Killzone2 Clan של Home Theater?
- yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני בפנים
שם משתמש כמו פה.
שם משתמש כמו פה.
- yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני כןPavelz כתב:כשאני אגיע הביתה אני אוסיף את כולכם, תודה!
אתם משחקים עם BT?...
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
איזו באסה... לא יודע מה להגיד לך..sagioto כתב:כל הזמן שגיאה 10002, אני משתגע, וגם האתר שלהם לא עולה לי,
הניק שלי sagi314,
שמתי את הPS3 כבר בDMZ אני לא יודע מה עוד לעשות......
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מוזר, כולם מדווחים שיש להם בעיות באונליין בכל חברה חוץ מבזק בינלאומי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73353
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ספציפית במשחק הזה או בכל אונליין? כי אני בנטווזיון ויצא לי לשחק (אומנם מעט אבל יצא) משחקי רשת.
אנשים, ביאסתם את הבן אדם... מה קורה איתכם? הספק שלכם חייב לספק לכם פיתרון כולל ואיכותי, לא רק לטקבק ב-YNET. לכן, במקום לקטר שהספק שלכם לא מאפשר חיבור ל-PSN תרימו טלפון ותבקשו (תדרשו) פיתרון לבעיה או שתאיימו להתנתק! אח"כ, תכניסו דיסק לקונסולה ותהנו!
עד עכשיו לא הייתה לי בעיה רצינית כנראה שרתים חדשים,
מה שכן עזבתי בדיוק בגלל זה את 012 ולמרות שהייתי לקוח ותיק מאוד שלהם והייתי עם התמיכה הטכנית יומיים הם לא יכלו לסדר עברתי לבזק בינ"ל והתחיל לעבוד חלק,
עד KZ2....
יש למישהו מושג איך אני מברר מה הIP, כדי שאני יצור איתם קשר?
מה שכן עזבתי בדיוק בגלל זה את 012 ולמרות שהייתי לקוח ותיק מאוד שלהם והייתי עם התמיכה הטכנית יומיים הם לא יכלו לסדר עברתי לבזק בינ"ל והתחיל לעבוד חלק,
עד KZ2....
יש למישהו מושג איך אני מברר מה הIP, כדי שאני יצור איתם קשר?
1.פתאום אני רואה שמההודעה שלי יכול להשתמע שאני מנסה לפרסם את בזק בינ"ל או שאני עוסק בתחום ובעל אינטרס אז כל כל הבהרה: אני ממש לא
2.כשאני קניתי את הסוני זה היה לפני שהתקנתי אינטרנט בבית כי בדיוק עברתי דירה , במיוחד בגלל זה ביררתי בפורומים של גיימרים וכולם אמרו שהספקיות חוסמות פורטים של שרתי משחקים חוץ מבזק בינ"ל שגם היא חוסמת אבל הרבה הרבה פחות ....
בדיעבד אכן התחברתי לבזק בינ"ל והכל זורם אצלי חלק , אבל אצל 2 חברים שלי שקנו יחד איתי סוני ומחוברים לספקיות אחרות יש המון המון בעיות בלי סוף וכל הזמן
3.לגבי פניה לשרות לקוחות כדאי שתוותר מראש ותחפש איזה גיימר באיזה פורום שיעזור לך ....כשאני פניתי לתמיכה טכנית כי היו לי בעיות להתחבר לאינטרנט עם הסוני הדבר היחיד שהיה להם להגיד לי זה "אנחנו לא תומכים במכשיר הזה" ולך תסביר לנציג
שירות שסליחה מראש אבל הוא פשוט מפ*ר שהבעיה היא שלא עוברת תקשורת בבית בכלל ואין לה שום קשר לסוני !!!!
בקיצור , חוץ מלקצר לי את החיים בשנה מרוב עצבים לא יצא מהם כלום,לעומת זאת פרסמתי שאלה בפורום קונסולות של גיימר
ועזרו לי מיד!!!!
4.יש אתרים שמחזיקים רשימות IP'S של שרתי משחקים , חיפשתי בגוגל ומשום מה העליתי חרס....תחפש בויגיימס או בגיימר
2.כשאני קניתי את הסוני זה היה לפני שהתקנתי אינטרנט בבית כי בדיוק עברתי דירה , במיוחד בגלל זה ביררתי בפורומים של גיימרים וכולם אמרו שהספקיות חוסמות פורטים של שרתי משחקים חוץ מבזק בינ"ל שגם היא חוסמת אבל הרבה הרבה פחות ....
בדיעבד אכן התחברתי לבזק בינ"ל והכל זורם אצלי חלק , אבל אצל 2 חברים שלי שקנו יחד איתי סוני ומחוברים לספקיות אחרות יש המון המון בעיות בלי סוף וכל הזמן
3.לגבי פניה לשרות לקוחות כדאי שתוותר מראש ותחפש איזה גיימר באיזה פורום שיעזור לך ....כשאני פניתי לתמיכה טכנית כי היו לי בעיות להתחבר לאינטרנט עם הסוני הדבר היחיד שהיה להם להגיד לי זה "אנחנו לא תומכים במכשיר הזה" ולך תסביר לנציג
שירות שסליחה מראש אבל הוא פשוט מפ*ר שהבעיה היא שלא עוברת תקשורת בבית בכלל ואין לה שום קשר לסוני !!!!
בקיצור , חוץ מלקצר לי את החיים בשנה מרוב עצבים לא יצא מהם כלום,לעומת זאת פרסמתי שאלה בפורום קונסולות של גיימר
ועזרו לי מיד!!!!
4.יש אתרים שמחזיקים רשימות IP'S של שרתי משחקים , חיפשתי בגוגל ומשום מה העליתי חרס....תחפש בויגיימס או בגיימר