העתק קבצים מhdx1000 להרדיסק חיצוני
אני מנסה להעתיק קבצים מהכונן הפנימי של הסטרימר לכונן חיצוני(ntfs).
חיברתי את הכונן לסטרימר, הוא מזוהה כמו שצריך, אני מנווט עם השלט אל התקיה שאותה ברצוני להעתיק עושה add to list, ברגע שניא מגיע אל הכונן החיצוני, אין לי אפשרות של 'Copy listed items here'
אחרי חיפוש קל, מצאתי בwiki של HDX
external USB flash/ HDD - files system FAT16,FAT32,EXT2,EXT3 - ok!
NTFS - only read
וזה לא נראה לי הגיוני, כי נגיד ואני מעביר את הכונן החיצוני לfat32 אני לא יוכל להעתיק אליו קבצים שמעל ל2 ג'יגה(או משהו כזה).
וגם לא נראה לי הגיוני להשאיר את הכונן החיצוני שלי בתור ext3....
מה אפשר לעשות?
חיברתי את הכונן לסטרימר, הוא מזוהה כמו שצריך, אני מנווט עם השלט אל התקיה שאותה ברצוני להעתיק עושה add to list, ברגע שניא מגיע אל הכונן החיצוני, אין לי אפשרות של 'Copy listed items here'
אחרי חיפוש קל, מצאתי בwiki של HDX
external USB flash/ HDD - files system FAT16,FAT32,EXT2,EXT3 - ok!
NTFS - only read
וזה לא נראה לי הגיוני, כי נגיד ואני מעביר את הכונן החיצוני לfat32 אני לא יוכל להעתיק אליו קבצים שמעל ל2 ג'יגה(או משהו כזה).
וגם לא נראה לי הגיוני להשאיר את הכונן החיצוני שלי בתור ext3....
מה אפשר לעשות?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כמו שקראת, המזרימדיה יודע לכתוב רק על מערכת קבצים מסוג EXT3. אם תכין את הכונן החיצוני שלך בפורמט כזה, תצטרך לעשות שימוש ב Ext2fsd על מנת לקרוא אותו במחשב מבוסס WIN XP.
נראה לי קצת מוזר....הרי כל הרעיון הוא שאם בא אליי חבר עם כונן חיצוני, אז אני יוכל להעתיק אליו סרטים ישירות מהתוכנה של הסטרימר.
וכל הכוננים החיצוניים עכשיו הם NTFS, לא הגיוני לשנות אותו לext2/3 כי אז רק מחשבים אשר הותקן בהם Ext2fsd ידע לקרא אותו. אז לא יהיה לו שימוש בתור כונן חיצוני....
בקיצור לא מובן לי הרעיון שלהם....האם הם מתכננים בעתיד להוסיף גם גם כתיבה על כונן NTFS?
וכל הכוננים החיצוניים עכשיו הם NTFS, לא הגיוני לשנות אותו לext2/3 כי אז רק מחשבים אשר הותקן בהם Ext2fsd ידע לקרא אותו. אז לא יהיה לו שימוש בתור כונן חיצוני....
בקיצור לא מובן לי הרעיון שלהם....האם הם מתכננים בעתיד להוסיף גם גם כתיבה על כונן NTFS?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה עדיין לא אומר שיש לך בעיה. אם באתר כתוב שהמכשיר יודע לקרוא NTFS - וזנ מה שציתת מקודם - אז אתה יכול לחבר אליו כונן חיצוני ולקרוא ולהעתיק ממנו כל דבר. אתה לא תוכל לכתוב אליו אבל אני מבין שזו לא הנקודה בכלל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הוא רוצה להעתיק לדיסק קשיח חיצוני של חבר... סרטים מהדיסק הקשיח הפנימי שלו.Catskinner כתב:זה עדיין לא אומר שיש לך בעיה. אם באתר כתוב שהמכשיר יודע לקרוא NTFS - וזנ מה שציתת מקודם - אז אתה יכול לחבר אליו כונן חיצוני ולקרוא ולהעתיק ממנו כל דבר. אתה לא תוכל לכתוב אליו אבל אני מבין שזו לא הנקודה בכלל....
הוא לא יכול לעשות זאת - כי הסטרימר לא כותב על NTFS.