דף 1 מתוך 1
מישהו ניסה - XBMC Live 8.10.2 Beta1?
נשלח: 15/03/2009 20:49
על ידי staticx
שאני מפעיל את הדיסק הוא מבקש שם וסיסמה, אני מכניס ככתוב xbmc ו xbmc
אבל אחרי זה מה עושים? איך מגיעים לממשק ה GUI המוכר של XBMC?
תודה
נשלח: 15/03/2009 23:47
על ידי AmitMa
מזה בדיוק הדבר הזה?
נשלח: 15/03/2009 23:56
על ידי staticx
XBMC LIVE זו בעצם התוכנה XBMC שאתה מוריד מהאתר שלהם
זה יורד כקובץ ISO
אתה צורב על דיסק והרעיון פה הוא ליצור מערכת בדיקה או קבועה, כלומר אם בא לך לנסות את XBMC בלי התקנה, אתה פשוט מריץ אותה מהדיסק, לחילופין אתה יכול לבנות מערכת HTPC ללא דיסק קשיח בכלל, ולהתקין את התוכנה הזו על DISKONKEY ולהפעיל משם, תומך בהכל ועובד יפה מאוד.
זה לא עלה לי מהסיבה הפשוטה שכנראה זה עולה ברזולוציה מסויימת שהטל' שלי לא תומכת ולכן ראיתי הבהובים במסך.
על המחשב השני הצלחתי להפעיל (מחובר למסך מחשב) בתפריט שנפתח בדיסק בחרתי אופציית התקנה לדיסק , והתקנתי על DISKONKEY. (לשים לב לא לבחור את אחד ההארדיסקים כי זה מוחק הכל!)
למה כל זה טוב? כמו שאמרתי, חיסכון בכסף - לא צריך דיסק קשיח, מעלים ושואבים את התכנים ממחשב אחר ברשת הביתית.
שנית, זמן עלייה מהיר ביותר
שלישית, לא צריך להתעסק עם התקנות של מערכת הפעלה.
נשלח: 16/03/2009 0:11
על ידי AmitMa
אם אתה מריץ מהדיסק, לאיפה הוא שומר את הקבצים שהוא יוצר? לדוגמא הקבצים של הספריה או פלאגינים שאתה מוריד? תודה על התשובה המקיפה.
נשלח: 16/03/2009 0:21
על ידי staticx
אם אתה מריץ מהדיסק, או שהוא לא שומר לך את ההגדרות, או שאתה מסמן לו לשמור קובץ הגדרות בדיסקאונקי שהוא יטען כל פעם.
לדעתי למי שמחפש להפעיל את זה כמערכת ראשית
אם יש דיסק קשיח - פשוט להכניס את הדיסק ולבחור בהתקנה על הקשיח.
אם אין, לשים דיסקאונקי פשוט של 4 גיגה ולהתקין עליו, ולמשוך מידע מכוננים ברשת.
נשלח: 16/03/2009 0:30
על ידי AmitMa
רגע, כשאתה אומר לבחור בהתקנה על הקשיח אתה מתכוון להתקין את התוכנה? ואז כאילו היא מחליפה את מערכת ההפעלה?
נשלח: 16/03/2009 0:34
על ידי staticx
כן, בהנחה ויש לך הארדיסק חדש נקי
במידה ולא , אתה יכול לבחור התקנה על דיסקאונקי ולסדר בביוס שהמחשב יעלה מהדיסקאונקי