מחפש המלצה לרסיבר בסכום של כ 5K
שלום ,
אני צריך המלצת קניה עבור רסיבר.
עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה (פרוגרסיב ואלקטרוני) אבל אני בכ"ז צריך לחבר לרסיבר מכשירים שדורשים כניסות ויציאות וידאו (כבלים, DVD וכו').
היום אני משתמש ב אונקיו 8211 שהוא אחלה מבחינת סאונד, אבל אין לו בכלל תמיכה בכניסות ויציאות וידאו.
אגב, אני כרגע משתמש ברמקולים של POLK AUDIO מדגם מוניטור 50 (אם זה משנה בבחירת הרסיבר).
נ.ב., שמעתי שרסיברים של NAD די טובים בסטריאו, האם אכן כך ?
תודה מראש, אסף.
אני צריך המלצת קניה עבור רסיבר.
עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה (פרוגרסיב ואלקטרוני) אבל אני בכ"ז צריך לחבר לרסיבר מכשירים שדורשים כניסות ויציאות וידאו (כבלים, DVD וכו').
היום אני משתמש ב אונקיו 8211 שהוא אחלה מבחינת סאונד, אבל אין לו בכלל תמיכה בכניסות ויציאות וידאו.
אגב, אני כרגע משתמש ברמקולים של POLK AUDIO מדגם מוניטור 50 (אם זה משנה בבחירת הרסיבר).
נ.ב., שמעתי שרסיברים של NAD די טובים בסטריאו, האם אכן כך ?
תודה מראש, אסף.
יחסית לכל הרסיברים היפניים ששמעתי עד גבול מחירים של 10K, שמעתי שה-NAD מפיק צליל פשוט מדהים בייחוד בסטראו.
לכן אני היום עם NAD T744 ורמקולים של CV סדרת LS הקלאסית. אני שומע הכל עם התמקדות על אלקטרוני. מצד שני אם אתה מחפש חיבורים אז הרסיבר של אונקיו יכול להיות מעניין. קח בחשבון שב-NAD לא יהיו לך פורמטים חדשים וכניסות HDMI. אבל הצליל מדהים.
דעתי האישית, מגברים קונים בשביל לשמוע מוזיקה ולא לעשות פונקציות של העברות והדגשות מיותרות.
לכן אני היום עם NAD T744 ורמקולים של CV סדרת LS הקלאסית. אני שומע הכל עם התמקדות על אלקטרוני. מצד שני אם אתה מחפש חיבורים אז הרסיבר של אונקיו יכול להיות מעניין. קח בחשבון שב-NAD לא יהיו לך פורמטים חדשים וכניסות HDMI. אבל הצליל מדהים.
דעתי האישית, מגברים קונים בשביל לשמוע מוזיקה ולא לעשות פונקציות של העברות והדגשות מיותרות.
יש ל-NAD עבר לא טוב באמינות. לפי מה שראיתי אין להם בעיות מיוחדות שאין ברסיברים אחרים. אבל הסאונד פשוט מדהים.
אגב, ב-5K אתה לא יכול לדבר על "מנורות"... חח.
ברמת העקרון מה שאני הולך לעשות בעתיד הוא לרכוש בנפרד מפענח/מעבד ומגבר שלא נמצאים באותו ה"מארז". בצורה זו אתה מכוסה מבחינת פורמטים חדשים כאלו ואחרים ואז מחליף את המפענח/מעבד, וכשאתה מחליף רמקולים או מסיבה אחרת כלשהי אתה יכול להחליף את המגבר ולהשאר עם המפענח/מעבד. כך בשידרוג/פינוק אתה לא חייב להחליף את כל החבילה. ד"א כך האיכות בכל החלקים/השלבים טובה יותר אבל זה בא על חשבון תקציב גבוה יותר.
אגב, ב-5K אתה לא יכול לדבר על "מנורות"... חח.
ברמת העקרון מה שאני הולך לעשות בעתיד הוא לרכוש בנפרד מפענח/מעבד ומגבר שלא נמצאים באותו ה"מארז". בצורה זו אתה מכוסה מבחינת פורמטים חדשים כאלו ואחרים ואז מחליף את המפענח/מעבד, וכשאתה מחליף רמקולים או מסיבה אחרת כלשהי אתה יכול להחליף את המגבר ולהשאר עם המפענח/מעבד. כך בשידרוג/פינוק אתה לא חייב להחליף את כל החבילה. ד"א כך האיכות בכל החלקים/השלבים טובה יותר אבל זה בא על חשבון תקציב גבוה יותר.
אז למה אתה מחפש רסיבר...assafel כתב:מעולה !
זה בדיוק מה שאני צריך (סאונד טוב בסטריאו).
חיבורים חדשים לא ממש רלוונטיים מבחינתי.
נ.ב. ממה שראיתי בפורומים, יש הרבה מקרים שבהם מדברים על בעיות עם הרסיברים של NAD (מנורות שנשרפות וכו'). יש אמת בפרסום ?...
היי ,
ראיתי עכשיו רסיבר של cambridge audio azur 540R במחיר שאני יכול לחיות איתו (4500). לעומתו יש את ה NAD 744 ב 3500.
יש פה מישהו שמכיר את שני הרסיברים שיכול לומר אם שווה להשקיע את האקסטרא 1000 ?
אני בכל מקרה מתכוון לשמוע את שניהם , אבל אשמח לשמוע דעות בנושא ...
ראיתי עכשיו רסיבר של cambridge audio azur 540R במחיר שאני יכול לחיות איתו (4500). לעומתו יש את ה NAD 744 ב 3500.
יש פה מישהו שמכיר את שני הרסיברים שיכול לומר אם שווה להשקיע את האקסטרא 1000 ?
אני בכל מקרה מתכוון לשמוע את שניהם , אבל אשמח לשמוע דעות בנושא ...
תלוי איזה אומסים אתה הולך להפעיל ועד כמה הרמקולים שלך נצילים.
לי אישית יש את ה-T744, אם אתה מאיזור חיפה אתה מוזמן לשמוע בסביבה ביתית.
המחיר של ה-540R בפועל קטן יותר מה-T744.
לי לא יצא לשמוע רסיברים של CAMBRIDGE אבל יצא לי לשמוע רסיברים של NAD ו-ROTEL. כמובן הכל תלוי בתקציב, אם היה לי את הסכום המתאים הייתי הולך על ה-ROTEL
לי אישית יש את ה-T744, אם אתה מאיזור חיפה אתה מוזמן לשמוע בסביבה ביתית.
המחיר של ה-540R בפועל קטן יותר מה-T744.
לי לא יצא לשמוע רסיברים של CAMBRIDGE אבל יצא לי לשמוע רסיברים של NAD ו-ROTEL. כמובן הכל תלוי בתקציב, אם היה לי את הסכום המתאים הייתי הולך על ה-ROTEL
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי - תרכוש מגבר סטריאו ומעבד וידאו (או אפילו איזה ממתג וידאו)
אני מבין שאתה בכלל לא תשתמש ב5.1?
אני מבין שאתה בכלל לא תשתמש ב5.1?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זה אחד התותחים שאמורים לצאת
http://emotiva.com/umc1.shtm
מה אתה בדיוק צריך (יותר נכון רוצה) לחבר - איזה חיבורים דרושים לך עכשיו - ובזמן הקרוב/רחוק?
http://emotiva.com/umc1.shtm
מה אתה בדיוק צריך (יותר נכון רוצה) לחבר - איזה חיבורים דרושים לך עכשיו - ובזמן הקרוב/רחוק?
מבחינת חיבורי וידאו אני צריך חיבורים לכבלים,DVD ווידאו.
מבחינת חיבורי אודיו אני צריך חיבורים ל כבלים,DVD וידאו CD ואולי פטיפון.
ממה שאני רואה, הפרוססור שמופיע בקישור עולה 700$ בחו"ל ואני מניח שבארץ יעלה עוד יותר מהערך הדולרי שלו => קצת יותר ממה שחשבתי להוציא...
אני כנראה אלך לכיוון רסיבר עם יכולות אודיו טובות (יחסית) שמגיע עם חיבורים שמאפשרים לחבר בעתיד מגבר ייעודי .
אתמול קצת הסתכלתי בחנויות וכו' ותפס לי את העין רסיבר של cambridge audio.
ממה שראיתי בביקורות ופה באתר מדובר ברסיבר עם איכויות טובות באודיו.
אני מתכנן לקפוץ לחנות שמחזיקה את המגבר של CA (דגם 540) ולבחון אותו מול NAD 744 ו NAD 754.
ומשם נראה איך מתקדמים .
בכל מקרה, תודה על העזרה.
מבחינת חיבורי אודיו אני צריך חיבורים ל כבלים,DVD וידאו CD ואולי פטיפון.
ממה שאני רואה, הפרוססור שמופיע בקישור עולה 700$ בחו"ל ואני מניח שבארץ יעלה עוד יותר מהערך הדולרי שלו => קצת יותר ממה שחשבתי להוציא...
אני כנראה אלך לכיוון רסיבר עם יכולות אודיו טובות (יחסית) שמגיע עם חיבורים שמאפשרים לחבר בעתיד מגבר ייעודי .
אתמול קצת הסתכלתי בחנויות וכו' ותפס לי את העין רסיבר של cambridge audio.
ממה שראיתי בביקורות ופה באתר מדובר ברסיבר עם איכויות טובות באודיו.
אני מתכנן לקפוץ לחנות שמחזיקה את המגבר של CA (דגם 540) ולבחון אותו מול NAD 744 ו NAD 754.
ומשם נראה איך מתקדמים .
בכל מקרה, תודה על העזרה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הייתי לוקח איזה רסיבר פשוט יד שנייה (רק תבדוק שיש לו קומפוננט בשביל הDVD - אם זה חשוב לך) - ובעל יציאות PRE...
ומחבר מגבר ייעודי לסטריאו.
ומחבר מגבר ייעודי לסטריאו.
היי ,
מישהו בעבודה הציע לי לקנות מיתוג וידאו פשוט במקום להתחיל לשרוף כסף על רסיבר יקר.
יש לכם המלצות על מכשירים שיודעים לעשות את זה במחירים הגיוניים (סדר גודל של 1000 שקל) ?
אגב, לגבי ההצעה לחבר רסיבר פשוט שיעשה את העבודה, זה ירד מהפרק בשל שיקולי אישה ומחיר (העלות של גירושים גבוהה בהרבה מעלות של רסיבר ...)
מישהו בעבודה הציע לי לקנות מיתוג וידאו פשוט במקום להתחיל לשרוף כסף על רסיבר יקר.
יש לכם המלצות על מכשירים שיודעים לעשות את זה במחירים הגיוניים (סדר גודל של 1000 שקל) ?
אגב, לגבי ההצעה לחבר רסיבר פשוט שיעשה את העבודה, זה ירד מהפרק בשל שיקולי אישה ומחיר (העלות של גירושים גבוהה בהרבה מעלות של רסיבר ...)
אני רק חושב שאתה סתם מסבך את עצמך.assafel כתב:היי ,
אגב, לגבי ההצעה לחבר רסיבר פשוט שיעשה את העבודה, זה ירד מהפרק בשל שיקולי אישה ומחיר (העלות של גירושים גבוהה בהרבה מעלות של רסיבר ...)...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שאלה אחרת -
גם אני אוהב מוזיקה - אבל לא ברמה אודיופילית...
ככה שיש מצב - שהסאונד שיוציא לך מגבר של קולנוע ביתי יספיק בהחלט.
הכל שאלה של באיזה רמת אתה מעוניין לשמוע כמובן
גם אני אוהב מוזיקה - אבל לא ברמה אודיופילית...
ככה שיש מצב - שהסאונד שיוציא לך מגבר של קולנוע ביתי יספיק בהחלט.
הכל שאלה של באיזה רמת אתה מעוניין לשמוע כמובן