פלזמת פיוניר -קורו
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שימו לב שההשוואה היא לפיוניר קורו דור ראשון PDP-6010 ולא לקורו PDP-6020michael123 כתב:http://hdguru.com/panasonic-th-50pz850u ... eview/249/...
- michael123
- חבר מכור קשה

נכוןThe downside for the Pioneer? Deep dark detail gets buried below the dark tint. The Panasonic provides clearer detail with dark scenes....
זה חסרון של כל דגם שראיתי בחנויות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אין ממש שום דבר חדש באף אחת מהסקירות הללו.
כפי שנכתב- המאמר של HD GURU לא ממש רלוונטי בגלל מה שהשווה במקרה הזה.
אגב, בנושא של גאמה, אני חושב שגם שם הוא לא צודק, כי אפשר להוריד את הגאמה גם של ה-KURO וגם להגביר את זה של ה-850...
michael123,
שאלה דבילית - האם ראית KURO מכוייל כמו שצריך? במקרה כזה, אין שום מידע כהה שאובד בשום מקום. אתה יכול להאמין לי...
כפי שנכתב- המאמר של HD GURU לא ממש רלוונטי בגלל מה שהשווה במקרה הזה.
אגב, בנושא של גאמה, אני חושב שגם שם הוא לא צודק, כי אפשר להוריד את הגאמה גם של ה-KURO וגם להגביר את זה של ה-850...
michael123,
שאלה דבילית - האם ראית KURO מכוייל כמו שצריך? במקרה כזה, אין שום מידע כהה שאובד בשום מקום. אתה יכול להאמין לי...
- michael123
- חבר מכור קשה

שאלה במקום,oferlaor כתב: michael123,
שאלה דבילית - האם ראית KURO מכוייל כמו שצריך? במקרה כזה, אין שום מידע כהה שאובד בשום מקום. אתה יכול להאמין לי......
אני גם כיילתי באופן בסיסי מסך קורו להורים של אשיתי.. טיפה צבעים, sharpness
אני אישית - ראיתי בעיקר בחנויות בקנדה Future Shop, Bay Bloor Radio וארה"ב - B&H, Best Buy וכדומה, בלונדון - Superfi
אבל הרושם - אותו רושם עדיין, לטעמי מסך כהה מדי, עם עיבוד תמונה כבד ולא טבעי (נגיד אפילו, כברירת מחדל)
- oferlaor
- מנהל

michael123,
המסך כהה, זה כל הרעיון שלו... אם אתה מחפש מסך בהיר לסלון בהיר, ההמלצה שלי היא בד"כ ללכת על סמסונג שהם יותר בכיוון הזה (והעיצוב שלהם גם מכוון למקומות מוארים).
לגבי עיבוד התמונה, ככל הנראה אתה לא רואה את אותה תמונה שאני רואה. המסך שלי (אחרי כיול שלי כמובן) נותן את אחת התמונות הכי נקיות וטבעיות שאני יכול לדמיין...
המסך כהה, זה כל הרעיון שלו... אם אתה מחפש מסך בהיר לסלון בהיר, ההמלצה שלי היא בד"כ ללכת על סמסונג שהם יותר בכיוון הזה (והעיצוב שלהם גם מכוון למקומות מוארים).
לגבי עיבוד התמונה, ככל הנראה אתה לא רואה את אותה תמונה שאני רואה. המסך שלי (אחרי כיול שלי כמובן) נותן את אחת התמונות הכי נקיות וטבעיות שאני יכול לדמיין...
- michael123
- חבר מכור קשה

אני באמת אהבתי יותר את סמסונג (לא זוכר את הדגם)
- oferlaor
- מנהל