מישהו ניסה - XBMC Live 8.10.2 Beta1?
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
XBMC LIVE זו בעצם התוכנה XBMC שאתה מוריד מהאתר שלהם
זה יורד כקובץ ISO
אתה צורב על דיסק והרעיון פה הוא ליצור מערכת בדיקה או קבועה, כלומר אם בא לך לנסות את XBMC בלי התקנה, אתה פשוט מריץ אותה מהדיסק, לחילופין אתה יכול לבנות מערכת HTPC ללא דיסק קשיח בכלל, ולהתקין את התוכנה הזו על DISKONKEY ולהפעיל משם, תומך בהכל ועובד יפה מאוד.
זה לא עלה לי מהסיבה הפשוטה שכנראה זה עולה ברזולוציה מסויימת שהטל' שלי לא תומכת ולכן ראיתי הבהובים במסך.
על המחשב השני הצלחתי להפעיל (מחובר למסך מחשב) בתפריט שנפתח בדיסק בחרתי אופציית התקנה לדיסק , והתקנתי על DISKONKEY. (לשים לב לא לבחור את אחד ההארדיסקים כי זה מוחק הכל!)
למה כל זה טוב? כמו שאמרתי, חיסכון בכסף - לא צריך דיסק קשיח, מעלים ושואבים את התכנים ממחשב אחר ברשת הביתית.
שנית, זמן עלייה מהיר ביותר
שלישית, לא צריך להתעסק עם התקנות של מערכת הפעלה.
זה יורד כקובץ ISO
אתה צורב על דיסק והרעיון פה הוא ליצור מערכת בדיקה או קבועה, כלומר אם בא לך לנסות את XBMC בלי התקנה, אתה פשוט מריץ אותה מהדיסק, לחילופין אתה יכול לבנות מערכת HTPC ללא דיסק קשיח בכלל, ולהתקין את התוכנה הזו על DISKONKEY ולהפעיל משם, תומך בהכל ועובד יפה מאוד.
זה לא עלה לי מהסיבה הפשוטה שכנראה זה עולה ברזולוציה מסויימת שהטל' שלי לא תומכת ולכן ראיתי הבהובים במסך.
על המחשב השני הצלחתי להפעיל (מחובר למסך מחשב) בתפריט שנפתח בדיסק בחרתי אופציית התקנה לדיסק , והתקנתי על DISKONKEY. (לשים לב לא לבחור את אחד ההארדיסקים כי זה מוחק הכל!)
למה כל זה טוב? כמו שאמרתי, חיסכון בכסף - לא צריך דיסק קשיח, מעלים ושואבים את התכנים ממחשב אחר ברשת הביתית.
שנית, זמן עלייה מהיר ביותר
שלישית, לא צריך להתעסק עם התקנות של מערכת הפעלה.
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אם אתה מריץ מהדיסק, או שהוא לא שומר לך את ההגדרות, או שאתה מסמן לו לשמור קובץ הגדרות בדיסקאונקי שהוא יטען כל פעם.
לדעתי למי שמחפש להפעיל את זה כמערכת ראשית
אם יש דיסק קשיח - פשוט להכניס את הדיסק ולבחור בהתקנה על הקשיח.
אם אין, לשים דיסקאונקי פשוט של 4 גיגה ולהתקין עליו, ולמשוך מידע מכוננים ברשת.
לדעתי למי שמחפש להפעיל את זה כמערכת ראשית
אם יש דיסק קשיח - פשוט להכניס את הדיסק ולבחור בהתקנה על הקשיח.
אם אין, לשים דיסקאונקי פשוט של 4 גיגה ולהתקין עליו, ולמשוך מידע מכוננים ברשת.