התקנה מקצועית של קולנוע ביתי
הקצבתי סכום לרמקולים ולרסיבר (כ-5000 ש"ח), והייתי רוצה התקנה מקצועית שכוללת חיבור רמקולים לרסיבר וגם חציבה בקירות וכאלה. האם יש חנויות שעושות התקנות כאלה? או שעדיף לקנות במקום אחד ואז להזמין התקנה ממקום אחר? כמו כן אין לי מושג כמה התקנה כזאת יכולה לעלות, אז אם יש לכם המלצות או כל מידע בנושא הזה...
תודה!
תודה!
אם לא קשה לך לחצוב בקירות, כל השאר זה עניין פשוט. נוכל לעזור לך מכאן לכל השאלות שיעזרו לך לעבור את התהליך בהצלחה וכמובן לחסוך את הכסף למשהו אחר....
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Gippa,
רוב החנויות יעשו לך התקנה "בסיסית".
חציבות זה כבר סיפור מסובך יותר.
רוב החנויות יעשו לך התקנה "בסיסית".
חציבות זה כבר סיפור מסובך יותר.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם תעביר צנרת פלסטיק בתוך הקיר לא תצטרך לחצוב שוב כדי להחליף כבלים.
אני לא אוהב את שרשורי הפלסטיק הרגילים כי קצה הכבל נתקע בהם ומעדיף צינורות פלסטיק קשיחים יותר וחלקים (גם אם צריך לעשות קשת יותר גדולה בשביל לכופף אותם).
אני לא אוהב את שרשורי הפלסטיק הרגילים כי קצה הכבל נתקע בהם ומעדיף צינורות פלסטיק קשיחים יותר וחלקים (גם אם צריך לעשות קשת יותר גדולה בשביל לכופף אותם).
נמר - בנושא ה - PURE ACUSTICS אני אתך, אבל בנושא חיווט אני בדעתו של Udif.נמר כתב:הסיבה שאני תמיד מעדיף להשאיר את הכבל בחוץ היא דיי עקרונית...
1- אם תרצה להחליף כבלים אתה כבר צריך לחצוב שוב..
2- דבר שני אפשר להסתיר את הכבל בעזרת תעלה או משהו כזה!
זו דעתי...
Gippa - חיווט דרך צינורות בקיר הרבה יותר אסטטי, ואם יש לך כח לקצת רעש ואבק, התוצאה הסופית הרבה יותר יפה. בעיקר אם זה בסלון........ הכי זמין זה ביצוע ע"י חשמלאי שיודע גם איך לעקוף חיווט חשמל אם קיים בקיר. רק צריך להגדיר לו טוב איזה קוטר צינור אתה צריך. זה מה שעשיתי אצלי בדירה. אם קוטר הצינור סביר, אין גם בעייה להחליף חיווט כשרוצים.
החסרון היחידי, אולי, זה שאתה מקבע את מיקום הרמקול לנקודות היציאה של התעלות. לכן - קודם תבדוק היטב איפה אתה רוצה למקם את הרמקולים.
בהצלחה.