בעיה ב-HTPC
קיבלתי בדיוק היום את ה-HTPC שלי, התקנתי Windows Vista 32 Bit בהמלצת הפורום, קניתי אותו עם 1TB עכשיו הבעיה שהוא מזהה קונן אחד של 500 GB וזהו, הוא לא מזהה לי עוד קונן, פתחתי אותו ובדקתי וקיים קונן נוסף אבל הבעיה שהוא לא מזהה לי אותו .. בעיה נוספת שיש לי אני רואה דרך hdmi עם כרטיס מובנה של Gigabyte... בטלויזיה philips(דגם)42PFL5603D אבל רואים שוליים שחורים ב 1920*1080 וגם ב 1366*768 תודה על התשובות .. 
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בנוגע לבעיית הכוננים - ללא שום דיחוי תתקשר למי שמכר לך את ה HTPC ותברר את הנושא הזה אצלו.
בקשר לשוליים השחורים. איפה ומתי אתה רואה את השוליים האלו?
בקשר לשוליים השחורים. איפה ומתי אתה רואה את השוליים האלו?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני לא חושב שבעיית הכוננים היא מהחנות אלא בהגדרת master-Slave אני לא יודע איך הם באו מוגדרים ואיך מגדירים אותם, חוצמזה שהגישה אליהם בלתי אפשרית בגלל המארז, מעבר לזה- נראה לי שלא קיבלתי ג'אמפרים (הגיוני?) איך מגדירים master בדגם הספציפי?
הדגם הוא Samgung HD501LJ
בעיית השוליים-
מתי רואה אותם? -תמיד! התמונה לא פרוסה על כל המסך פשוט...
תודה.
הדגם הוא Samgung HD501LJ
בעיית השוליים-
מתי רואה אותם? -תמיד! התמונה לא פרוסה על כל המסך פשוט...
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא כל כך הבנתי. יש לך שני כוננים פיזיים, או שפשוט פיצלו לך הארד דיסק בודד ל-2 פרטישנים של 500 ג'יגה? ייתכן שהפרטישן השני (או הדיסק הפיזי השני) פשוט לא מפורמט. בדוק את העניין ב-Disk Administrator שנמצא בתפריט ה-Manage של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על My Computer ובחירה ב-Manage), וכמו שקודמי ציין, קח את המחשב לחנות אם לא. ייתכן גם שיש כבל מנותק או שהדיסק תקול.
לגבי הרזולוציה, חפש גם בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך (מניח שהתקנת דרייברים עדכניים של כרטיס המסך מהאתר של אנוידיה. אם לא, התקן) וגם בתפריטי הטלוויזיה עצמה הגדרות של Just Scan/Overscan/Underscan ונסה לשחק איתן. ה-Just Scan בטלוויזיה לעיתים מופיע גם כאחד ממצבי הזום/Aspect Ratio.
לגבי הרזולוציה, חפש גם בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך (מניח שהתקנת דרייברים עדכניים של כרטיס המסך מהאתר של אנוידיה. אם לא, התקן) וגם בתפריטי הטלוויזיה עצמה הגדרות של Just Scan/Overscan/Underscan ונסה לשחק איתן. ה-Just Scan בטלוויזיה לעיתים מופיע גם כאחד ממצבי הזום/Aspect Ratio.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"