גירסת alpha של Boxee התרשמות שלי
-
Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
שלום לכולם,
אז ככה התקנתי את גירסת האלפא של Boxee
פשוט בלי מילים מיותרות עובדת מדהים!!!
הדבר היחיד שחסר הוא תמיכה בטלויזיה (לי לא כלכך משנה)
התוכנה עובדת יפה עם הורדת פרטים על סרטים/סדרות הכול עובד פשוט בלי שום בעייה
כנ"ל לגבי תמונות/מוזיקה אחלה דבר
עוד דבר נוסף ומגניב מאוד זה התוספת של חברים למשל:
הוספתי מישהו לחברים שלי שיש לו Boxee.
אני יכול לראות דרך התוכנה על מה המליץ החבר ומה הוא ראה בימים האחרונים פיציר מעולה.
סה"כ מאוד נהנה מתוכנה
מומלץ בחום.
לגבי איך להשיג אותה לקח לי בערך חודשיים לבקש שישלחו לי גירסת אלפא.
אם אתם רוצים אני אשלח לכם את הגרסה אבל תרשמו באתר של boxee.tv
אם אתם צריכים את הגרסה תרשמו פה אני אעלה אותה ל RS
יום טוב
אז ככה התקנתי את גירסת האלפא של Boxee
פשוט בלי מילים מיותרות עובדת מדהים!!!
הדבר היחיד שחסר הוא תמיכה בטלויזיה (לי לא כלכך משנה)
עוד דבר נוסף ומגניב מאוד זה התוספת של חברים למשל:
הוספתי מישהו לחברים שלי שיש לו Boxee.
אני יכול לראות דרך התוכנה על מה המליץ החבר ומה הוא ראה בימים האחרונים פיציר מעולה.
סה"כ מאוד נהנה מתוכנה
מומלץ בחום.
לגבי איך להשיג אותה לקח לי בערך חודשיים לבקש שישלחו לי גירסת אלפא.
יום טוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
גם אני חושב שזה רק עניין של זמן עד ש-BOXEE תוסיף טלויזיה חיה, לדעתי זה מתבקש.
-
Light
- חבר פעיל במיוחד

האמת
האמת, שזה לא כלכך חסר לי היות ואני עובד על HOT אנלוגי,oferlaor כתב:גם אני חושב שזה רק עניין של זמן עד ש-BOXEE תוסיף טלויזיה חיה, לדעתי זה מתבקש....
ולא רואים כלכך טוב דרך ה PVR 150 וגם לא רואים על מסך מלא דרך Media Portal
אם תהיה טלויזיה חייה אני מקווה שאפשר יהיה לראות באופן נורמלי
פרטי הסרטים והפוסטרים בעברית?Light כתב:שלום לכולם,
יום טוב...
אשמח אם תוכל להעלות ולתת קישור.
-
Light
- חבר פעיל במיוחד

פרטי הסרטים והפוסטרים הם באנגלית, אולי יש אופציה לעברית לא בדקתי את זה.CapHHH כתב:פרטי הסרטים והפוסטרים בעברית?Light כתב:שלום לכולם,
יום טוב...
אשמח אם תוכל להעלות ולתת קישור....
קישור שלחתי לך לפרטי
-
Light
- חבר פעיל במיוחד

מה שכן שחכתי לציין שאת התפריטים אפשר לשנות לעברית ועובד יפה מאוד.
בנוסף יש גם אופציה לראות את התמונות שלכם או של חברים שלכם ב Picasa שזה דבר מאוד יפה שהם עשו.
בנוסף יש גם אופציה לראות את התמונות שלכם או של חברים שלכם ב Picasa שזה דבר מאוד יפה שהם עשו.
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
-
Light
- חבר פעיל במיוחד

פרטי הסרטים והפוסטרים הם באנגלית, אולי יש אופציה לעברית לא בדקתי את זה.CapHHH כתב:[q...
קישור שלחתי לך לפרטי[/quote]
תודה רבה
הקישור נשלח פה בפורום? התיבה שלי ריקה.[/quote]\
שלחתי שוב לתיבה הפרטית שלך פה
Light.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אולי תסביר לי את כל הבאזז סביב התוכנה הזו? אתה לא רואה שזה בדיוק XBMC? אותם מפתחים ואותן שורות קוד
אז הוסיפו תמיכה טבעית בצפייה בסרטונים מהאינטרנט... האם אתה עד כדי כך צופה המון בסרטונים מ CNN ויוטיוב?
במקום לשים דגש על דברים חשובים (לטעמי) הרבה יותר כמו תמיכה בבלוריי עם תפריטים, ניגון חלק יותר של סרטים, אפשרות לבחירת קודק, צפייה בטלויזיה, יציבות\קלות התוכנה, והכי מעצבן זה מסך ה LOGIN בכניסה, מפתחים רשת חברתית? נו באמת, לא נמאס מלרחרח אחרי החברים?
אז הוסיפו תמיכה טבעית בצפייה בסרטונים מהאינטרנט... האם אתה עד כדי כך צופה המון בסרטונים מ CNN ויוטיוב?
במקום לשים דגש על דברים חשובים (לטעמי) הרבה יותר כמו תמיכה בבלוריי עם תפריטים, ניגון חלק יותר של סרטים, אפשרות לבחירת קודק, צפייה בטלויזיה, יציבות\קלות התוכנה, והכי מעצבן זה מסך ה LOGIN בכניסה, מפתחים רשת חברתית? נו באמת, לא נמאס מלרחרח אחרי החברים?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא מדבר בשמם אבל יש דברים שעדיף שמשתמש לא יתעסק כמו בחירה של מוקדדיםstaticx כתב:אולי תסביר לי את כל הבאזז סביב התוכנה הזו? אתה לא רואה שזה בדיוק XBMC? אותם מפתחים ואותן שורות קוד
במקום לשים דגש על דברים חשובים (לטעמי) הרבה יותר כמו תמיכה בבלוריי עם תפריטים, ניגון חלק יותר של סרטים, אפשרות לבחירת קודק, צפייה בטלויזיה, יציבות\קלות התוכנה, והכי מעצבן זה מסך ה LOGIN בכניסה, מפתחים רשת חברתית? נו באמת, לא נמאס מלרחרח אחרי החברים?...
רשת חברתית תהיה חזקה מאד ברגע שיהיה הרבה משתמשים....
מודול טלויזיה כמו שאמרתי למעלה לא נכנס רק בגלל שאין ביקוש (לטענתם)
מסך לוגין - הסלון העתידי לא יהיה רק שלך אלא גם של אישתך, ילדים וכו'... כאשר לכל אחד תהיה העדפה שונה וטעם שונה במוזיקה וסרטים...
-
Light
- חבר פעיל במיוחד

אז ככה
אני אתן לך דוגמא מאוד פשוטה שאצלי זה עובד יפה,staticx כתב:אולי תסביר לי את כל הבאזז סביב התוכנה הזו? אתה לא רואה שזה בדיוק XBMC? אותם מפתחים ואותן שורות קוד
במקום לשים דגש על דברים חשובים (לטעמי) הרבה יותר כמו תמיכה בבלוריי עם תפריטים, ניגון חלק יותר של סרטים, אפשרות לבחירת קודק, צפייה בטלויזיה, יציבות\קלות התוכנה, והכי מעצבן זה מסך ה LOGIN בכניסה, מפתחים רשת חברתית? נו באמת, לא נמאס מלרחרח אחרי החברים?...
למשל אם דוד שלי רואה איזשהו סרט טוב אז הוא שולח המלצה אני רואה את ההמלצה, בודק אוטומטית את הטרלייר של אותו סרט דרך התוכנה, זה פשוט מעולה.
לגבי עניין של יוזרים למשל אישתי רואה סדרות אחרות ממה שאני רואה אז היא נכנסת עם היוזר שלה ויש לה את הדברים שלה, כולל מוזיקה כולל חברות שהם מעבירים בניהם העדפות על סדרות ועל מוזיקה, למשל סדרה חדשה שהיא בקשה ממני להוריד lipstik jungle רק בגלל שחברה שלה המליצה לה על הסדרה...
יש הרבה דברים בתוכנה הזאת שאין ב XBMC למשל הורדה אוטומטית של פוסטרים לסרטים וסדרות ב XBMC צריך להוסיף פלאגין לסדרות לסרטים זה לא עובד יפה כמו ב XBMC.
Light.
-
Light
- חבר פעיל במיוחד

יש לי אותו שלט
היי יש לי אותו שלט שמגיע עם ה PVR-150eyal71 כתב:יש לי שלט שמגיע עם ה pvr-150 (לא ה USB)
ואין לי יכולת לשלוט על ה boxee עם השלט הזה
למישהו יש רעיון ?...
הוא מגיע עם איפרא רד-USB
אם זה אותו אחד זה אמור לעבוד בלי בעייה,
לי הייתה בעייה לפני זה כשמתי את התוכנה של XBMC ושמתי פלאגין לשלט אחרי זה שום דבר לא עבד אולי זה גם העניין אצלך תבדוק
זה עובד בלי שום בעייה
- eyal71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
- שם מלא: אייל סעדון
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
Re: יש לי אותו שלט
Light כתב:היי יש לי אותו שלט שמגיע עם ה PVR-150eyal71 כתב:יש לי שלט שמגיע עם ה pvr-150 (לא ה USB)
ואין לי יכולת לשלוט על ה boxee עם השלט הזה
למישהו יש רעיון ?...
הוא מגיע עם איפרא רד-USB
אם זה אותו אחד זה אמור לעבוד בלי בעייה,
לי הייתה בעייה לפני זה כשמתי את התוכנה של XBMC ושמתי פלאגין לשלט אחרי זה שום דבר לא עבד אולי זה גם העניין אצלך תבדוק
זה עובד בלי שום בעייה...
שלי לא מחובר USB אלא ישירות לכרטיס
זה לא רק CNN ויוטיובstaticx כתב:אולי תסביר לי את כל הבאזז סביב התוכנה הזו? אתה לא רואה שזה בדיוק XBMC? אותם מפתחים ואותן שורות קוד
יש גם ערוצים עם סדרות מלאות, קומדי סנטרל עם כל הפרקים של סאות'פארק, WB עם חלק גדול מהתוכניות שלהם(את כל JPOD ראיתי דרך הבוקסי) ולפעמים אפשר לראות אפילו את HULU(כל יום חוסמים את HULU מחדש וגם ככה נהארץ אפשר לראות רק דרך פרוקסי)
בוקסי לדעתי היא אחת מהתוכנות מדיה סנטר היותר טובות שיש כיום, חסר לי רק אופציה של צפייה בטלוויזיה.