זקוקה לעזרה בחיבור פופקורן 110-A למחשב
אני מנסה לחבר את הפופקורן למחשב ולהזרים את הסרטים ישירות ממנו. בכל הנסיונות שערכתי, במסך שמראה את המדיה שהפופקורן מזהה, אני רואה דיסק קשיח שחיברתי ואפשרות של network browser. כשאני בוחרת ב network browser, הוא מאפשר רק nfs server
1. אילו אפשרויות אני אמורה לראות כאשר המכשיר מחובר לרשת?
המחשב מחובר באופן אלחוטי לראוטר שנמצא בחדר אחר. כלומר, אין לי אפשרות לחבר את הפופקורן ישירות לראוטר.
2. ניסיתי לחבר את הפופקורן למחשב עם כבל מוצלב (הגדרתי את כתובת הפופקורן ידנית, כך שתתאים לרשת עליה נמצא המחשב). האם זה אמור לעבוד?
3. לצורך הניסיון ולהבין איך זה אמור לעבוד חיברתי את הפופקורן לראוטר. הראוטר זיהה אותו אבל הפופקורן איפשר שוב רק nfs server
4. איך אני רואה דרך הפופקורן תכנים שנמצאים על המחשב?
5. האם בפופקורן שאמור לצאת בקרוב יש תמיכה טובה יותר לקונפיגורציה שלי?
אני מתנצלת מראש על המבול של השאלות.
1. אילו אפשרויות אני אמורה לראות כאשר המכשיר מחובר לרשת?
המחשב מחובר באופן אלחוטי לראוטר שנמצא בחדר אחר. כלומר, אין לי אפשרות לחבר את הפופקורן ישירות לראוטר.
2. ניסיתי לחבר את הפופקורן למחשב עם כבל מוצלב (הגדרתי את כתובת הפופקורן ידנית, כך שתתאים לרשת עליה נמצא המחשב). האם זה אמור לעבוד?
3. לצורך הניסיון ולהבין איך זה אמור לעבוד חיברתי את הפופקורן לראוטר. הראוטר זיהה אותו אבל הפופקורן איפשר שוב רק nfs server
4. איך אני רואה דרך הפופקורן תכנים שנמצאים על המחשב?
5. האם בפופקורן שאמור לצאת בקרוב יש תמיכה טובה יותר לקונפיגורציה שלי?
אני מתנצלת מראש על המבול של השאלות.
הי GaliaL
לפי דעתי את צריכה לשתף את המחשב ממנו את רוצה להזרים (ע"י שיתוף WINDOWS רגיל)
לאחר מכן בתפריט ה- NMT
(מסך ראשי ואז Media Source ואז NETWORK_BROWSER ואז תבחרי את הרשת שלך WORKGROUP או אחרת ושם תיראי את המחשב ואת התיקייות ששיתפת
לחילופין ניתן להוסיף את הקישור לקבוע ע"י SETUP ו- NETWORK_SHRE ו- כמו שתארתי ואז הוא יופיע במסך הראשי
הגדרות הרשת צריכות להיות רגילות - כבל מוצלב זה בסדר אבל יש לך אלחוטי שאמור להספיק (בהתאם למגבלות הסרטים והנפח )
בהצלחה
ערן
לפי דעתי את צריכה לשתף את המחשב ממנו את רוצה להזרים (ע"י שיתוף WINDOWS רגיל)
לאחר מכן בתפריט ה- NMT
(מסך ראשי ואז Media Source ואז NETWORK_BROWSER ואז תבחרי את הרשת שלך WORKGROUP או אחרת ושם תיראי את המחשב ואת התיקייות ששיתפת
לחילופין ניתן להוסיף את הקישור לקבוע ע"י SETUP ו- NETWORK_SHRE ו- כמו שתארתי ואז הוא יופיע במסך הראשי
הגדרות הרשת צריכות להיות רגילות - כבל מוצלב זה בסדר אבל יש לך אלחוטי שאמור להספיק (בהתאם למגבלות הסרטים והנפח )
בהצלחה
ערן
האם ניסית לפעול על פי המדריך להגדרת SMB בדביק?
http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_and ... de_PCH.pdf
http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_and ... de_PCH.pdf
GALIAL,
ניסיתי כרגע גם אצלי להיכנס לרשת וראיתי שם רק NFS SERVER
נשארתי במסך הזה כ 5 דקות , חזרתי אחורה בעזרת השלט ושוב נכנסתי ואז ראיתי
שהתגלתה הרשת WORKGROUP.
זה כך אצלי - ללא התעסקות וללא שום הגדרות מיוחדות.
אבל בהתחלה באמת היה רק NFS SERVER כפי שאתה טוען.
אז נסה את הנ"ל אולי גם אצלך זה יעבוד.
בהצלחה.
ניסיתי כרגע גם אצלי להיכנס לרשת וראיתי שם רק NFS SERVER
נשארתי במסך הזה כ 5 דקות , חזרתי אחורה בעזרת השלט ושוב נכנסתי ואז ראיתי
שהתגלתה הרשת WORKGROUP.
זה כך אצלי - ללא התעסקות וללא שום הגדרות מיוחדות.
אבל בהתחלה באמת היה רק NFS SERVER כפי שאתה טוען.
אז נסה את הנ"ל אולי גם אצלך זה יעבוד.
בהצלחה.
אופס.......... לא ידעתי שקיים כזה. אני אנסה אותו. תודה.olorin כתב:האם ניסית לפעול על פי המדריך להגדרת SMB בדביק?
http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_and ... de_PCH.pdf...
sky1sky10, אצלי זה לא עובד. אבל מכיוון שלא עבדתי עם המדריך, זה די מסביר למה.
סידרתי הכל וכעת אפשר לראות סרטים שמוזרמים מהמחשב.
אבל נתקלתי בבעיה חדשה:
המחשב מחובר באופן אלחוטי לרשת הביתית ומוריד סרטים. הפופקורן מחובר למחשב בכבל מוצלב.
הבעיה: ברגע שהכבל בין המחשב לפופקורן מחובר, האינטרנט מאבד יציבות ומתנתק כל כמה דקות. כיביתי את הפופקורן (הנורה האדומה דולקת) ועדיין יש ניתוקים כל זמן שהכבל מחובר.
אבל נתקלתי בבעיה חדשה:
המחשב מחובר באופן אלחוטי לרשת הביתית ומוריד סרטים. הפופקורן מחובר למחשב בכבל מוצלב.
הבעיה: ברגע שהכבל בין המחשב לפופקורן מחובר, האינטרנט מאבד יציבות ומתנתק כל כמה דקות. כיביתי את הפופקורן (הנורה האדומה דולקת) ועדיין יש ניתוקים כל זמן שהכבל מחובר.
MYIHOME מאפשר להזרים מהמחשב למזרימדיה בפרוטוקול HTTP. כדאי לנסות אולי זה יעזור.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
http://www.networkedmediatank.com/downl ... _note.html
אני מאמין שאם הסתדרת עם ההגדרות הקודמות.... ב MYIHOME את תסתדרי ללא בעייה!
אני מאמין שאם הסתדרת עם ההגדרות הקודמות.... ב MYIHOME את תסתדרי ללא בעייה!
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
MYIHOME מתאים לכל סוגי ההזרמות.
צודק. מתאים להכל למעט DVD עם MENU.
אני מתנצלת שאני חופרת אבל לא הבנתי. כרגע המחשב מתנתק מהאינטרנט כל דקה בערך. למה התקנה של תוכנה נוספת תפתור הכל?
דבר נוסף - אני רואה בלוריי ו HD. להבנתי ה bitrate שלהם גבוה בהרבה מזה של DVD ולכן אני שואלת אם MYIHOME מתאים לי.
דבר נוסף - אני רואה בלוריי ו HD. להבנתי ה bitrate שלהם גבוה בהרבה מזה של DVD ולכן אני שואלת אם MYIHOME מתאים לי.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
עניתי לך כבר בתחילה וחברי חיזק אותי!
לגבי התנתקות מהנט, צרי קשר עם החברה שאליה את מחוברת!
נתקי את המזרימדיה ועשי איתם בדיקות.
לאחר מכן, החזירי אותו וחזרי על אותן בדיקות.
האם התוצאות זהות?
לגבי התנתקות מהנט, צרי קשר עם החברה שאליה את מחוברת!
נתקי את המזרימדיה ועשי איתם בדיקות.
לאחר מכן, החזירי אותו וחזרי על אותן בדיקות.
האם התוצאות זהות?
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
כדאי לנסות מה יש להפסיד?GaliaL כתב:אני מתנצלת שאני חופרת אבל לא הבנתי. כרגע המחשב מתנתק מהאינטרנט כל דקה בערך. למה התקנה של תוכנה נוספת תפתור הכל?
דבר נוסף - אני רואה בלוריי ו HD. להבנתי ה bitrate שלהם גבוה בהרבה מזה של DVD ולכן אני שואלת אם MYIHOME מתאים לי....
כמו שאמרנו מתאים להזרמת בלוריי ו HD.
כמו כן יתכן ויש ניתוקים בגלל הרשת האלחוטית נסי לחבר רק ברשת קווית ולראות האם הכל תקין.
אני חושבת שאיתרתי את בעיית הניתוקים:
כשהיתה רק רשת אלחוטית, כל התעבורה עברה דרכה. ברגע שחיברתי את הכבל המוצלב, כרטיס הרשת השני נכנס לפעולה.
הכרטיס השני מקבל עדיפות וכל התעבורה (כולל זו שהיעד שלה הוא האינטרנט) מנסה לצאת דרך הכבל שמוליך אל הפופקורן.
מישהו יודע איך משנים את הגדרת ה default gateway כך שברירת החדל לתעבורה תהיה דרך הכרטיס האלחוטי?? איך אני נותנת עדיפות לכרטיס הרשת שאני רוצה?
כשהיתה רק רשת אלחוטית, כל התעבורה עברה דרכה. ברגע שחיברתי את הכבל המוצלב, כרטיס הרשת השני נכנס לפעולה.
הכרטיס השני מקבל עדיפות וכל התעבורה (כולל זו שהיעד שלה הוא האינטרנט) מנסה לצאת דרך הכבל שמוליך אל הפופקורן.
מישהו יודע איך משנים את הגדרת ה default gateway כך שברירת החדל לתעבורה תהיה דרך הכרטיס האלחוטי?? איך אני נותנת עדיפות לכרטיס הרשת שאני רוצה?