יש לי פטיפון מסוג TAYA sp600
אין עליו שום שם של חברה אחרת אז אני משערת שזו החברה אבל אני די בורה בזה...
המחט שכרגע יש עליו היא shure m44e, אני רוצה לקנות מחט ספייר...
הבנתי (בצדק או לא?) שלא חייבים דווקא את המחט הזו, שיש כמה מחטים שמתאימות...
מישהו יכול להסביר לי בחצי משפט את העניין הזה?
ובעוד חצי משפט להמליץ לי על מחט לא יקרה שעושה את העבודה (רק כמחט ספייר בינתיים)
תודה רבה!
הפעם שאלה קטנה לגבי מחט לפטיפון...
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
שלום וברוכה הבאה.
אז ככה. אחד מהחוליות החשובות בכל פטיפון הוא הראש. זה הדבר הקטן עליו מולבשת המחט, והוא בדר"כ קבוע ומדי פעם מחליפים רק את המחט. הראש שלך הוא מדגם SHURE M44E.
בעקרון, לכל ראש יש את המחט המתאימה לו.
יכול להיות שמה ששמעת הוא שניתן להחליף את כל הראש (כולל המחט) לראש אחר וזה כעקרון נכון וגם די פשוט לעשות את זה.
במקרה שלך, אין כל כך צורך להחליף את כל הראש שכן ניתן להשיג מחטים המותאמים לו.
לשם מציאת מחט ספייר את יכולה לפנות לחנות רדיו הכוכב בת"א בקינג ג'ורג', או לאדר סוכנויות ברחוב החשמונאים בת"א. עלות משוערת היא בין 70 ל 100 ש"ח.
אם קיבלת את הפטיפון זה עתה, ואת לא יודעת מה עבר על המחט עד היום, מומלץ בכל מקרה לשים לו מחט חדשה כדי להיות בטוחים שהמחט הישנה לא שחוקה.
בהצלחה....
אז ככה. אחד מהחוליות החשובות בכל פטיפון הוא הראש. זה הדבר הקטן עליו מולבשת המחט, והוא בדר"כ קבוע ומדי פעם מחליפים רק את המחט. הראש שלך הוא מדגם SHURE M44E.
בעקרון, לכל ראש יש את המחט המתאימה לו.
יכול להיות שמה ששמעת הוא שניתן להחליף את כל הראש (כולל המחט) לראש אחר וזה כעקרון נכון וגם די פשוט לעשות את זה.
במקרה שלך, אין כל כך צורך להחליף את כל הראש שכן ניתן להשיג מחטים המותאמים לו.
לשם מציאת מחט ספייר את יכולה לפנות לחנות רדיו הכוכב בת"א בקינג ג'ורג', או לאדר סוכנויות ברחוב החשמונאים בת"א. עלות משוערת היא בין 70 ל 100 ש"ח.
אם קיבלת את הפטיפון זה עתה, ואת לא יודעת מה עבר על המחט עד היום, מומלץ בכל מקרה לשים לו מחט חדשה כדי להיות בטוחים שהמחט הישנה לא שחוקה.
בהצלחה....