צריך המלצה| מסך 42' , עד 6,000
מהמסכים המופיעים פה, על איזה אתם ממליצים ?
אם יש מסך אחר 42' ומעלה (למרות שאני בספק אם קיימת חיה כזאת) עד 6,000 - ואינו מופיע פה , אשמח אם תרשמו...
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E- ... 288=140495
תודה ושבת שלום!
אם יש מסך אחר 42' ומעלה (למרות שאני בספק אם קיימת חיה כזאת) עד 6,000 - ואינו מופיע פה , אשמח אם תרשמו...
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E- ... 288=140495
תודה ושבת שלום!
3-3.5 מטר
אני יודע שתמליצו על מסך גדול יותר אבל זה התקציב, אבל אם יש מסך גדול יותר שנכנס לתקציב אשמח לשמוע.
השימושים בעיקר סרטים, סרטי BLU-REY, פלייסטיישן 3, ושידורי YES רגילים.
ידוע שיש עוד עולם גדול מחוץ לזאפ אבל אני לא בקיא בדגמים ...
אני יודע שתמליצו על מסך גדול יותר אבל זה התקציב, אבל אם יש מסך גדול יותר שנכנס לתקציב אשמח לשמוע.
השימושים בעיקר סרטים, סרטי BLU-REY, פלייסטיישן 3, ושידורי YES רגילים.
ידוע שיש עוד עולם גדול מחוץ לזאפ אבל אני לא בקיא בדגמים ...
בתקציב הזה יש לך את הA450 של סמסונג ואת הפנסוניק PV80.
ואולי בגלל התכנים שאתה הולך לצפות בהם עדיף לך LCD אבל לא רשמת את התכנים באחוזים אז אני לא יכול להגיד לך.
אבל מצד שני גם אם תרשום את התכנים אני עדיין ימליץ לך על פלאזמה בגלל שגם ככה אתה צריך מסך יותר גדול ובאינצים גדולים מרגישים את ההבדל מאד בין פלאזמה ל LCD.
ואולי בגלל התכנים שאתה הולך לצפות בהם עדיף לך LCD אבל לא רשמת את התכנים באחוזים אז אני לא יכול להגיד לך.
אבל מצד שני גם אם תרשום את התכנים אני עדיין ימליץ לך על פלאזמה בגלל שגם ככה אתה צריך מסך יותר גדול ובאינצים גדולים מרגישים את ההבדל מאד בין פלאזמה ל LCD.
ה A450 זה 40''
רשמתי את התכנים, אין ממש צורך באחוזים
כי רוב השימוש זה סרטים, PS3 ושידורי יס - אני יודע ששידורי הלווין עדיף פלאזמה, אבל עוד חצי שנה + - כבר יהיה ניתן להשיג תוכן HD גם בממירים האלה (בצורה טובה יותר מהיום)
ככה שאני משאיר את האופציה הזאת
לכן עדיף LCD ולא פלאזמה.
הבנתי שמ40 אינץ' כבר רואים את ההבדל, לא ככה ?
רשמתי את התכנים, אין ממש צורך באחוזים
כי רוב השימוש זה סרטים, PS3 ושידורי יס - אני יודע ששידורי הלווין עדיף פלאזמה, אבל עוד חצי שנה + - כבר יהיה ניתן להשיג תוכן HD גם בממירים האלה (בצורה טובה יותר מהיום)
ככה שאני משאיר את האופציה הזאת
לכן עדיף LCD ולא פלאזמה.
הבנתי שמ40 אינץ' כבר רואים את ההבדל, לא ככה ?