העברת קבצים מדיסק און קי ל-popcorn 110

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dorrea פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם .יש לי פופקורן 110 ויש לי בעיה מוזרה בחיבור של דיסק און קי למכשיר .אני מסמן את הקבצים שעל הדיסק און קי ולא מצליח להעביר אותם לכונן הפנימי של הפופקורן.לעומת זה כשאני מסמן קבצים מתוך הכונן הפנימי של הפופקורן אני כן יכול להעביר אותם לדיסק און קי. הרי כל הכוונה היא שלא אצטרך לנייד את המכשיר למחשב אלא להעביר קבצים אליו דרך הדיסק און קי. בתדה מראש על כל עזרה

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לאיזה מערכת קבצים מפורמטים הכונן הפנימי של הפופ וה DOK?

dorrea פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

העברת קבצים מדיסק און קי ל-popcorn 110

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה .ה-pop מפורמט ל-ntfs ב-dok אני מבין שאתה מתכוון לדיסק אן קי.אין לי מושג קניתי אתמול של סמסונג 16 גי'גה חיברתי למחשב והעברתי קבצים אליו .כשחיברתי ל-pop המכשיר זיהה את הdok וניגן בלי בעיה .רק לא הצלחתי להעביר ממנו לpop .רק להפך קראתי בביקורת באתר שלא ניתן לכתוב על הדיסק הקשיח הפנימי אם הוא לא בפרמט של ext3 האם זו לדעתך הבעיה. תודה על העזרה

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #4 

קראתי בביקורת באתר שלא ניתן לכתוב על הדיסק הקשיח הפנימי אם הוא לא בפרמט של ext3 האם זו לדעתך הבעיה
...
כן

dorrea פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה לחבר ותיק הורדתי את העדכון האחרון מדף הבית של ה-pop העברתי ל dok עדכנתי את המכשיר בוצע פירמוט לext3 והצלחתי להעביר קבצים מהdok לדיסק הקשיח ב-pop תודה תודה מכל הלב

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

dorrea כתב:תודה לחבר ותיק הורדתי את העדכון האחרון מדף הבית של ה-pop העברתי ל dok עדכנתי את המכשיר בוצע פירמוט לext3 והצלחתי להעביר קבצים מהdok לדיסק הקשיח ב-pop תודה תודה מכל הלב
...
התכוונת "תודה ל olorin" או "תודה ל uriler"... "חבר ותיק" זה תואר שהאתר נותן :-D

שמח שהצלחת :-)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”