7 שנות אחריות - טושיבה
יש כתבה בעיתון ידיעות אחרונות של היום (בממון) על ניופאן שתתחיל לתת ממש בימים האלה
7 שנות אחריות על מסכי הLCD. כמו שכולנו יודעים אחריות שווה כסף ולא מעט.
כמו כן ידוע לנו גם שטושיבה לא מצטיינת במסכי הLCD וזה עוד בלשון המטה.
(ייתכן ובחו"ל קיימים דגמים מצויינים, אבל בדרך לארץ הם טובעים באיזה מקום בים באופן קבוע כנראה).
האם יש ליבואן דגם FHD ראוי, שמסוגל לתת תחרות אמיתית למסכים המובילים כיום בשוק,
או לסירוגין, למרות האחריות הארוכה, לא כדאי לרכוש טושיבה?
תודה
7 שנות אחריות על מסכי הLCD. כמו שכולנו יודעים אחריות שווה כסף ולא מעט.
כמו כן ידוע לנו גם שטושיבה לא מצטיינת במסכי הLCD וזה עוד בלשון המטה.
(ייתכן ובחו"ל קיימים דגמים מצויינים, אבל בדרך לארץ הם טובעים באיזה מקום בים באופן קבוע כנראה).
האם יש ליבואן דגם FHD ראוי, שמסוגל לתת תחרות אמיתית למסכים המובילים כיום בשוק,
תודה
לדעתי האישית - לאgabi_70 כתב:האם יש ליבואן דגם FHD ראוי, שמסוגל לתת תחרות אמיתית למסכים המובילים כיום בשוק,
תודה...
אם יש מסכים יותר טובים ( שנותנים תמורה טובה יותר לכסף )
מה יתן לך אחריות ליותר זמן אם אתה לא נהנה מהטלויזיה שקנית ?
oran אתה צודק, אמקד את שאלתי, תכננתי לרכוש את הA650 של סמסונג, שהוא מסך מעולה על פי רוב הדעות, אך די יקר.
טושיבה 42' FHD עולה כ 2000 ש"ח פחות ממנו + אתה מקבל 4 שנות אחריות נוספת.
האם לאור הנתונים עדיין עדיך את הסמסונג, האם ההבדל בין שני המסכים מבחינה טכנולוגית שווה את ההשקעה.
טושיבה 42' FHD עולה כ 2000 ש"ח פחות ממנו + אתה מקבל 4 שנות אחריות נוספת.
האם לאור הנתונים עדיין עדיך את הסמסונג, האם ההבדל בין שני המסכים מבחינה טכנולוגית שווה את ההשקעה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
סמסונג לוקח אותו, המסך הזה מעולה - המקביל שלו בסוני זה הW4500, הפאנל זהה בכל אופן. טושיבה לא הוכיחו שום קדמה טכנולוגית (לא אחת שביאים לארץ בכל אופן) שבגללה כדאי לקנות את המסכים שלה בארץ, אז הם הלכו על גימיק שיווקי של אחריות לשבע שנים. אם באחריות עסקינן - לך על טושיבה. אם אתה רוצה value for money מוכח: מומלץ בחום על האופציה של סמסונג.
אחריות מלאה שלוש שנים וזה מוצר טוב.
אחריות מלאה שלוש שנים וזה מוצר טוב.
Vocare Ad Regnum
TANDBERG אני בתוך עצמי מסכים איתך לגמרי, יחד עם זאת זה לא רק האחריות, זה גם ההפרש של 2000 ש"ח. (מה לעשות התקופה היא לא פשוטה)
השאלה, היא שאת ה42VR500 של טושיבה לא כדאי לרכוש גם אם נותנים לך אותו בשקל אחד כי הוא פשוט גרוע, או בכל זאת ניתן להתפשר. (כלומר עד כמה הפשרה הזו תכאב לי ) ?
השאלה, היא שאת ה42VR500 של טושיבה לא כדאי לרכוש גם אם נותנים לך אותו בשקל אחד כי הוא פשוט גרוע, או בכל זאת ניתן להתפשר. (כלומר עד כמה הפשרה הזו תכאב לי ) ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב - יש אחריות ויש אחריות - צריך לקרוא את האותיות הגדולות והקטנות...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אתה הולך לקחת מוצר שתרצה להיות מרוצה ממנו למשך שבע שנים בערך, אולי יותר. 2000 שקלים חלקי 7 זה יוצא 285 שקלים לשנה, על ההפרש הזה אתה רוצה להתפשר ? זה הפרש משמעותי, כן. אני באופן אישי מנסה לגייס כסף לקנות סוני W4500 ואני חורג מהתקציב בכמעט 3000 שקלים, וגם זה עם קומבינות מטורפות. אבל אני רוצה לשבת מול המסך בשקט ושישדר לי מה שאני רוצה כמו שאני רוצה. כן, הייתי יכול להביא טושיבה במחיר המקורי, אבל לא הייתי מרוצה מאיך שהיא נראתה בחנות, או באיך שהיא מטפלת בSD, גם לא HD.
אז הלכתי על יקר יותר. ה3000 שקלים האלו במשך 7 שנים ייפרסו, אבל אני אהנה ממנה. הבטחה שלי לעצמי.
אז הלכתי על יקר יותר. ה3000 שקלים האלו במשך 7 שנים ייפרסו, אבל אני אהנה ממנה. הבטחה שלי לעצמי.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

זה מה שאני אומר לך - גם עם קומבינות אני חנוק, אגב - זה לא מוריד כל כך הרבה כמו שחשבתי...
בכל אופן, אני מנסה עכשיו משהו, אם לא יילך אני איצור איתך קשר בהודעה פרטית, אם עדיין יהיה עדכני אני אשמח.
מה התקציב ?
בכל אופן, אני מנסה עכשיו משהו, אם לא יילך אני איצור איתך קשר בהודעה פרטית, אם עדיין יהיה עדכני אני אשמח.
מה התקציב ?
Vocare Ad Regnum
הכי טוב לעשות זה לראות את התמונה בשתי המסגים ולהגיד לעצמך או- כן, זה הבדל באיכות ששווה את ה-2000 ש"ח או לא- ההבדל לא מספיק רציני בשביל עוד 2000.gabi_70 כתב:TANDBERG אני בתוך עצמי מסכים איתך לגמרי, יחד עם זאת זה לא רק האחריות, זה גם ההפרש של 2000 ש"ח. (מה לעשות התקופה היא לא פשוטה)
השאלה, היא שאת ה42VR500 של טושיבה לא כדאי לרכוש גם אם נותנים לך אותו בשקל אחד כי הוא פשוט גרוע, או בכל זאת ניתן להתפשר. (כלומר עד כמה הפשרה הזו תכאב לי ) ?...
באופן אישי אני מאוד מאוכזב ממסך טושיבה שקניתי ומניופן, אבל אל תסתכל על כל הטכנולגיות והמילישניות וניגודיות, תמצא חנות שאתה רואה את שני המסכים, תבלה איתם קצת זמן, תבקש לראות גם כדורגל אם זה חשוב לך (כי בדר"כ זה נראה הכי גרוע)
gabi_70,
לאור הבעייה התקציבית עלה בדעתך הרעיון המטורף הבא?
אל תקנה מסך.
תחסוך עוד כסף, ובנקודה עתידית תקנה מסך שהיום אתה לא יכול להרשות לעצמך.
בעיניין האחריות, זה רלוונטי רק כשאתה משווה שני מוצרים דומים, אי אפשר לשקול את זה מול איכות התמונה.
לאור הבעייה התקציבית עלה בדעתך הרעיון המטורף הבא?
אל תקנה מסך.
תחסוך עוד כסף, ובנקודה עתידית תקנה מסך שהיום אתה לא יכול להרשות לעצמך.
בעיניין האחריות, זה רלוונטי רק כשאתה משווה שני מוצרים דומים, אי אפשר לשקול את זה מול איכות התמונה.
משה
moco, לא הבנת, אין לי שום בעיה תקציבית, מה שכן יש זה "פחד טבעי" בגלל התקופה הלא פשוטה.
כתבתי כבר למעלה שבתקופות כאלה גם מי שיש לו כסף הוא לא ימהר להוציאו.
התקציב שלי הוא עדיין 10k, כמובן אם שאיפה לקבל כמה שיותר תמורת כמה שפחות תשלום. (כמה מפתיע אההה?)
כתבתי כבר למעלה שבתקופות כאלה גם מי שיש לו כסף הוא לא ימהר להוציאו.
התקציב שלי הוא עדיין 10k, כמובן אם שאיפה לקבל כמה שיותר תמורת כמה שפחות תשלום. (כמה מפתיע אההה?)
זה הינו הך.gabi_70 כתב:moco, לא הבנת, אין לי שום בעיה תקציבית, מה שכן יש זה "פחד טבעי" בגלל התקופה הלא פשוטה....
לא משנה השם שאתה נותן לזה, זה רתיעה מלהוציא את הכסף, גם אם הוא ברשותך.
אז במקום לחכות לחסוך עוד כסף, אפשר לחכות עד שהפחד ירד. הפחד יכול לרדת אם המצב הכללי ישתפר אך זה עלול לקחת הרבה זמן.
הפחד גם יכול לרדת על ידי זה שתחסוך עוד כסף שלא מיועד לטלויזיה, אך ייתן לך ביטחון להוציא את הסכום הנוכחי לטלויזיה.
מה שבטוח, קנה רק משהו שתהיה שלם איתו, כאשר לא לקנות בכלל עכשיו זו בהחלט אלטרנטיבה סבירה.
משה