העברת קבצים מדיסק און קי ל-popcorn 110
שלום לכולם .יש לי פופקורן 110 ויש לי בעיה מוזרה בחיבור של דיסק און קי למכשיר .אני מסמן את הקבצים שעל הדיסק און קי ולא מצליח להעביר אותם לכונן הפנימי של הפופקורן.לעומת זה כשאני מסמן קבצים מתוך הכונן הפנימי של הפופקורן אני כן יכול להעביר אותם לדיסק און קי. הרי כל הכוונה היא שלא אצטרך לנייד את המכשיר למחשב אלא להעביר קבצים אליו דרך הדיסק און קי. בתדה מראש על כל עזרה
העברת קבצים מדיסק און קי ל-popcorn 110
תודה על התגובה המהירה .ה-pop מפורמט ל-ntfs ב-dok אני מבין שאתה מתכוון לדיסק אן קי.אין לי מושג קניתי אתמול של סמסונג 16 גי'גה חיברתי למחשב והעברתי קבצים אליו .כשחיברתי ל-pop המכשיר זיהה את הdok וניגן בלי בעיה .רק לא הצלחתי להעביר ממנו לpop .רק להפך קראתי בביקורת באתר שלא ניתן לכתוב על הדיסק הקשיח הפנימי אם הוא לא בפרמט של ext3 האם זו לדעתך הבעיה. תודה על העזרה
כןקראתי בביקורת באתר שלא ניתן לכתוב על הדיסק הקשיח הפנימי אם הוא לא בפרמט של ext3 האם זו לדעתך הבעיה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
התכוונת "תודה ל olorin" או "תודה ל uriler"... "חבר ותיק" זה תואר שהאתר נותןdorrea כתב:תודה לחבר ותיק הורדתי את העדכון האחרון מדף הבית של ה-pop העברתי ל dok עדכנתי את המכשיר בוצע פירמוט לext3 והצלחתי להעביר קבצים מהdok לדיסק הקשיח ב-pop תודה תודה מכל הלב...
שמח שהצלחת