ה Squeezbox3 פתאום מציג שירים בעברית בג'יבריש...
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
התקנתי ויסטה באנגלית על המחשב,כולל חבילת שפות בעברית
הקבצים שבעברית בתיקיית המוזיקה נראים בעברית תקינה אך כשאני פותח את תוכנת ה Squeezbox3,בדף שלה שמשוגר, הקבצים מופיעים בג'יבריש,וכך גם על תצוגת המכשיר עצמו בסלון..
מישהו יודע איך לתקן את המצב?
הקבצים שבעברית בתיקיית המוזיקה נראים בעברית תקינה אך כשאני פותח את תוכנת ה Squeezbox3,בדף שלה שמשוגר, הקבצים מופיעים בג'יבריש,וכך גם על תצוגת המכשיר עצמו בסלון..
מישהו יודע איך לתקן את המצב?
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

sam22 כתב:בהגדרות השרת
יש לי שירים בעברית
כאשר אני ממיר דיסק לFLAC אני מתפלל שימצא אותו באנגלית ב DB
אם אין,
אני עובד כמו חמור...
אני מניח שהתכוונת להגדרות בדף השליטה על הנגן,במחשב עצמו
אנסה..
תודה!
אגב,באיזו תוכנה אתה משתמש ע"ל להמיר דיסק ל FLAC?
עמית,
חשוב לדעת היכן הג'יבריש. האם זה בשם הקובץ או ב-meta data? אצלי בעבר שמות הקבצים ברובם היו בסדר אבל הנתונים האחרים (שם אלבום, מבצע וכו') היו בג'יבריש ונאלצתי לתקן באופן ידני. הסיבה היא כנראה שיטת הקידוד. נסה לשנות ידנית (יש מספר אתרים ש"מתרגמים" מג'יבריש לעברית) ואם זו אכן הבעיה אז יש כמה אפשרויות:
1. לבצע RIP מחדש לדיסקים עבריים וכמו sam22 לקוות למצוא אנגלית ב-DB
2. לערוך ידנית תוך שימוש באתרים "מתרגמים"
3. למצוא חבר משועמם בעל רקע בתכנות שיכתוב לך תכנית שתתרגם את ה-meta data ל-unicode.
חשוב לדעת היכן הג'יבריש. האם זה בשם הקובץ או ב-meta data? אצלי בעבר שמות הקבצים ברובם היו בסדר אבל הנתונים האחרים (שם אלבום, מבצע וכו') היו בג'יבריש ונאלצתי לתקן באופן ידני. הסיבה היא כנראה שיטת הקידוד. נסה לשנות ידנית (יש מספר אתרים ש"מתרגמים" מג'יבריש לעברית) ואם זו אכן הבעיה אז יש כמה אפשרויות:
1. לבצע RIP מחדש לדיסקים עבריים וכמו sam22 לקוות למצוא אנגלית ב-DB
2. לערוך ידנית תוך שימוש באתרים "מתרגמים"
3. למצוא חבר משועמם בעל רקע בתכנות שיכתוב לך תכנית שתתרגם את ה-meta data ל-unicode.
עבודה סזיפית - כתוב הגוגל "מג'יבריש לעברית" ותמצא תוכנות קטנות ואתרים שבהנתן טקסט ב"ג'יבריש" מתרגמים אותו לעיברית. כעת ניתן להשתמש בתוכנות כגון foobar או עורכי ID3 TAGS ולתרגם את ה-tags. בזמנו השתמשתי ב-foobar (זה מה שהכרתי...) והתכנה מאפשרת להעתיק אטומטית את שמות הקבצים (אם הם תקינים אצלך) לשמות השירים ב-tags, וכן מאפשרת שינוי שם אלבום, מבצע או סגנון על סיפריות שלמות.פרט על סעיף 2 בבקשה......
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על העזרה חברים!
מסתבר שאכן הבעיה היא לא בשם הקובץ (שירים אחרים בעברית מופיעים בצורה תקינה בעברית)
הבעיה היא בנתונים האחרים (ID3 TAGS ,שם אלבום, מבצע וכו') שמצורפים לקובץ השיר.
לא יודע אם זה שווה את המאמץ של לתקן ידנית...
מסתבר שאכן הבעיה היא לא בשם הקובץ (שירים אחרים בעברית מופיעים בצורה תקינה בעברית)
הבעיה היא בנתונים האחרים (ID3 TAGS ,שם אלבום, מבצע וכו') שמצורפים לקובץ השיר.
לא יודע אם זה שווה את המאמץ של לתקן ידנית...