סקירת וידאו: Media Center Windows 7
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לכולם
מי שמכיר אותי יודע שאני כותב באופן קבוע בבלוג בנושאים שונים באתר הבלוגים של מיקרוסופט.
לאחרונה פרסמתי סיקור וידאו של מדיה סנטר 7, על החידושים מאז הבטא (שאותם אתם כבר בטוח מכירים) בגרסה 7057 (טרום-RC).
http://blogs.microsoft.co.il/blogs/ambi ... enter.aspx
אתם מוזמנים לצפות, להתרשם, להגיב - ואם יש לכם שאלות, אשמח לענות.
בברכה,
-אלעד אברון
מי שמכיר אותי יודע שאני כותב באופן קבוע בבלוג בנושאים שונים באתר הבלוגים של מיקרוסופט.
לאחרונה פרסמתי סיקור וידאו של מדיה סנטר 7, על החידושים מאז הבטא (שאותם אתם כבר בטוח מכירים) בגרסה 7057 (טרום-RC).
http://blogs.microsoft.co.il/blogs/ambi ... enter.aspx
אתם מוזמנים לצפות, להתרשם, להגיב - ואם יש לכם שאלות, אשמח לענות.
בברכה,
-אלעד אברון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
סקירה נחמדה מאוד. מה שקצת חסר לי אישית בסקירה:
1. הסיקור נעשה עם עכבר ולא עם שלט, אז למי שרואה את התוכנה פעם ראשונה קשה להבין איך מפעילים את זה מהספה בסלון.
2. אין התייחסות לכל נושא נגינת קבצי וידאו, ויש הרבה בעיות - נגינת קבצי AVI עם כתוביות (קודק פנימי שתלטן) וכו.
3. נושא המעבר בפורמט קבצי ההקלטות מטלוויזיה מ-DVR-MS ל-WTV ללא שום אספקת קודק לנגינת ההקלטות בפורמט החדש ב-XP או בויסטה SP1 (ממחשב אחר בבית, למשל).
1. הסיקור נעשה עם עכבר ולא עם שלט, אז למי שרואה את התוכנה פעם ראשונה קשה להבין איך מפעילים את זה מהספה בסלון.
2. אין התייחסות לכל נושא נגינת קבצי וידאו, ויש הרבה בעיות - נגינת קבצי AVI עם כתוביות (קודק פנימי שתלטן) וכו.
3. נושא המעבר בפורמט קבצי ההקלטות מטלוויזיה מ-DVR-MS ל-WTV ללא שום אספקת קודק לנגינת ההקלטות בפורמט החדש ב-XP או בויסטה SP1 (ממחשב אחר בבית, למשל).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה צודק, הסקירה היתה שטחית מאד בעיקר כדי להציג שיוניים מהגרסה האחרונה.
הסיבה שהשתמשתי בעכבר ולא בשלט היא כדי שלמשתמש יהיה מושג מה אני עושה ועל מה אני לוחץ, כי בעוד את העכבר רואים בהקלטה, קשה יותר לרואת על איזה כפתור אני לוחץ בשלט.
עם זאת, איפה שזה רלוונטי, אני כן ציינתי שניסיתי גם בשלט.
לגבי שאר הדברים שציינת - הכל נכון, אבל לא היה נראה לי רלוונטי לסקירה, פשוט כי זאת סקירה יותר 'חיצונית' מאשר 'פנימית'.
מה שאולי הייתי צריך לציין בסקירה הוא שלא ניסיתי את המערכת על מחשב עם טונר, ולכן לא יכלתי לבדוק צפיה בטלוויזיה אלא רק צפיה בתכניות מוקלטות שהוקלטו בויסטה, ולא ב-7, ולכן אולי באמת קצת פספסתי פה.
-אלעד
הסיבה שהשתמשתי בעכבר ולא בשלט היא כדי שלמשתמש יהיה מושג מה אני עושה ועל מה אני לוחץ, כי בעוד את העכבר רואים בהקלטה, קשה יותר לרואת על איזה כפתור אני לוחץ בשלט.
עם זאת, איפה שזה רלוונטי, אני כן ציינתי שניסיתי גם בשלט.
לגבי שאר הדברים שציינת - הכל נכון, אבל לא היה נראה לי רלוונטי לסקירה, פשוט כי זאת סקירה יותר 'חיצונית' מאשר 'פנימית'.
מה שאולי הייתי צריך לציין בסקירה הוא שלא ניסיתי את המערכת על מחשב עם טונר, ולכן לא יכלתי לבדוק צפיה בטלוויזיה אלא רק צפיה בתכניות מוקלטות שהוקלטו בויסטה, ולא ב-7, ולכן אולי באמת קצת פספסתי פה.
-אלעד
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יפה אלעד... (במפגש הבא של הבלוגרים תבוא להגיד שלום
)
האם אתה משתמש במדיה סנטר ביום יום?
האם אתה משתמש במדיה סנטר ביום יום?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ממה שניסיתי עם ה Beta אז המדיה סנטר ב Windows 7 הגעתי למסקנה שהוא כמו האצולה הצרפתית אחרי נפוליאון שעליהם נאמר שהם לא למדו כלום ולא שכחו דבר.
כל מה שהיה דפוק ב VMC נשאר ועוד הוסיפו עליו.
כל מה שהיה דפוק ב VMC נשאר ועוד הוסיפו עליו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ענקCatskinner כתב:ממה שניסיתי עם ה Beta אז המדיה סנטר ב Windows 7 הגעתי למסקנה שהוא כמו האצולה הצרפתית אחרי נפוליאון שעליהם נאמר שהם לא למדו כלום ולא שכחו דבר.
כל מה שהיה דפוק ב VMC נשאר ועוד הוסיפו עליו....
צפיתי בסקירה, ואכן אני לא מצליח להבין איך חברה כמו מיקרוסופט מצליחה לפספס עם המוצר הזה כל כך בענק. אין קשר בין מה שהיוזר רוצה לבין מה שהמוצר נותן. לא ב-GUI ולא ביכולות.
You are never fully dressed without a smile
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה מתכוון לקיר הדמעות
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.