חנות אונליין לרכישת סרטי BD עם תרגום בעברית

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #1 

מכוון שאני רוכש פה ושם סרטי BD חיפשתי מקום לרכוש בו סרטי BD עם תרגום בעברית.

בתחילת הדרך היה ניתן למצוא ב-Amazon UK סרטי BD עם תרגום בעברית - אני חושב שהמצב השתנה כשבוצעה החלוקה של זון B לזון B ה"רגיל" ולזון B של מזרח-מרכז אירופה, שם שפת הקודש נכללת כנראה.

הבדלי המחיר לטובת Amazon US גם אינם תורמים למעמדו בדירוג של המקביל הבריטי, מה שהופך אותו לסוג של לא ממש אטרקטיבי לקניות casual שכאלה (מה שכן, בדרך כלל שיש להם מבצע 1+1 או 2+1 הם מכניסים לשם למרבה ההפתעה גם דברים ששווה להסתכל עליהם ולא סתם עתיקות חסרות ערך).

הנסיבות כמובן הביאו אותי לחיפוש אלטרנטיבה ולאחר קצת googling אצל הקרובים ממזרח אירופה נמצא המבוקש.

מדובר בחנות בפולין למכירת סרטי BD בלבד - כתובת האתר שלהם היא www.bluedvd.pl .
יש לציין שהאתר בר תרגום ברמה מתקבלת על הדעת ע"י Google Translate.

בהתחלה נרשמתי לאתר ובהרשמה ניתן היה לבחור בישראל כמדינה, אך בצ'ק אאוט בחישוב דמי המשלוח ישראל לא הופיעה. שלחתי מייל לאתר (בפולנית, בעזרת Google כמובן) ולמרבה ההפתעה גם קיבלתי תשובה חיובית לבקשה.

מחיר המשלוח לישראל לכל 2 סרטים הוא כ-18 זלוטי, מה שאומר שהרכישה הופכת כדאית אם מזמינים בכפולות של 2.

מבחינת מחיר מול Amazon US - מה שהזמנתי (בונד החדש ועוד הופעה ב-BD) יצא לי יותר זול בסופו של דבר מהמחיר באמזון US (ניתן לשלם באמצעות DotPay, וללקוחות ישראכרט האתר מאושר ע"י שירות SecureV).

אעדכן כשההזמנה תגיע.

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

רק כחול לבןןןןן.. האוזן או בלוקבאסטר

שלח תגובה