איך לנגן סרט בלו-ריי מלא, כולל התפריטים שלו?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
הומלץ לי על התוכנה KMPLAYER עבור ניגון סרטים בפורמט בלו-ריי מלא.
התקנתי את התוכנה, אך לאכזבתי, לא מצאתי כיצד לנגן את הסרט דרך התפריט הראשי שלו.
הדרך היחידה שמצאתי, הייתה להיכנס לתיקיית ה-STREAM, ושם לבחור את הקובץ הגדול ביותר.
אבל זו לא חוכמה גדולה, כי את זה אני יכול לעשות גם עם ZOOM PLAYER, וכאמור, אין לי את התפריטים.
כאשר השתמשתי בתוכנה POWERDVD (שנאלצתי להסיר בגלל ההתנגשויות שהתוכנה הזו יוצרת עם המקודדים), פשוט בחרתי את התיקייה הראשית, ואז התפריט של הסרט היה עולה, ובו הייתי יכול לבחור את האודיו הרצוי, פרקים מסויימים, וכדומה.
ובכן השאלה היא, האם KMPLAYER יכול בכל זאת להפעיל את הסרט כולל התפריט, או שאולי צריך תוכנה אחרת עבור כך?
תודה רבה
הומלץ לי על התוכנה KMPLAYER עבור ניגון סרטים בפורמט בלו-ריי מלא.
התקנתי את התוכנה, אך לאכזבתי, לא מצאתי כיצד לנגן את הסרט דרך התפריט הראשי שלו.
הדרך היחידה שמצאתי, הייתה להיכנס לתיקיית ה-STREAM, ושם לבחור את הקובץ הגדול ביותר.
אבל זו לא חוכמה גדולה, כי את זה אני יכול לעשות גם עם ZOOM PLAYER, וכאמור, אין לי את התפריטים.
כאשר השתמשתי בתוכנה POWERDVD (שנאלצתי להסיר בגלל ההתנגשויות שהתוכנה הזו יוצרת עם המקודדים), פשוט בחרתי את התיקייה הראשית, ואז התפריט של הסרט היה עולה, ובו הייתי יכול לבחור את האודיו הרצוי, פרקים מסויימים, וכדומה.
ובכן השאלה היא, האם KMPLAYER יכול בכל זאת להפעיל את הסרט כולל התפריט, או שאולי צריך תוכנה אחרת עבור כך?
תודה רבה
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
בדיוק עכשיו ניסיתי אותה..staticx כתב:לא ניסיתי, אבל ARCSOFT TOTALMEDIA THEATER עובדת נהדר בהפעלת תפריטים
ופחות מסרבלת את המערכת מ PDVD...
ראשית, היא לא יצרה התנגשות נראית לעין עם מה שהיה מותקן כבר.
שנית, היא אמורה להתממשק ל my movies ולמדיה סנטר, אבל זה לא באמת עובד חלק.
שלישית, היא אכן מנגנת את התפריטים ואת הסרט. אני בחרתי את התיקייה שבה נמצאים הקבצים והיא כבר זיהתה את כל היתר, עפ"י התוכן.
אני לא יכול להגיד שזו התוכנה הנחמדה/נוחה/יפה ביותר שראיתי, אבל בשורה התחתונה היא ניגנה סרט בפורמט בלו-ריי, וזה מה שרציתי שהיא תעשה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה לכם
TRIP
אז האם אתה מכיר תוכנה יותר נחמדה/נוחה/יפה מזו, היודעת לנגן בלו-ריי מלא כולל התפריטים?
ומה לגבי ה-KMPLAYER ? אפשר להעיף מהמחשב, או שיש פה אולי מישהו שמכיר היטב את התוכנה, ויודע שבכל זאת יש דרך לנגן באמצעותה סרטים כולל התפריטים?
TRIP
אז האם אתה מכיר תוכנה יותר נחמדה/נוחה/יפה מזו, היודעת לנגן בלו-ריי מלא כולל התפריטים?
ומה לגבי ה-KMPLAYER ? אפשר להעיף מהמחשב, או שיש פה אולי מישהו שמכיר היטב את התוכנה, ויודע שבכל זאת יש דרך לנגן באמצעותה סרטים כולל התפריטים?
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
חיפשתי תוכנה שמתממשקת עם My Movies, והאופציות היחידות היו Power DVD והתוכנה של Arcsoft. על PDVD קראתי דברים לא מחמיאים (והיא גם כנראה לא נתמכת כמעט על ידי My Movies", ולכן התקנתי את התכנה השניה.bariko כתב:תודה לכם![]()
TRIP
אז האם אתה מכיר תוכנה יותר נחמדה/נוחה/יפה מזו, היודעת לנגן בלו-ריי מלא כולל התפריטים?...
אני לא מכיר משהו אחר, אבל שם לב שהיא מנגנת את התפריטים במלואם וניתן לצפות איתה. אני מניח שאם הייתי מקדיש לזה יותר מ-5 דקות הייתי מצליח לסדר את התוכנה כמו שאני רוצה ולהבין את אופן השימוש המלא עם שלט. בכל מקרה - היא ניגנה את הסרט ואת התפריטים וזה מה שהיה חשוב לי.
עשיתי גם Restore Point לפני שהתקנתי אותה - ולא נראה שהיא גרמה שום נזק.
אתה יכול פשוט לנסות אותה...
ואגב, במקום
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני המלצתי על התוכנה הזו לצורך סינכרון קל של תרגומים בלבד...bariko כתב:שלום רב,
הומלץ לי על התוכנה KMPLAYER עבור ניגון סרטים בפורמט בלו-ריי מלא....
לא טענתי שהיא מנגנת בלוריי מלאים עם תפריטים וכו'.
לצורך זה יש POWERDVD, WINDVD ו-TOTAL MEDIA EXTREME
אני אגב מסנכרן תרגום (בד"כ לא צריך לעשות כלום) ומטמיע אותו בבלוריי ומנגן את הסרט עם POWERDVD
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Trip
התוכנה הזו שאתה משתמש בה, זה אותו ה- TOTAL MEDIA EXTREME שמזכיר guyezra
אן שמדובר בשני דברים שונים לגמרי?
guyezra
אני רק חשבתי שאם מקצוען כמוך משתמש בKMPLAYER, אז מן הסתם, התוכנה הזו יודעת גם להציג תפריטים
לא כל כך הבנתי את התהליך שאתה עושה. מסנכרן עם KMPLAYER, שומר את קובץ התרגום המסונכרן, ומכניס אותו לתוך תיקיית הבלו-ריי, כמו שלימדת אותי?
אגב, מבין כל התוכנות שיודעות להציג תפריטים, איזה מהן המומלצת ביותר, מבחינת קלות התפעול, האיכות, ושלא גורמת להתנגשויות?
כמובן שאת POWERDVD אני פוסל מראש, כי זה פשוט קטסטרופה...
התוכנה הזו שאתה משתמש בה, זה אותו ה- TOTAL MEDIA EXTREME שמזכיר guyezra
אן שמדובר בשני דברים שונים לגמרי?
guyezra
אני רק חשבתי שאם מקצוען כמוך משתמש בKMPLAYER, אז מן הסתם, התוכנה הזו יודעת גם להציג תפריטים
לא כל כך הבנתי את התהליך שאתה עושה. מסנכרן עם KMPLAYER, שומר את קובץ התרגום המסונכרן, ומכניס אותו לתוך תיקיית הבלו-ריי, כמו שלימדת אותי?
אגב, מבין כל התוכנות שיודעות להציג תפריטים, איזה מהן המומלצת ביותר, מבחינת קלות התפעול, האיכות, ושלא גורמת להתנגשויות?
כמובן שאת POWERDVD אני פוסל מראש, כי זה פשוט קטסטרופה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כן, רק שאני מטמיע את התרגום בתוך הבלוריי וצופה עם POWERDVDbariko כתב: guyezra
א כל כך הבנתי את התהליך שאתה עושה. מסנכרן עם KMPLAYER, שומר את קובץ התרגום המסונכרן, ומכניס אותו לתוך תיקיית הבלו-ריי, כמו שלימדת אותי?...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

guyezra כתב:כן, רק שאני מטמיע את התרגום בתוך הבלוריי וצופה עם POWERDVDbariko כתב: guyezra
א כל כך הבנתי את התהליך שאתה עושה. מסנכרן עם KMPLAYER, שומר את קובץ התרגום המסונכרן, ומכניס אותו לתוך תיקיית הבלו-ריי, כמו שלימדת אותי?......
אוקיי,
אגב, מה לגבי BSPLAYER שהזכרת בשרשור אחר? אין תפריטים בבלו-ריי?
דווקא יש לתוכנה הזו פידבקים מאוד חיוביים...
אגב לגבי ARCSOFT TOTALMEDIA THEATER - האם יש גרסה מסויימת שצריך להעדיף?
זכור לי שב-POWERDVD רק גרסה אחת ידעה להפעיל בלו-ריי
נערך לאחרונה על ידי bariko ב 15/03/2009 19:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, תודה