מזרים מדיה אלחוטי
מחפש בנרות מזרים מדיה אלחוטי אשר אוכל לקשרו למחשב האישי שלי עליו כל המוזיקה שלי מרוכזת היום וכמובן סרטים בעיקר בפורמט AVI
שמתי את העין שלי על D-Link DSM-520 בעיקר בגלל שזה המוצר היחידי עם תקשורת אלחוטית שהצלחתי למצוא באינטרנט ונמכר בארץ.
ברור שאני לא יכול לסכם את סקר השוק שלי במוצר אחד ואשמח לקבל המלצות והפניות לספקים.
תקציב 1000-1500 ש"ח
תודה מראש
שמתי את העין שלי על D-Link DSM-520 בעיקר בגלל שזה המוצר היחידי עם תקשורת אלחוטית שהצלחתי למצוא באינטרנט ונמכר בארץ.
ברור שאני לא יכול לסכם את סקר השוק שלי במוצר אחד ואשמח לקבל המלצות והפניות לספקים.
תקציב 1000-1500 ש"ח
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שאלתך הועברה לפורום HDTV ומקורות וידאו.
לרוב מזרימי המדיה מסוג NMT (פופקורן, HD X 1000 וכו) ניתן לחבר כרטיס רשת קטן ("דונגל") ב-USB.
לרוב מזרימי המדיה מסוג NMT (פופקורן, HD X 1000 וכו) ניתן לחבר כרטיס רשת קטן ("דונגל") ב-USB.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הביצועים ע"ג הרשת האלחטית חשובים ביותר
אני מחפש מוצר שהיכולת האלחוטית שללו מספיק טובה כדי לנגן וידאו בלי שיבושים.
היום אני מחבר את הלפטופ למסך LCD בסלון וזה עובד מצוין.
אבל נמאס, אני רוצה משהו מובנה
היום אני מחבר את הלפטופ למסך LCD בסלון וזה עובד מצוין.
אבל נמאס, אני רוצה משהו מובנה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מניסיוני האישי -
אני עם הדונגל לא הצלחתי להגיע למהירות אותן תקן N מתיימר לספק.
יתכן כי מדובר בבעיות של הדרייבר שיש ב - Busybox (הליבה של הנגן).
על מנת להגיע לביצועים מיטביים ולא להיות תלוי בתוכנה של חברה שהיא לא חברת ציוד תקשורת, החלטתי להסתמך על אלחוט של חברת שמייצר התקני תקשרות כלומר שני ראוטרים אלחוטיים כשאחד מעביר לשני באמצעות wireless repeater function.
פתרון זה כשנעשה עם שני ראוטרים או AP של אותו חברה מאפשר העברת האלחוט במהירות מיטבית עם הצפנה (במידה ורוצים) וללא תלות בתוכנה או בחומרה של הנגן (גם אם יהיה נגן אחר בעתיד שלא יתמוך בדונגל).
אני עם הדונגל לא הצלחתי להגיע למהירות אותן תקן N מתיימר לספק.
יתכן כי מדובר בבעיות של הדרייבר שיש ב - Busybox (הליבה של הנגן).
על מנת להגיע לביצועים מיטביים ולא להיות תלוי בתוכנה של חברה שהיא לא חברת ציוד תקשורת, החלטתי להסתמך על אלחוט של חברת שמייצר התקני תקשרות כלומר שני ראוטרים אלחוטיים כשאחד מעביר לשני באמצעות wireless repeater function.
פתרון זה כשנעשה עם שני ראוטרים או AP של אותו חברה מאפשר העברת האלחוט במהירות מיטבית עם הצפנה (במידה ורוצים) וללא תלות בתוכנה או בחומרה של הנגן (גם אם יהיה נגן אחר בעתיד שלא יתמוך בדונגל).
ואם אני לא מתיימר לתקן N ? אלא רוצה לנגן mp3 או קבצי וידאו בקידוד סטנדרטי - לא HD וכל מני כאלה
יש לי במקרה שני ראוטרים של Level1.
כרגע רק אחד עובד. זה הראוטר הראשי - הוא מחובר למודם וכן המחשב שעליו כל קבצי המדיה מחובר אליו בכבל רשת.
מה לעשות בדיוק עם הנתב השני? איך מזרימדיה כזה או אחר יתממשק אליו?
מישהו?
יש לי במקרה שני ראוטרים של Level1.
כרגע רק אחד עובד. זה הראוטר הראשי - הוא מחובר למודם וכן המחשב שעליו כל קבצי המדיה מחובר אליו בכבל רשת.
מה לעשות בדיוק עם הנתב השני? איך מזרימדיה כזה או אחר יתממשק אליו?
מישהו?