב הקיים. אני הוספתי עוד לתקציב, עדיין לא קניתי אבל המסך שאני הולך עליו הוא חד משמעית הL40A650, תראה אותו בא.ל.מ ביד אליהו (ליד האצטדיון) ותבין שזה מסך איכותי ועדיין שידורי SD נראים בסדר עליו. כדי לראות יותר טוב מזה תצטרך להוסיף עוד. לעומת זאת - פנסוניק PV8 וסמסונג A450 שרצו לידו הראו תכני SD טוב יותר, אני משער שגם בלי כיול מיוחד... מה גם שמרחק הצפייה שלך הווא לא לHD. אתה ממש תהנה מ42 פלזמה לתכנים אלו.
זו דעתי, אבל היא מנומקת ומלומדת מנסיון.
אם תהיה מוכן "להתפשר" על מסך HDR של פנסוניק או של סמסונג (A450) אז תוכל להנות ממנו. אני לא רואה חסרונות בפלזמה כמסך שנועד לשידורי SD, אני רואה חסרונות במסך LCD שישדר SD במסגרת התקציב הקיים. אני הוספתי עוד לתקציב, עדיין לא קניתי אבל המסך שאני הולך עליו הוא חד משמעית הL40A650, תראה אותו בא.ל.מ ביד אליהו (ליד האצטדיון) ותבין שזה מסך איכותי ועדיין שידורי SD נראים בסדר עליו. כדי לראות יותר טוב מזה תצטרך להוסיף עוד. לעומת זאת - פנסוניק PV8 וסמסונג A450 שרצו לידו הראו תכני SD טוב יותר, אני משער שגם בלי כיול מיוחד... מה גם שמרחק הצפייה שלך הווא לא לHD. אתה ממש תהנה מ42 פלזמה לתכנים אלו.
זו דעתי, אבל היא מנומקת ומלומדת מנסיון.
Vocare Ad Regnum
טוב אחי למה אתה סתם אומר לו שטיות ?!!?!?!??guy11 כתב:בפנסוניק ההשתקפות היא פחות מורגשת מאשר בסמסונג,והבעיה הרצינית היא כאשר החלון הוא מול המסך (ולא מאחוריו או מצדו)
מבלי אפשרות להחשיך אותו.למרות שלדעתי גם עם חלון מול המסך עדיפה פלזמה....
עם יש לך חלון ממש מול הפלזמה וזאת לא פלזמה מסדרה גבוה אתה לא תראה כלום !!
בפלזמות של פנסוניק ופיוניר ההשתקפות מאוד זניחה, אם תפתח וטרינה ענקית מול המסך גם ב LCD תראה רע, אם אתה תסגור את התריסים לחצי אז אתה לא תרגיש שום בעיה בפנסוניק\פיוניר.acozz כתב:טוב אחי למה אתה סתם אומר לו שטיות ?!!?!?!??guy11 כתב:בפנסוניק ההשתקפות היא פחות מורגשת מאשר בסמסונג,והבעיה הרצינית היא כאשר החלון הוא מול המסך (ולא מאחוריו או מצדו)
מבלי אפשרות להחשיך אותו.למרות שלדעתי גם עם חלון מול המסך עדיפה פלזמה....
עם יש לך חלון ממש מול הפלזמה וזאת לא פלזמה מסדרה גבוה אתה לא תראה כלום !!...