laptop עם HDMI וBLURAY
שלום!
בראשותי נייד (DELL STUDIO XPS16) עם יציאת HDMI וכונן BR.
אם אני מעוניין לראות סרטי BR על מסך חיצוני דרך הHDMI יחד עם סאונד דרך המערכת?
אני אומר את זה בהנחה שיהיה רסיבר שיודע לקבל HDMI (ותקנו אותי אם אני טועה) ידע להעביר את הוידאו הלאה למסך "ולקחת" את הסאונד ולהוציא לרמקולים שמחוברים לרסיבר.
יש רסיברים שיודעים לעשות הנ"ל? יש עוד פתרונות אלטרנטיביים?
תודה!
בראשותי נייד (DELL STUDIO XPS16) עם יציאת HDMI וכונן BR.
אם אני מעוניין לראות סרטי BR על מסך חיצוני דרך הHDMI יחד עם סאונד דרך המערכת?
אני אומר את זה בהנחה שיהיה רסיבר שיודע לקבל HDMI (ותקנו אותי אם אני טועה) ידע להעביר את הוידאו הלאה למסך "ולקחת" את הסאונד ולהוציא לרמקולים שמחוברים לרסיבר.
יש רסיברים שיודעים לעשות הנ"ל? יש עוד פתרונות אלטרנטיביים?
תודה!
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
רסיברים של ימינו יודעים לקבל מספר אותו וידאו ואודיו ממקורות שונים (HDMI/COMPONENT/SVIDEO וכו)
ולנתב אותם החוצה ע"י הבחירה שלך, אל הטלויזיה והרמקולים בצורה פשוטה מאוד.
אצלך למשל, תחבר את המחשב למגבר, עם HDMI
ועוד HDMI מהמגבר לפלזמה/LCD
תקבל תמונה וגם סאונד איכותי
ולנתב אותם החוצה ע"י הבחירה שלך, אל הטלויזיה והרמקולים בצורה פשוטה מאוד.
אצלך למשל, תחבר את המחשב למגבר, עם HDMI
ועוד HDMI מהמגבר לפלזמה/LCD
תקבל תמונה וגם סאונד איכותי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רוב הרסיברים אמורים לקחת אות שנכנס - את הוידאו להעביר למסך ואת הסאונד להעביר לרמקולים.
הצרה היא שיש רסיברים LOW END - שלא תומכים בכלל בסאונד דרך HDMI... - ואז צריך לחבר במקביל גם חיבור אופטי/קואקס / אחר...
הצרה היא שיש רסיברים LOW END - שלא תומכים בכלל בסאונד דרך HDMI... - ואז צריך לחבר במקביל גם חיבור אופטי/קואקס / אחר...
זו לא בעיה. מהמחשב לרסיבר ומהרסיבר למסך כמו שאמרו פה
הרסיבר יעבד את הסאונד. זה שהסאומד עובר גם לטלוויזיה לא גורע מכך ובאמת עדיף להיות על 0 בטלוויזיה
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אבל גם במקרה הזה אי אפשר להנות מפורמטי הסאונד החדשים, נכון?
הלכתי לעולם הקולנוע והיו שם כמה רסיברים בודדים שיודעים לעשות את הנ"ל (הרוב בהנחה שהמוכר ידע על מה דיבר, פשוט עשו העברה של סאונד+וידאו לTV) אני לא אומר שזה משהו נדיר. סה"כ מצופה מרסיבר לעשות את זה, אבל צריך לחפש את זה ברסיבר אני מניח. ועוד שאלה HDMI מהמחשב יידע להוציא כל אות (נניח DTS HD או משהו בסגנון) או שזה מוגבל מסיבות שונות לDD5.1 וDTS בלבד?
אני מניח שזה תלוי כבר ביכולות החומרה כי הממשק של HDMI אמור לתמוך בנ"ל הלא כן?
שוב תודה.
אני מניח שזה תלוי כבר ביכולות החומרה כי הממשק של HDMI אמור לתמוך בנ"ל הלא כן?
שוב תודה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
השאלה איזה אות המחשב שלך ואיזה אות אתה רוצה שהרסיבר יקבל. הכול מתחיל ונגמר בנקודת קצה שלך (ע"ע המחשב)
אם הוא מוציא TRUEHD DTS וכל הפורמטים החדשים, אזי יש לך אפשרות לחבר אליו רסיבר שתומך בפורמטים האלה (וכאלה יש לא הרבה) ואז לקבל את האיכות המירבית (סאונד). אם המחשב לא מוציא את הפורמטים האלה (לא קשור אם יש על הדיסק בלוריי) אז לא משנה איזה רסיבר יהיה לך בקצה.
אם הוא מוציא TRUEHD DTS וכל הפורמטים החדשים, אזי יש לך אפשרות לחבר אליו רסיבר שתומך בפורמטים האלה (וכאלה יש לא הרבה) ואז לקבל את האיכות המירבית (סאונד). אם המחשב לא מוציא את הפורמטים האלה (לא קשור אם יש על הדיסק בלוריי) אז לא משנה איזה רסיבר יהיה לך בקצה.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
ואיך יודעים מה מגבול ציוד הקצה. המחשב בעצם עם חיבור HDMI שיכול להעביר את הפורמטים הנ"ל. האם כרטיס הקול צריך לדעת לעשות זאת גם? או שזה מידע דיגטילי שנמצא במחשב ויכול לעבור דרך HDMI ומה שחשוב שהרסיבר ידע "לעבוד" עם המידע שקיבל.