יצירת Library ב XBMC
קודם כל,
ניסיתי לחפש בפורום אשכל כזה (שאני בטוח שיש איפה שהוא) אבל קיבלתי כמות אדירה של תוצאות ולא ניראה שזה נמצא בעמודים הראשונים.
אני מנסה לגרום ל XBMC (גרסאת SVN שהורדה השבוע) לסרוק את ספרית הסרטים שלי (בערך 300) ולהוריד מידע עליהם.
אני מבין אין עושים את זה בתוכנה עצמה, אבל הבעיה היא שהוא לא מוריד מידע על רוב הסרטים.
כל הסרטים אצלי הם בפורמט "סצנה" ז"א ספריות בשם.
לדוגמה, ספריה בשם:
XXX.XX.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND
ובפנים יש קובץ בשם:
dmd-XXX3.avi
וקובץ תרגום עם אותו שם (וסיומת SRT).
הבעיה היא שהוא לא מוסיף את הסרטים האלו למאגר (רק כמה בודדים) למרות שהם קיימים באתר סרטים.
סימנתי גם את האפשרות של שימוש בשם התיקיה בשביל הסריקה (שמות הקבצים לא יתנו כלום).
למישהו יש מושג איך גרמים לו לקרא נכון את שם הסרט?
תןדה.
ניסיתי לחפש בפורום אשכל כזה (שאני בטוח שיש איפה שהוא) אבל קיבלתי כמות אדירה של תוצאות ולא ניראה שזה נמצא בעמודים הראשונים.
אני מנסה לגרום ל XBMC (גרסאת SVN שהורדה השבוע) לסרוק את ספרית הסרטים שלי (בערך 300) ולהוריד מידע עליהם.
אני מבין אין עושים את זה בתוכנה עצמה, אבל הבעיה היא שהוא לא מוריד מידע על רוב הסרטים.
כל הסרטים אצלי הם בפורמט "סצנה" ז"א ספריות בשם.
לדוגמה, ספריה בשם:
XXX.XX.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND
ובפנים יש קובץ בשם:
dmd-XXX3.avi
וקובץ תרגום עם אותו שם (וסיומת SRT).
הבעיה היא שהוא לא מוסיף את הסרטים האלו למאגר (רק כמה בודדים) למרות שהם קיימים באתר סרטים.
סימנתי גם את האפשרות של שימוש בשם התיקיה בשביל הסריקה (שמות הקבצים לא יתנו כלום).
למישהו יש מושג איך גרמים לו לקרא נכון את שם הסרט?
תןדה.
אני אסביר שוב,
בתיקיה 300 סרטים בקירוב.
סרטים עם שם (תיקיה) כמו:
Rounders.1998.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE
לא מזוהים.
סרטים עם שם תקיה כמו:
The Firm
או
Dr.Strangelove
מזוהים.
השאלה היא איך לגרום לו להביא מידע על כל הסרטים (הרוב המוחלט של הסרטים המו בפורמט של ה DVDRip.XViD-Blabla).
ד"א
שמות הקבצים (ה AVI) עוד פחות מובנים ואי אפשר להוציא מהם שם של סרט - רק מהתיקיה.
בתיקיה 300 סרטים בקירוב.
סרטים עם שם (תיקיה) כמו:
Rounders.1998.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE
לא מזוהים.
סרטים עם שם תקיה כמו:
The Firm
או
Dr.Strangelove
מזוהים.
השאלה היא איך לגרום לו להביא מידע על כל הסרטים (הרוב המוחלט של הסרטים המו בפורמט של ה DVDRip.XViD-Blabla).
ד"א
שמות הקבצים (ה AVI) עוד פחות מובנים ואי אפשר להוציא מהם שם של סרט - רק מהתיקיה.
אם אתה מוריד פרטים באנגלית על הסרטים אתה יכול לנסות להשתמש בתוכנות שנמצאות בפורום הרשמי של XBMC
כמו:
media companion
media info plus
התוכנות סרוקות את התיקיות ומורידות קבצי מידע ישר לכל תיקיה של סרט בנפרד ואחר כך XBMC יודע לקרוא אותם.
הבעיה היא שזאת הפעלה של עוד תוכנה חיצונית לXMBC.
כמו:
media companion
media info plus
התוכנות סרוקות את התיקיות ומורידות קבצי מידע ישר לכל תיקיה של סרט בנפרד ואחר כך XBMC יודע לקרוא אותם.
הבעיה היא שזאת הפעלה של עוד תוכנה חיצונית לXMBC.
תודה רבה על ההמלצה staticx!
עברתי ל MediaPortal ואכן כל הקיטלוג לקח לי כלום זמן.
זה באנגלית - שזה קצת חבל, אבל לא נורא
אני משתמש ב TV Shows ו Moving Pictures.
הדבר היחיד שחבל הוא שיש דיי הרבה באגים - לדגומה בסקין StreamedMP והיא מידי פעם קורסת.
אני רק רוצה להגיד שוב פעם תודה ל staticx שגם עבדתי עם המדריך שלו ל MP (עם התמונות יותר נכון) ולמרות שהייתי חייב לעשות כמה דברים שונה (אני על WIN7 וה FFDSHOW מסרב לעבוד, כך השהשתמשי בפילטרים של MPC) עדיין, סוף סוף יש לי HTPC פעיל.
עברתי ל MediaPortal ואכן כל הקיטלוג לקח לי כלום זמן.
זה באנגלית - שזה קצת חבל, אבל לא נורא
אני משתמש ב TV Shows ו Moving Pictures.
הדבר היחיד שחבל הוא שיש דיי הרבה באגים - לדגומה בסקין StreamedMP והיא מידי פעם קורסת.
אני רק רוצה להגיד שוב פעם תודה ל staticx שגם עבדתי עם המדריך שלו ל MP (עם התמונות יותר נכון) ולמרות שהייתי חייב לעשות כמה דברים שונה (אני על WIN7 וה FFDSHOW מסרב לעבוד, כך השהשתמשי בפילטרים של MPC) עדיין, סוף סוף יש לי HTPC פעיל.