שאלה על כבל hdmi
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תלוי אם הטלוויזיה היא FHD (אז רזולוציה 1920x1080) או לא. אם לא, אז ב-LCD קרוב לוודאי שהרזולוציה היא 1366x768, אם זו פלזמה - קרוב לוודאי שהרזולוציה היא 1024x768.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני לא בטוח ש-PV80 תומכת ב-NR דרך HDMI. דרך VGA בוודאות כן. זה שב-VGA היתה אפשרות של עד 1280x800 בחנות זה בגלל מגבלה של כרטיס המסך/דרייבר/הגדרות במחשב שהיה מחובר למסך. לא בעיה של המסך.uknowmy כתב:אני מתכוון לקנות 50PV80 ורציתי לדעת באיזו רזולוציה אני צריך להשים את הטלויזיה כדי שיראו בדיוק פיקסל על פיקסל?
דקך אגב חיברתי אותה היום בחנות בכבל VGA והייתה אפשרות של עד 1200*800....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אוקיי אז יש לי שאלה כזאת VGA מעביר HD באותה איכות כמו HDMI ? אני מדבר על כבל באורך של מטר אז לא צריכה להיות בעיה.
ואם כן אז מה הסיפור לקנות כבר HDMI כי אני רוצה שהמסך יהיה מחובר בצורה הטובה ביותר ואם זה יוריד לי טיפה מהאיכות יכול להיות שאפילו אני לא יקנה את המסך בגלל זה כי מחשב מאד חשוב לי.
ואם כן אז מה הסיפור לקנות כבר HDMI כי אני רוצה שהמסך יהיה מחובר בצורה הטובה ביותר ואם זה יוריד לי טיפה מהאיכות יכול להיות שאפילו אני לא יקנה את המסך בגלל זה כי מחשב מאד חשוב לי.
בוא נעשה סדר בבאלגן, כל הקטע של HD זה עניין של רזולוציה.
לדעתי, אין הבדל ממשי מבחינה ויזואלית בין חיבור HDMI לבין חיבור VGA שכן שניהם חיבורים בעלי רזולוציה גבוהה מאוד! אולי רק בעלי עין חדה מאוד ירגישו הבדל, אני בכל אופן עשיתי ניסוי וחיברתי את האקסבוקס שלי ל-HDMI ול-VGA וראו אותו הדבר.
הקטע הנוסף הוא שחיבור HDMI מעביר אודיו וגם וידאו דרך אותו כבל לעומת ה-VGA שמעביר רק תמונה.. עונה לשאלתך מדוע בכל זאת צריך HDMI.
לדעתי, אם אתה צריך רק מסך למחשב ואתה מסתבך עם חיבור HDMI אתה תסתדר בסדר גמור גם עם חיבור VGA ולא תרגיש בהבדל.
תהנה..
לדעתי, אין הבדל ממשי מבחינה ויזואלית בין חיבור HDMI לבין חיבור VGA שכן שניהם חיבורים בעלי רזולוציה גבוהה מאוד! אולי רק בעלי עין חדה מאוד ירגישו הבדל, אני בכל אופן עשיתי ניסוי וחיברתי את האקסבוקס שלי ל-HDMI ול-VGA וראו אותו הדבר.
הקטע הנוסף הוא שחיבור HDMI מעביר אודיו וגם וידאו דרך אותו כבל לעומת ה-VGA שמעביר רק תמונה.. עונה לשאלתך מדוע בכל זאת צריך HDMI.
לדעתי, אם אתה צריך רק מסך למחשב ואתה מסתבך עם חיבור HDMI אתה תסתדר בסדר גמור גם עם חיבור VGA ולא תרגיש בהבדל.
תהנה..