מה לגבי עידכון divx ל-pioneer 383 , לא רק כתוביות !
היי
ראיתי שיש עידכון ל 383 שנוגע בפונקציות אבל שום דבר בנוגע לCODEC עצמו !
לאחר המון מחשבות קניתי אתמול את ה 383 ו אני כל כך מאוכזב ....
ביליתי את רוב הלילה במציאת פתרונות.
הבעיה היא שאצלי הסרטים צרובים על DVD_R במהירות הכי נמוכה וכמובן אני נעול את הדיסק, בכל דיסק נכנסים 6 סרטים אבל תמיד יש 1 או שתיים שמקרטעים אני מתכוון שניגון הסרט לא חלק.
הייתי אצל חבר שיש לו פיליפס ואצלו זה פשוט נהדר.....
אז אולי צריך עדכון קודק ! אבל כולם מדברים רק לגבי העברית !! מה לגבי עידכון קודק !
הלואי שלמישהו יש פתרון היום בישבילי כי במידה ולא אני מחזיר את המכשיר.......
תודה מראש על העזרה וסליחה על התוקפנות כי ישנתי רק 3 שעות הלילה בגלל המכשיר הזה .....
ראיתי שיש עידכון ל 383 שנוגע בפונקציות אבל שום דבר בנוגע לCODEC עצמו !
לאחר המון מחשבות קניתי אתמול את ה 383 ו אני כל כך מאוכזב ....
ביליתי את רוב הלילה במציאת פתרונות.
הבעיה היא שאצלי הסרטים צרובים על DVD_R במהירות הכי נמוכה וכמובן אני נעול את הדיסק, בכל דיסק נכנסים 6 סרטים אבל תמיד יש 1 או שתיים שמקרטעים אני מתכוון שניגון הסרט לא חלק.
הייתי אצל חבר שיש לו פיליפס ואצלו זה פשוט נהדר.....
אז אולי צריך עדכון קודק ! אבל כולם מדברים רק לגבי העברית !! מה לגבי עידכון קודק !
הלואי שלמישהו יש פתרון היום בישבילי כי במידה ולא אני מחזיר את המכשיר.......
תודה מראש על העזרה וסליחה על התוקפנות כי ישנתי רק 3 שעות הלילה בגלל המכשיר הזה .....
- eytan99
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- שם מלא: eytan99
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה כנראה PB - Packed Bitstream
תנסה לבדוק את הסרטים עם :
http://www.free-codecs.com/download_sof ... =227&s=157
mpeg4 modifier
תנסה לבדוק את הסרטים עם :
http://www.free-codecs.com/download_sof ... =227&s=157
mpeg4 modifier
היי !
תודה על התשובה .
אבל בכל זאת העסק לא ניראה לי בכלל , אני צריך לקודד מחדש כל סרט לפני צריבה (אפילו שהתהליך מהיר) ?
אני משתגע לחבר שלי יש דגם של Philips DVP630 ואין לא שום בעיות לנגן את הDIVX שלי !
הניגון אצלי לא חלק זה מקרטע
כמובן שזה לא על כל הסרטים אבל זה קורה כל 3 סרטים .
אשמח לעוד פתרונות
תודה
תודה על התשובה .
אבל בכל זאת העסק לא ניראה לי בכלל , אני צריך לקודד מחדש כל סרט לפני צריבה (אפילו שהתהליך מהיר) ?
אני משתגע לחבר שלי יש דגם של Philips DVP630 ואין לא שום בעיות לנגן את הDIVX שלי !
הניגון אצלי לא חלק זה מקרטע
כמובן שזה לא על כל הסרטים אבל זה קורה כל 3 סרטים .
אשמח לעוד פתרונות
תודה
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
כדאי שתחליף אותו כל עוד יש לך זמן. ותגיע לחנות עם הדיסקים שלך ותבדוק מכשיר מכשיר.
אף אחד לא יעדכן לך את הקודקים.

אף אחד לא יעדכן לך את הקודקים.
היי
אני שמח שאתה עונה כי יש לך הרבה ניסיון
דיברתי אם התמיכה של PIONEER אבל כמובן רק אחרי העבודה אני אוכל לדבר איתם כשאני מול המכשיר,
מה אתה באמת חושב ? עידקון לא יעזור ? אתה ממליץ להחזיר ?
פשוט אני כל כך מאוכזב ... לפנכן קניתי PROSOUND 9000 USB, וזה *** של מכשיר מיד החזרתי אותו, לכן השקעתי במוצר איכותי.
קניתי את המוצר PIONEER בשקם אלקטריק בדרך הישנה.
דווקה מוזר כי יש 2 דגמים של PHILIPS :
*Philips DVP630 : הוא סבבה !
*Philips DVP3010 : גם מקרטע כמו ה PIONEER 383
אני שמח שאתה עונה כי יש לך הרבה ניסיון
דיברתי אם התמיכה של PIONEER אבל כמובן רק אחרי העבודה אני אוכל לדבר איתם כשאני מול המכשיר,
מה אתה באמת חושב ? עידקון לא יעזור ? אתה ממליץ להחזיר ?
פשוט אני כל כך מאוכזב ... לפנכן קניתי PROSOUND 9000 USB, וזה *** של מכשיר מיד החזרתי אותו, לכן השקעתי במוצר איכותי.
קניתי את המוצר PIONEER בשקם אלקטריק בדרך הישנה.
דווקה מוזר כי יש 2 דגמים של PHILIPS :
*Philips DVP630 : הוא סבבה !
*Philips DVP3010 : גם מקרטע כמו ה PIONEER 383
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
לדעתי אתה צריך להחזיר את המכשיר שלא עונה על הצרכים שלך. ולא משנה של איזו חברה המכשיר ומה מחירו.
הייתי רק ממליץ לך לבדוק את המכשיר הבא שלך טוב טוב עם אותם דיסקים שעשו לך בעיות בפייוניר.
הייתי רק ממליץ לך לבדוק את המכשיר הבא שלך טוב טוב עם אותם דיסקים שעשו לך בעיות בפייוניר.
היי לכולם !!
ובכן הפרשה של הPIONEER 383 הסתיימה בישבילי.
אתמול בערב בצער רב החזרתי את המוצר לחנות , די חיבבתי את המוצר ,חבל מאוד.
עכשו אני אחפש את הדגם : Philips DVP630 , יש כזה לחבר שלי והוא ממש קורא הכל......
אני אעדכן אתכם בהמשך.
ובכן הפרשה של הPIONEER 383 הסתיימה בישבילי.
אתמול בערב בצער רב החזרתי את המוצר לחנות , די חיבבתי את המוצר ,חבל מאוד.
עכשו אני אחפש את הדגם : Philips DVP630 , יש כזה לחבר שלי והוא ממש קורא הכל......
אני אעדכן אתכם בהמשך.
ושוב אני !
אני בא אלכם בלשון בקשה.
אני מחפש את הדגם : Philips DVP630 בנרות,
לצערי הוא מוחלף ע"ד: Philips DVP3010 שלהפטעתי העה מקרטע בזמן ניגות DIVX.
כפי שאמרתי מקודם ה:Philips DVP630 מוצלח יותר בדקדי אותו בחנות אבל לפני חודש כמו חמור לא קניתי אותו !! ועכשב אני מחפש בכל מיני אתרים של מכירות , עדיין מפקסמים אותו אבל זהו פירסום שגוי , היתתי בחנות שדווקא יש אותו למכירה אבל הוא מתצוגה (בהנחה משמעותית) הוא תקין לאחר שבדקתי אותו אבל אני מתלבט, בקיצור לא יודע מה לעשות.
שמתי עין על ה- HSD-415 XORO, שמתפקד כראוי אבל יש לו ביקורת רע מאוד.
תודה על הטיפים.
אני בא אלכם בלשון בקשה.
אני מחפש את הדגם : Philips DVP630 בנרות,
לצערי הוא מוחלף ע"ד: Philips DVP3010 שלהפטעתי העה מקרטע בזמן ניגות DIVX.
כפי שאמרתי מקודם ה:Philips DVP630 מוצלח יותר בדקדי אותו בחנות אבל לפני חודש כמו חמור לא קניתי אותו !! ועכשב אני מחפש בכל מיני אתרים של מכירות , עדיין מפקסמים אותו אבל זהו פירסום שגוי , היתתי בחנות שדווקא יש אותו למכירה אבל הוא מתצוגה (בהנחה משמעותית) הוא תקין לאחר שבדקתי אותו אבל אני מתלבט, בקיצור לא יודע מה לעשות.
שמתי עין על ה- HSD-415 XORO, שמתפקד כראוי אבל יש לו ביקורת רע מאוד.
תודה על הטיפים.
איי איי איי סוף העולם ...
הבעייה היא שיש לך מראש דיסקים צרובים שלצערך פיוניר 383 לא עובד איתם טוב, אני מדבר על XviD מקודדים עם PB שיש צורך לבטל אותם ולא לקודד מחדש (עניין של 5 דקות ולא שעות כמו בקידוד).
זה לא מתאים לך כי אתה לא מוכן לבצע צריבות חדשות וגם לא מוכן כנראה להשקיע 5 דקות בביטול ה-PB, אין לי בעייה עם זה - זכותך.
אבל ההודעות שלך טיפה גובלות בהטעייה:
יש לי את הפיוניר הזה (מה שמסביר את התגובה שלי
) והוא עובד מצויין! מדובר במכשיר אמין, איכותי ואחד המכשירים בעלי התאימות הגבוהה ביותר ל-DivX\XviD.
הפיליפס שאתה מדבר עלייה לא תומכת ב-Qpel (וסיכוי גבוה שגם לא ב-GMC) ככה שאם תוריד סרט שקודד עם ההגדרות הללו הסרט פשוט לא יעבוד לך והעניין הוא שאין אפשרות לבטל את ה-GMC או Qpel כמו שאפשר לבטל את ה-PB, בדקת אצל חבר שלך קבצים כאלה? אני לא חושב כי אז לא היית אומר ש"יש כזה לחבר שלי והוא ממש קורא הכל...... ".
(ה-Xoro 415 גם לא תומך ב-GMC\Qpel)
אני מנחש (מרמת האכזבה שלך) שאתה מאותם האנשים שמחזיקים אולי 10 נרתיקים מלאים בסרטים ואם כן אז אני מבין בהחלט את הרצון שלך בנגן שינגן הכל בלי בעיות אך לצערי לא ממש קיים דבר כזה עדיין, יש את Xoro 4000 שעל הנייר תומך בכל מה שאתה צריך אך אם תגלוש קצת באתרים ותקרא Reviwes של משתמשים אתה תגלה שלא מעט מדווחים על בעיות שונות בעיקר בעיות אמינות בנגן הזה.
לפני שאתה עושה עוד "טעות" תוודא שהנגן הבא שלך הוא באמת מה שאתה מחפש .
זה לא מתאים לך כי אתה לא מוכן לבצע צריבות חדשות וגם לא מוכן כנראה להשקיע 5 דקות בביטול ה-PB, אין לי בעייה עם זה - זכותך.
אבל ההודעות שלך טיפה גובלות בהטעייה:
יש לי את הפיוניר הזה (מה שמסביר את התגובה שלי
הפיליפס שאתה מדבר עלייה לא תומכת ב-Qpel (וסיכוי גבוה שגם לא ב-GMC) ככה שאם תוריד סרט שקודד עם ההגדרות הללו הסרט פשוט לא יעבוד לך והעניין הוא שאין אפשרות לבטל את ה-GMC או Qpel כמו שאפשר לבטל את ה-PB, בדקת אצל חבר שלך קבצים כאלה? אני לא חושב כי אז לא היית אומר ש"יש כזה לחבר שלי והוא ממש קורא הכל...... ".
(ה-Xoro 415 גם לא תומך ב-GMC\Qpel)
אני מנחש (מרמת האכזבה שלך) שאתה מאותם האנשים שמחזיקים אולי 10 נרתיקים מלאים בסרטים ואם כן אז אני מבין בהחלט את הרצון שלך בנגן שינגן הכל בלי בעיות אך לצערי לא ממש קיים דבר כזה עדיין, יש את Xoro 4000 שעל הנייר תומך בכל מה שאתה צריך אך אם תגלוש קצת באתרים ותקרא Reviwes של משתמשים אתה תגלה שלא מעט מדווחים על בעיות שונות בעיקר בעיות אמינות בנגן הזה.
לפני שאתה עושה עוד "טעות" תוודא שהנגן הבא שלך הוא באמת מה שאתה מחפש .