שאלות של מתחיל HELP !
מרוב עצים אני לא מצליח לראות את היער.
הכל התחיל בזה שחשבתי לקנות DVD - ואז ראיתי שיש בלו ריי, ויש גם סטימר, ופופ קורן, ומזרימדיה, וראיתי שגם PSP הוא אופציה אפשרית וגם ... וגם... ובקיצור - שכחתי משהו ...?
אני לא כ"כ מצליח להבין מזה כל אחד מהם ואיך הוא עובד.
בתכלס, יש לנו סרטים בפורמט divix חלקם צרובים וחלקםם על המחשב.
יש לנו (בדרך עוד לא בבית) מסך PV8 של פנסוניק.
האם יש מוצר שיכול להיות מעין ספריית סרטים בעלת זיכרון כמו המחשב שממנה ניתן לצפות בסרטים ישירות ? (במחיר סביר)
מזה סטימר / פופקורן / בלו ריי / מזרימדיה?
האם יש לו זיכרון עצמאי ? איך הוא מקבל סרטים ? האם הוא מתחבר לאינטרנט ? מה היתרונות שלהם לעומת סרטים צרובים על DVD ?
איפה ה PSP משתלב בכל אלה ?
מישהו ? HELP?
רמי
הכל התחיל בזה שחשבתי לקנות DVD - ואז ראיתי שיש בלו ריי, ויש גם סטימר, ופופ קורן, ומזרימדיה, וראיתי שגם PSP הוא אופציה אפשרית וגם ... וגם... ובקיצור - שכחתי משהו ...?
אני לא כ"כ מצליח להבין מזה כל אחד מהם ואיך הוא עובד.
בתכלס, יש לנו סרטים בפורמט divix חלקם צרובים וחלקםם על המחשב.
יש לנו (בדרך עוד לא בבית) מסך PV8 של פנסוניק.
האם יש מוצר שיכול להיות מעין ספריית סרטים בעלת זיכרון כמו המחשב שממנה ניתן לצפות בסרטים ישירות ? (במחיר סביר)
מזה סטימר / פופקורן / בלו ריי / מזרימדיה?
האם יש לו זיכרון עצמאי ? איך הוא מקבל סרטים ? האם הוא מתחבר לאינטרנט ? מה היתרונות שלהם לעומת סרטים צרובים על DVD ?
איפה ה PSP משתלב בכל אלה ?
מישהו ? HELP?
רמי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. DVD זה פורמט ברזולוצית SD, כלומר, נמוכה.
2. בלו-ריי זה הפורמט שמחליף את ה-DVD והוא מכיל תכנים ברזולוציות גבוהות (גם תמונה וגם קול).
3. STREAMER=מזרימדיה בעברית.
4. פופקורן זה כינוי ל-PopcornHour שזו חברה שמייצרת מזרימדיה.
5. PSP זה Playstation Portable

אני מניח שהתכוונת ל-PS3:

שזו קונסולת משחקים שכוללת כונן בלו-ריי.
בשירשור הדביק יש, מלבד ביקורות, גם מאמרים על מה זה מזרימדיה ואיך הוא משתווה למחשב HTPC למשל.
2. בלו-ריי זה הפורמט שמחליף את ה-DVD והוא מכיל תכנים ברזולוציות גבוהות (גם תמונה וגם קול).
4. פופקורן זה כינוי ל-PopcornHour שזו חברה שמייצרת מזרימדיה.
5. PSP זה Playstation Portable

אני מניח שהתכוונת ל-PS3:

שזו קונסולת משחקים שכוללת כונן בלו-ריי.
בשירשור הדביק יש, מלבד ביקורות, גם מאמרים על מה זה מזרימדיה ואיך הוא משתווה למחשב HTPC למשל.
[2. בלו-ריי זה הפורמט שמחליף את ה-DVD והוא מכיל תכנים ברזולוציות גבוהות (גם תמונה וגם קול).
בשירשור הדביק יש, מלבד ביקורות, גם מאמרים על מה זה מזרימדיה ואיך הוא משתווה למחשב HTPC למשל.[/quote]
או.קי. תודה רבה
לגביי ה: בלו ריי והמזרימדיה
האם יש להם זיכרון עצמאי ? איך הם מקבל סרטים ? האם הם מתחברים לאינטרנט ? האם יש בהם מקום להטעין את הדיסקים (DIVX) שכבר יש לנו בשפע ?
בשירשור הדביק יש, מלבד ביקורות, גם מאמרים על מה זה מזרימדיה ואיך הוא משתווה למחשב HTPC למשל.[/quote]
או.קי. תודה רבה
לגביי ה: בלו ריי והמזרימדיה
האם יש להם זיכרון עצמאי ? איך הם מקבל סרטים ? האם הם מתחברים לאינטרנט ? האם יש בהם מקום להטעין את הדיסקים (DIVX) שכבר יש לנו בשפע ?
מזרימדיהramiri כתב:ועוד קטנה - מה המכשיר הכי מומלץ למי שלא ממש מבין ומחפש משהו קליל, פשוט ושימושי....
את סרטי הדיוקס שיש לך צרובים על מדיה תריץ דרך DVD הכי פשוט שיש (למרות שאתה גם יכול להמיר אותם לקובץ שיקרא המזרימדיה, אבל ביקשת משהו פשוט...)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: