תקלה מרגיזה ב myihome
היי
אני מזרים באמצעות התוכנה וכל פעם שאני מפסיק לצפות בסרט או בפרק של סדרה אני כבר לא יכול לחזור ולראות מאחר והפופקורן לא מזהה את המחשב שלי.
ואז אני נאלץ לבצע כיבוי והדלקה של המחשב כל פעם מחדש....
בנוסף לפעמים יש בסרטים(720P) גמגומים ותקיעות ולפעמים אחרי כיבוי והדלקת מחשב מחדש זה עובד חלק לגמרי.
יש לענין פיתרון ?
ההזרמה אצלי היא wi-fi בתקן N.
אוריה
אני מזרים באמצעות התוכנה וכל פעם שאני מפסיק לצפות בסרט או בפרק של סדרה אני כבר לא יכול לחזור ולראות מאחר והפופקורן לא מזהה את המחשב שלי.
ואז אני נאלץ לבצע כיבוי והדלקה של המחשב כל פעם מחדש....
בנוסף לפעמים יש בסרטים(720P) גמגומים ותקיעות ולפעמים אחרי כיבוי והדלקת מחשב מחדש זה עובד חלק לגמרי.
יש לענין פיתרון ?
ההזרמה אצלי היא wi-fi בתקן N.
אוריה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46385
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כל נושא האלחוטיות שברירי ולא יציב, לא סתם לא תראה המלצה לבצע חיבור מסוג זה.
אם אין אפשרות לקיים רשת קוית, נייד כונן קשיח חיצוני או העבר את התכנים דרך רשת אלחוטית לכונן הפנימי במזרימדיה טרם צפייה.
אם אין אפשרות לקיים רשת קוית, נייד כונן קשיח חיצוני או העבר את התכנים דרך רשת אלחוטית לכונן הפנימי במזרימדיה טרם צפייה.
תודה רבה על התשובה.
ישנם כמה חברים שאכן מצליחים להזרים ברשת wi-fi אפילו בתקן G.
לא ברור לי כיצד הם מצליחים ? ? האם הראוטר שלהם יושב חצי מטר מהפופקורן ?
אצלי הוא נמצא כ 8 מטר ואין קירות שמפריעים.
פשוט לא ברור לי מדוע הרשת כל כך לא יציבה במרחק קצר ועוד בתקן N.
כמה חבל.
בהנחה שאני מזרים באמצעות myihome יש עוד שמהו שכדאי לבדוק שעשוי לשפר את הענין ?
אוריה
ישנם כמה חברים שאכן מצליחים להזרים ברשת wi-fi אפילו בתקן G.
לא ברור לי כיצד הם מצליחים ? ? האם הראוטר שלהם יושב חצי מטר מהפופקורן ?
אצלי הוא נמצא כ 8 מטר ואין קירות שמפריעים.
פשוט לא ברור לי מדוע הרשת כל כך לא יציבה במרחק קצר ועוד בתקן N.
כמה חבל.
בהנחה שאני מזרים באמצעות myihome יש עוד שמהו שכדאי לבדוק שעשוי לשפר את הענין ?
אוריה
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני משתמש ברשת קווית ואין לי שום בעיה של תקיעות. מה שכן, גם אני צריך תמיד לריב עם ה MYiHOME כדי שה-HDX יזהה אותו.אוריה כתב:יש למישהו רעיון ?
אוריה...
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
גם לי יש רשת קווית, וגם לי מדי פעם נעלם שיתוף ה myihome מהפופקורן ללא סיבה נראית לעין, מה שדורש ריסט של המחשב ו.או הפופקורן. אתמול נשברתי וניסיתי את llink שגם מגיב מהר, וגם בינתיים לא נתקע או נעלם לי. כדאי אולי לנסות גם אותו. התקנה פשוטה ומהירה, ויכול לעבוד במקביל ל myihome.
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
תודה על ההצעה. ניסיתי עכשיו ולא אהבתי אותו. אפשר לכוון רק תיקייה אחת, צריך להפעיל לבד תמיד את התוכנה והיא נשארת ותופסת מקום ב TASKBAR והמעבר עם החצים בין הקבצים איטי.יוני_א כתב:גם לי יש רשת קווית, וגם לי מדי פעם נעלם שיתוף ה myihome מהפופקורן ללא סיבה נראית לעין, מה שדורש ריסט של המחשב ו.או הפופקורן. אתמול נשברתי וניסיתי את llink שגם מגיב מהר, וגם בינתיים לא נתקע או נעלם לי. כדאי אולי לנסות גם אותו. התקנה פשוטה ומהירה, ויכול לעבוד במקביל ל myihome....
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תשקול לעשות מה שאני עשיתי - תן לתוכנות לחיות ביחד, וכך תראה מי יציבה יותר. הן לא מתנגשות, ולא מפריעות האחת לשניה.
בעקרון ניתן לכוון מספר תקיות כרצונך (מספר שורות ROOT). דווקא הדפדוף נראה לי הרבה יותר מהיר כאן (נסה את הסקין BLACKSKIN) ולגבי ההפעלה העצמאית - שים את קובץ ההפעלה בתקיית ה STARTUP. ניתן להתקין אותו גם כ SERVICE, ואז כל התהליך יהיה יותר פשוט.
בעקרון ניתן לכוון מספר תקיות כרצונך (מספר שורות ROOT). דווקא הדפדוף נראה לי הרבה יותר מהיר כאן (נסה את הסקין BLACKSKIN) ולגבי ההפעלה העצמאית - שים את קובץ ההפעלה בתקיית ה STARTUP. ניתן להתקין אותו גם כ SERVICE, ואז כל התהליך יהיה יותר פשוט.