מחפש רמקול שי תקרב לאזניות DT880 (תקציב 10K)
-
yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
למי שמכיר אלו אוזניות הרפרנס של חברת ביירדינמיק .
האזניות מפיקות איזון טונאלי מושלם ולא נופלות בשום סגנון מוזיקה. המיד מעולה ונותן פירוט שאפשר למצוא כמותו בK701 והטרבל מהDT990 מסורס בכמות הנכונה.
כמו כן, יחידת הבאס טיפה לוקה בכמות, ולא יורד ממש נמוך אך הבאס הדוק ומדויק מאין כמותו.
אני מחפש את זה ברמקול, או לפחות משהו שיתקרב לנתונים האלה, עד 10 אלף.
אני שומע הכל (השורשים הם בטראנס וזה חשוב לי מאוד)
האזניות מפיקות איזון טונאלי מושלם ולא נופלות בשום סגנון מוזיקה. המיד מעולה ונותן פירוט שאפשר למצוא כמותו בK701 והטרבל מהDT990 מסורס בכמות הנכונה.
כמו כן, יחידת הבאס טיפה לוקה בכמות, ולא יורד ממש נמוך אך הבאס הדוק ומדויק מאין כמותו.
אני מחפש את זה ברמקול, או לפחות משהו שיתקרב לנתונים האלה, עד 10 אלף.
אני שומע הכל (השורשים הם בטראנס וזה חשוב לי מאוד)
מצחיקול יקר,
הבקשה שלך דומה בערך ל:
"יש לי בחורה מה זה כוסית ואני ממש אוהב את איך שהיא במיטה, איך שהיא מבשלת ואיך שהיא מלטפת לי את הגב. אבל היא מרוקאית ואני מעדיף רוסיה. תעזרו לי למצוא בחורה מחבר העמים עם אותם מאפיינים".
ומדוע בחרתי בדוגמא כה גסה שמשעשעת, ככל הנראה, רק אותי? מכיון שהתפיסה שלך איך רכיב סטראו מסויים נשמע היא ברובה אינדיבידואלית - סובייקטיבית. הרי גם אם היו פרמטרים מדידים שאפשר על פיהם להתאים לך רכיבים מקבילים עם ערכים תואמים פחות או יותר, הם לא היו מספיקים כדי ליצור הגדרה מושלמת של ה"סאונד", כפי שאתה תופס אותו ברכיב א' , ולהשליך אותו על רכיב ב'.
אבל, היות ומאד התחברתי רגשית לתיאורים המאלפים שלך איך DT880 נשמעת מכיון שהיתה לי את האוזניה הזאת ואני מאד אוהב אותה, אני יכול לאמר לך שרמקולים של חברת PROAC ניגנו לי, פחות-או-יותר, על אותם עצבים, והציגו, בעיני, תפיסה מוזיקלית דומה - צליל הדוק, ATTACK ו- RELEASE של מיתרים מאד מדויק, בס קצר ואיכותי (לא מרוח ובומי) ובמה תלת מימדית משובחת.
דוקא רמקולים גרמניים ששמעתי היו בעלי אופי יחסית דומה זה לזה, אך שונה מאד מזה של ה- BEYER.
אבל THEN AGAIN, יכול להיות שאתה מצאת באוזניות דברים שונים לחלוטין ממני.
בכל מקרה, נסה רמקולים של PROAC. תחושת הבטן שלי היא שתאהב אותם.
הבקשה שלך דומה בערך ל:
"יש לי בחורה מה זה כוסית ואני ממש אוהב את איך שהיא במיטה, איך שהיא מבשלת ואיך שהיא מלטפת לי את הגב. אבל היא מרוקאית ואני מעדיף רוסיה. תעזרו לי למצוא בחורה מחבר העמים עם אותם מאפיינים".
ומדוע בחרתי בדוגמא כה גסה שמשעשעת, ככל הנראה, רק אותי? מכיון שהתפיסה שלך איך רכיב סטראו מסויים נשמע היא ברובה אינדיבידואלית - סובייקטיבית. הרי גם אם היו פרמטרים מדידים שאפשר על פיהם להתאים לך רכיבים מקבילים עם ערכים תואמים פחות או יותר, הם לא היו מספיקים כדי ליצור הגדרה מושלמת של ה"סאונד", כפי שאתה תופס אותו ברכיב א' , ולהשליך אותו על רכיב ב'.
אבל, היות ומאד התחברתי רגשית לתיאורים המאלפים שלך איך DT880 נשמעת מכיון שהיתה לי את האוזניה הזאת ואני מאד אוהב אותה, אני יכול לאמר לך שרמקולים של חברת PROAC ניגנו לי, פחות-או-יותר, על אותם עצבים, והציגו, בעיני, תפיסה מוזיקלית דומה - צליל הדוק, ATTACK ו- RELEASE של מיתרים מאד מדויק, בס קצר ואיכותי (לא מרוח ובומי) ובמה תלת מימדית משובחת.
דוקא רמקולים גרמניים ששמעתי היו בעלי אופי יחסית דומה זה לזה, אך שונה מאד מזה של ה- BEYER.
אבל THEN AGAIN, יכול להיות שאתה מצאת באוזניות דברים שונים לחלוטין ממני.
בכל מקרה, נסה רמקולים של PROAC. תחושת הבטן שלי היא שתאהב אותם.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אלה באמת אזניות פנטסטיות (יצא לי להאזין למוזיקה בהן), אבל החיפוש שלך אחרי רמקול שיישמע דומה לאזניות הוא לדעתי wild goose chase. הסיבה העיקרית שאזניות - למשל אלה - נשמעות כפי שהן נשמעות היא שהן אזניות ולא רמקולים. כוונתי שחלק ניכר מהאפקט נובע מהעובדה שהן יושבות ממש על האוזניים ולא מפזרות את המליל בחלל החדר. הבקשה שלך דומה בעיניי למצב שבו אופנוען שנהנה מאד מהקאוואסאקי 1100 סמ"ק שלו (סתם לצורך הדוגמה) מחפש המלצה על מכונית שתיתן לו את אותה חוויה, או לפחות תתקרב לכך. וזה כידוע לא ממש אפשרי.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
ממה שאני שמעתי מה שנשמע לי דומה זה harbeth, אני לא יודע את המחירים אך חתימת הצליל שלהם דומה, אולי טיפה בהירה יותר לדעתי.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
-
yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תודה על העצות.
מתן אהבתי את התגובה שלך
ראיתי את ה Proac STUDIO 110 וה Tablette Reference 8 שהכי ריאלים כי אני מעדיף מדפיים (לחדר) או שהתכוונת לדגם אחר?
רפי, רמקולים ב22K זה טיפה מתיחה של התקציב
מתן אהבתי את התגובה שלך
ראיתי את ה Proac STUDIO 110 וה Tablette Reference 8 שהכי ריאלים כי אני מעדיף מדפיים (לחדר) או שהתכוונת לדגם אחר?
רפי, רמקולים ב22K זה טיפה מתיחה של התקציב
אני מבין שזה טיפה שינוי כיוון, אבל גם אני אוהב מאוד להאזין לטראנס (אירופאי) והשילוב שאני מצאתי אותו לנכון מבחינת תאימות גם למוסיקה קלאסית וצ'ילאוט, הוא רמקולים רצפתיים של סרווין וגה עם מגבר של NAD. הרמקולים האלו לא אהודים במיוחד אבל כאשר מתאימים להם רסיבר מתאים, התוצאה, לדעתי, מדהימה.