כמה שאלות על media portal
1. התקנתי אותו במחשב שלי שמחובר לטלוויזית LCD המוגדרת כמסך משני
במצב של dual view. איך אני גורם לתוכנה להיפתח בטלוויזיה ולא במסך של המחשב?
לא ניתן לגרור אותה הצידה אל תוך מסך הטלוויזיה כמו תיקיה שאני פותח כי היא לא מאפשרת זאת, ולא מצאתי בהגדרות שום אופציה שמדברת על מצב dual view
2. איך ניתן לגרום לתוכנה לסרוק את כל ספריית הסרטים שלי ולקבל מידע ותמונה על כל אחד מהסרטים? וכמו כן, האם יש אפשרות להציג את הסרטים לפי תמונותיהם בדף הראשי
של "הסרטים שלי" (למשל, 10 סרטים בכל פעם עם אופציית גלילה)?
תודה
במצב של dual view. איך אני גורם לתוכנה להיפתח בטלוויזיה ולא במסך של המחשב?
לא ניתן לגרור אותה הצידה אל תוך מסך הטלוויזיה כמו תיקיה שאני פותח כי היא לא מאפשרת זאת, ולא מצאתי בהגדרות שום אופציה שמדברת על מצב dual view
2. איך ניתן לגרום לתוכנה לסרוק את כל ספריית הסרטים שלי ולקבל מידע ותמונה על כל אחד מהסרטים? וכמו כן, האם יש אפשרות להציג את הסרטים לפי תמונותיהם בדף הראשי
של "הסרטים שלי" (למשל, 10 סרטים בכל פעם עם אופציית גלילה)?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. בתוכנת ההגדרות של מדיה פורטל ניתן להגיד לו לפתוח את התוכנה במסך השני, ב-General-Start Screen בתחתית החלון.
2. בקרוב (שבוע-שבועיים, לא יכול להתחייב לתאריך מדוייק) יצא מדריך מפורט המתאר איך עושים את זה, צעד אחר צעד.
2. בקרוב (שבוע-שבועיים, לא יכול להתחייב לתאריך מדוייק) יצא מדריך מפורט המתאר איך עושים את זה, צעד אחר צעד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נסה את JRIVER. עשיתי השוואות רבות בין תוכנות לניגון מוסיקה (לא סרטים) ובכל הנוגע לניגון - היא נשמעה הכי טוב.
בנוסף, ה- THEATER MODE שלה, קרי זה המאפשר דיפדוף בין קבצי מדיה באופן שמזכיר MEDIA CENTER הוא ממשק נוח, סקסי וקל לקינפוג.
בנוסף, ה- THEATER MODE שלה, קרי זה המאפשר דיפדוף בין קבצי מדיה באופן שמזכיר MEDIA CENTER הוא ממשק נוח, סקסי וקל לקינפוג.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
MP יותר טובה מהסיבה הפשוטה שהיא משתמשת בקודקים חיצוניים, מה שמאפשר לקבל איכות טובה יותר (מהקודק FFMPEG שלהם) וגם מחשבים חלשים יוכלו לנגן FHD בעזרת COREAVC.AmitMa כתב:ולמה היא יותר טובה מה xbmb?...
אל תשכח שהיא גם יכולה לשמש בתור מקליט לתוכניות וקבלת EPG.
בקרוב שיצא המדריך תבין כמה MP תוכנה הרבה יותר מהנה לשימוש וקלילה.
- staticx
- חבר מכור קשה

תנסה MP ותבין מה זה תוכנה מומלצת.Light כתב:מה לגבי boxee תוכנה מומלצת...
אם אתה רוצה לדעת איך לקנפג ולהפוך את השימוש למהנה יותר
אתה מוזמן להסתכל על התמונות שהעלתי.
http://go.to/mediaportal
התמונות שהעלת עם כל הקנפוג מתאים גם ל - MediaPortal / TV-Server 1.0 RC2staticx כתב:תנסה MP ותבין מה זה תוכנה מומלצת.Light כתב:מה לגבי boxee תוכנה מומלצת...
אם אתה רוצה לדעת איך לקנפג ולהפוך את השימוש למהנה יותר
אתה מוזמן להסתכל על התמונות שהעלתי.
http://go.to/mediaportal...
- staticx
- חבר מכור קשה

התמונות האלה שייכות למדריך מדיה פורטל שיעלה בקרוב לאתר.
אתה חייב להתקין קודקים לפני, שים לב שאצלי הגדרתי לפי COREAVC, פשוט תבחר ב FFDSHOW VIDEO DECODER במקום.
אין צורך בנגן אחר כיוון שיש נגן מובנה ומצויין למדיה פורטל.
אתה חייב להתקין קודקים לפני, שים לב שאצלי הגדרתי לפי COREAVC, פשוט תבחר ב FFDSHOW VIDEO DECODER במקום.
אין צורך בנגן אחר כיוון שיש נגן מובנה ומצויין למדיה פורטל.