PS3 וMKV צרובים
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי כולם.
אני מנסה לצרוב תוכן MKV על דיסק (גם רגיל וגם DVD), והפיילים שלי לא יותר גדולים מ 4G,
והPS לא מזהה את הקובץ.
המכשיר שלי הוא PAL. האם אני חייב להפוך את ה MKV ל VOB ואז לצרוב? זה לא נשמע לי הגיוני כי אני מצליח להסטרים את אותם פיילים דרך PS3 MEDIA SERVER ובגלל בעיית מקום במחשב אני רוצה לצרוב את התוכן הזה ולנגן אותו ישירות ב PS.
מישהו ניתקל? מה עושים?
המכשיר שלי הוא PAL, נקנה בארץ (של ישפאר) אם זה משנה.
אני מנסה לצרוב תוכן MKV על דיסק (גם רגיל וגם DVD), והפיילים שלי לא יותר גדולים מ 4G,
והPS לא מזהה את הקובץ.
המכשיר שלי הוא PAL. האם אני חייב להפוך את ה MKV ל VOB ואז לצרוב? זה לא נשמע לי הגיוני כי אני מצליח להסטרים את אותם פיילים דרך PS3 MEDIA SERVER ובגלל בעיית מקום במחשב אני רוצה לצרוב את התוכן הזה ולנגן אותו ישירות ב PS.
מישהו ניתקל? מה עושים?
המכשיר שלי הוא PAL, נקנה בארץ (של ישפאר) אם זה משנה.
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

כן, תודה, אני כבר משתמש בתוכנה הזו.
אני מצליח להסטרים MKV ישירות מהמחשב (כשהקבצים קטני זה גם עובד די טוב), אז למה אני לא מצליח לנגן אותו ישירות?
וגם, MKV2VOB לא ממיר את הכל. יש לי קבצי MKV שכאשר אני לוחץ על ADD FILE הוא כותב לי
FILE NOT SUPPORTED: MPEG2
וגם אחרי שהקובץ מומר, אז הוא בדרך כלל די גדול, ככה שאם יש לי הופעה ב 2 חלקים, אז אני צריך 4 דיסקים כדי לצרוב את הכל. קצת באסה.
יש למישהו מושג?
אני מצליח להסטרים MKV ישירות מהמחשב (כשהקבצים קטני זה גם עובד די טוב), אז למה אני לא מצליח לנגן אותו ישירות?
וגם, MKV2VOB לא ממיר את הכל. יש לי קבצי MKV שכאשר אני לוחץ על ADD FILE הוא כותב לי
FILE NOT SUPPORTED: MPEG2
וגם אחרי שהקובץ מומר, אז הוא בדרך כלל די גדול, ככה שאם יש לי הופעה ב 2 חלקים, אז אני צריך 4 דיסקים כדי לצרוב את הכל. קצת באסה.
יש למישהו מושג?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תשמע... אולי זה כן יקרה. תראה את הדוגמא הזאת:snowgoose כתב:ביום ש PS3 ינגן MKV ירד ברד בגיהנום....![]()
אין לך ברירה פרט להמיר אותו לאיזשהו פורמט שה-PS3 תומך בו......
http://www.lge.com/products/model/detail/bd370.jhtml
זה אומנם לא סוני, אבל גם יצרן לא קטן:-)
כי בזמן שאתה מבצע STREAM לPS3 מהמחשב הPMS מבצע TRANSCODE ב"שידור חי"...Falcon1 כתב:כן, תודה, אני כבר משתמש בתוכנה הזו.
אני מצליח להסטרים MKV ישירות מהמחשב (כשהקבצים קטני זה גם עובד די טוב), אז למה אני לא מצליח לנגן אותו ישירות?...
אתה יכול לעשות את הפעולה הזאת בנפרד ואז לצרוב (זאת אומרת להמיר מMKV לVOB).
הבעיה שלסוני יש ניגוד אינטרסים בעניין ה MKV, מכיוון שזו דרך ההפצה הפיראטית המקובלת של תוכן HD לעומת זו לסוני יש אינטרס ברור שבלו ריי יצליח כך שלא נראה שהם יתמכו בMKV בזמן הקרוב. כולנו מקווים שזה יקרה...dima_vy כתב:תשמע... אולי זה כן יקרה. תראה את הדוגמא הזאת:snowgoose כתב:ביום ש PS3 ינגן MKV ירד ברד בגיהנום....![]()
אין לך ברירה פרט להמיר אותו לאיזשהו פורמט שה-PS3 תומך בו......
http://www.lge.com/products/model/detail/bd370.jhtml
זה אומנם לא סוני, אבל גם יצרן לא קטן:-)...
Natural Born Gamer
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

הבעסה עם MKV2VOB היא שהוא מגדיל את הקובץ לפעמים פי 2, וזה עם הדחיסה הכי קטנה ומהירה.
ואז יוצא שסרט שהיה במחשב עכשיו צריך לצרוב אותו על 2-3 דיסקים.
חייבים פתרון אחר, אני לא יכול לקנות כל הזמן הארד דיסקים, נגמר לי המקום.
ואז יוצא שסרט שהיה במחשב עכשיו צריך לצרוב אותו על 2-3 דיסקים.
חייבים פתרון אחר, אני לא יכול לקנות כל הזמן הארד דיסקים, נגמר לי המקום.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Falcon1
MY TWO CENTS...
במחיר של HDD היום - כל צריבה זה בזבוז (שלא לדבר על פגיעה בסביבה - אתה הרי לא תראה כל סרט יותר מפעם אחת לא?)
קנה HDD חיצוני 500GB או אפילו 1TB - עולה פחות מ-500 ש"ח היום - וזה יספיק לך להמווווון זמן.
אתה גם יכול פשוט להוסיף HDD כזה למחשב ולסגור עניין.
אותי אישית משגע אנשים שצורבים כל היום - הם אח"כ מבזבזים שעה בניסיון למצוא את הדיסק הרלבנטי.
MY TWO CENTS...
במחיר של HDD היום - כל צריבה זה בזבוז (שלא לדבר על פגיעה בסביבה - אתה הרי לא תראה כל סרט יותר מפעם אחת לא?)
קנה HDD חיצוני 500GB או אפילו 1TB - עולה פחות מ-500 ש"ח היום - וזה יספיק לך להמווווון זמן.
אתה גם יכול פשוט להוסיף HDD כזה למחשב ולסגור עניין.
אותי אישית משגע אנשים שצורבים כל היום - הם אח"כ מבזבזים שעה בניסיון למצוא את הדיסק הרלבנטי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
lawpower - אם זה חיצוני לדעתי הרבה יותר נוח DOK בנפח גדול (היום יש 16 גיגה במחירים מצחיקים) או דיסק קשיח חיצוני 2.5" שזה התפשרות בין DOK לחיצוני 3.5" מבחינת נפח/מחיר/נוחות.
הבעייה עם 3.5" חיצוני הוא שהם גדולים ומצריכים חיבור מתח עצמאי - ממש לא נוח. מה שאני עשיתי זה לקחת את ה דיסק 40 גיגה 2.5" שהיה ב PS3, לרכוש קופסאת 2.5" חיצונית USB בכמה עשרות שקלים, לחבר בתוכה את ה 40 גיגה ולשים בתוך ה PS3 דיסק הרבה יותר גדול, הכי נוח לטעמי.
הבעייה עם 3.5" חיצוני הוא שהם גדולים ומצריכים חיבור מתח עצמאי - ממש לא נוח. מה שאני עשיתי זה לקחת את ה דיסק 40 גיגה 2.5" שהיה ב PS3, לרכוש קופסאת 2.5" חיצונית USB בכמה עשרות שקלים, לחבר בתוכה את ה 40 גיגה ולשים בתוך ה PS3 דיסק הרבה יותר גדול, הכי נוח לטעמי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אני מניח שהתכוונת ל FAT32 - נכון?!Falcon1 כתב:את HD חייבים לפרמט PAL....
אם גם ככה מעבירים בדיסק קשיח בכל מקרה תצטרך להתשמש ב MKV2VOB והיא מחלקת אוטומטית לקבצים בגודל הנכון - אז אפא הבעייה?
לא מתאים HD להעברת הסרטים? לא חסרות אופציות הזרמה ישירה:
http://www.gamespot.com/features/6203906/index.html