HD: המלצה כרטיס מסך וכרטיס קול
-
nadershado
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 113
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הי
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך וכרטיס קול ששניהם יתמכו ב- HD במיוחד הכרטיס מסך שיהיה בעל רזולוציה גבוהה, והכרטיס קול שיתמוך ב- DTS-HD
אין הגבלה לתקציב
תודה
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך וכרטיס קול ששניהם יתמכו ב- HD במיוחד הכרטיס מסך שיהיה בעל רזולוציה גבוהה, והכרטיס קול שיתמוך ב- DTS-HD
אין הגבלה לתקציב
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
השאלה שלך מאוד כללית. בשביל לנגן HD לא מספיק כרטיס מסך אלא גם מעבד מספיק חזק. יש לך כבר מפרט מחשב קיים ואתה רוצה להוסיף לו כרטיסי מסך וקול? מהו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
nadershado
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 113
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לכרגע המפרט עומד על:
מעבד 8200
לוח אם גיגאבייט 35
DDR3 1333 4GB זכרון
ספק 600W.
יש לי כרטיס מסך 9400GT
מעבד 8200
לוח אם גיגאבייט 35
DDR3 1333 4GB זכרון
ספק 600W.
יש לי כרטיס מסך 9400GT
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם כך הוא הדבר, אין צורך לקנות כרטיס מסך. לא רק שיש לך מעבד מאוד חזק, יש לך גם כרטיס מסך עם פענוח בחומרה של H.264.
לגבי כרטיס קול עם תמיכה ב-DTS-HD, כרגע הפתרון היחיד הוא ה-Asus Xonar HDAV 1.3 Deluxe, שעולה קצת יותר מ-1000 שקל. אוטוטו יוצא כרטיס מתחרה של Auzentech, שאמור להיות טיפה יותר זול.
אם יש לך רסיבר בעל כניסות HDMI ויכולת פענוח מלאה של DTS-HD, אתה יכול להסתפק בכרטיס Asus זהה ללא סיומת Deluxe, שקצת יותר זול. היקר יותר יודע גם לפענח בעצמו ליציאות אנלוגיות 7.1, מיותר כאמור אם יש לך כבר רסיבר שעושה את זה.
לגבי כרטיס קול עם תמיכה ב-DTS-HD, כרגע הפתרון היחיד הוא ה-Asus Xonar HDAV 1.3 Deluxe, שעולה קצת יותר מ-1000 שקל. אוטוטו יוצא כרטיס מתחרה של Auzentech, שאמור להיות טיפה יותר זול.
אם יש לך רסיבר בעל כניסות HDMI ויכולת פענוח מלאה של DTS-HD, אתה יכול להסתפק בכרטיס Asus זהה ללא סיומת Deluxe, שקצת יותר זול. היקר יותר יודע גם לפענח בעצמו ליציאות אנלוגיות 7.1, מיותר כאמור אם יש לך כבר רסיבר שעושה את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמו כן, ממליץ לך לקרוא את השרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt76745
http://www.hometheater.co.il/vt76745
-