שלום חושב להחליף LCD 32 PANASONIC שלי ל 32A450 פרטים בפנים
יש לי היום LCD 32 של פנסוניק מדגם tx32lx77 וקונים לאחותי עכשיו lcd וחשבתי אולי לתת לה את שלי ולקחת A450 השיקולים הם:
1. השידורי ספורט בפנסוניק ממש על הפנים -האם בסמסונג הם יראו יותר טוב?
2.אם אני מחליף לסמסונג איך היא תהיה בחיבור למחשב כי היום אני משתמש בפנסוניק בחיבור למחשב בhdmi ורואים טוב ברזולוציה של 1680X1050 (אני יודע שזה לא הרזולוציה שלה אבל ככה נוח לי לראות כי אני משתמש בזה בעיקר למשחקים)
3. איך הסמסונג ביחס לפנסוניק ב sd
4. איך הרמקולים של הסמסונג? אני לא צריך משו מטורף פשוט שלא יפלו מהפנסוניק כי יש לי גם ככה 5.1 שמחובר למחשב[
תודה לכל מי שיעזור
1. השידורי ספורט בפנסוניק ממש על הפנים -האם בסמסונג הם יראו יותר טוב?
2.אם אני מחליף לסמסונג איך היא תהיה בחיבור למחשב כי היום אני משתמש בפנסוניק בחיבור למחשב בhdmi ורואים טוב ברזולוציה של 1680X1050 (אני יודע שזה לא הרזולוציה שלה אבל ככה נוח לי לראות כי אני משתמש בזה בעיקר למשחקים)
3. איך הסמסונג ביחס לפנסוניק ב sd
4. איך הרמקולים של הסמסונג? אני לא צריך משו מטורף פשוט שלא יפלו מהפנסוניק כי יש לי גם ככה 5.1 שמחובר למחשב[
תודה לכל מי שיעזור
שטויות במיץ.
לך על הסמסונג
מעבד תמונה נפלא לשידורי SD
יחס ניגודיות של 1:10,000 לעומת 1:7,000 בפנסוניק
תמיכה בעד 1080p (ושינמוך לרזולוציית המסך) לעומת תמיכה בעד 1080i בפנסוניק
3 כניסות HDMI לעומת 2 בפנסוניק
יאמר לטובת הפנסוניק שזמן התגובה שלו הוא 5ms לעומת 6 בסמסונג
אבל גם אם נשים את הנתונים הטכניים בצד, בכל זאת נקבל תמונה טובה יותר בסמסונג.
לא מאמין?
גש ותראה
לך על הסמסונג
לא מאמין?
גש ותראה
עזוב נתונים בצד ,הנתונים הם תהליך שיווקי ,תקרא ביקורת \ תתרשם , אני ישבתי בחנות עם יכולת לכייל(חבר) וראיתי את המצבים הכי קשים לתמונה ערפל,חושך,עשן,
כולל באנר רץ מצד לצד (שידורי ספורט) .
פנסוניק הכי מרשימה (לא מושלמת).
מקום שני טושיבה .
סמסונג=עיצוב מצוין,קונטרסט זועק ומסנוור .
תלכו ל BIG BOX תתרשמו .
כולל באנר רץ מצד לצד (שידורי ספורט) .
פנסוניק הכי מרשימה (לא מושלמת).
מקום שני טושיבה .
סמסונג=עיצוב מצוין,קונטרסט זועק ומסנוור .
תלכו ל BIG BOX תתרשמו .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 12/03/2009 18:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל הנתונים שאמרת לא אומרים כלום, למספרי הניגודיות אין שום משמעות, וכך גם להבדל בין 6MS ל 5MS, לפי הנתון היבש לפלזמה של סמסונג ופנסוניק אותה הניגודיות, אבל בפועל הפנסוניק מציג שחור הרבה יותר טוב, על אותו משקל יש LCD סוני 8MS שמציג פחות מריחות ממסך LG עם 5MS , הנתונים היבשים לא אומרים כלום, מה שאומר זה המסך עצמו ואיך שרואים בו, לא יצא לי לראות את המסכים שהוא הזכיר אחד ליד השני, אבל מה שאני יכול להגיע שבניגוד לפלזמה שבה פנסוניק נחשבת ליגה אחרת מסמסונג, ב LCD אין הכרעה כזו, כי סמסונג אחלה ב LCD , פנסוניק די חדשים בתחום של LCD אבל הביקורות וממה שראיתי מראים שהמסכים שלהם בהחלט טובים, מה עדיף? את זה תצטרך להחליט בעצמך, בהשוואה הזו אין לי כ"כ דעה, אני גם לא חושב שהפערים אם בכלל יהיו כאלה מורגשים, כדורגל ו LCD זה משהו שלא הולך כ"כ טוב יחד.lir86 כתב:שטויות במיץ.
לך על הסמסונג
לא מאמין?
גש ותראה...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם נתעלם מההקנטות שלכם (שחשבתי שגמרתם איתם שבוע שעבר) lir86 צודק - לך תראה זו ליד זו ותגיד מה נראה יותר טוב.lir86 כתב:לכן השארתי אותם בצד ואמרתי שגם אם לא נתייחס אליהם, נקבל תמונה טובה יותר בסמסונג
אבל יכול להיות שאני אוהב 'קונטרסט זועק ומסנוור'![]()
בסופו של דבר, יאלץ הקונה לעשות את הבחירה הנכונה בשבילו אחרי שהוא ראה אותה במו עיניו....
אני לא ראיתי את הפנסוניק אבל את הדגם שאתה מדבר עליו ספציפית כן, היה אחלה תמונה. אני בטוח שפנסוניק לא נופלת ממנה. תלך ותראה מה מפיל אותך. התקציב שלך ייאלץ לגדול בארבע מאות בערך אבל זה בסדר כי שתיהן טובות.