המלצה לקניית 37 אינץ'
-
roeiash
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: Roei Ashkenazi
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום, אשמח להצעות בנושא LCD
מחפש LCD 37
באזור 4500 ש"ח
לא צריך להיות FHD
חשוב שיהיה זמן תגובה נמוך.
שימושים עיקריים: XBOX ושידורי SD בעיקר לצפיית כדורגל.
כל אופציה שמכירים אשמח לשמוע אלה...
אני בדקתי על סוני S400 אבל זמן תגובה של 8 שזה לא טוב לי
המון תודה מראש,
רועי
מחפש LCD 37
באזור 4500 ש"ח
לא צריך להיות FHD
חשוב שיהיה זמן תגובה נמוך.
שימושים עיקריים: XBOX ושידורי SD בעיקר לצפיית כדורגל.
כל אופציה שמכירים אשמח לשמוע אלה...
אני בדקתי על סוני S400 אבל זמן תגובה של 8 שזה לא טוב לי
המון תודה מראש,
רועי
נערך לאחרונה על ידי roeiash ב 12/03/2009 13:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ממש לא
א) באמת כדאי שתערוך את הכותרת.roeiash כתב:הסמסונג לא ישנה כבר?
יש את הסידרה 5, היא עדיפה?...
ב) סדרה 5 היא FHD אבל היא לא משהו בשידורים סטנדרטיים. ה450 הרבה יותר טובה ממנה בנושא הזה. יש הסכמה רחבה בנוגע לזה.
ג) אתה יכול לבחון גם פלזמה של פנסוניק 37 אינץ'. היות ואתה רוצה לראות משחקי כדורגל...
סדרה 5 (A550) זו הסדרה שמתמודדת הכי פחות טוב (האמת באופן ממש לא טוב) עם שידורים רגילים.roeiash כתב:הסמסונג לא ישנה כבר?
יש את הסידרה 5, היא עדיפה?...
כמו שהוסיפו מעליי, תנסה לבדוק אופציה של פלאזמה אם הושם דגש גדול על איכות השידור במשחקי ספורט - מכיוון שבLCD קשה להפיק את המיטב משידורי כדורגל.
-
roeiash
-
- חבר שרק התחיל

א) באמת כדאי שתערוך את הכותרת.
ב) סדרה 5 היא FHD אבל היא לא משהו בשידורים סטנדרטיים. ה450 הרבה יותר טובה ממנה בנושא הזה. יש הסכמה רחבה בנוגע לזה.
ג) אתה יכול לבחון גם פלזמה של פנסוניק 37 אינץ'. היות ואתה רוצה לראות משחקי כדורגל...
א) לערוך את הכותרת? ומה לרשום?
ב) או.קיי.. אז הסידרה חמש ירדה מהפרק... LG לא מומלץ בכלל? ומה TOSHIBA?
ג) הרוב המאוד גדול יהיה XBOX והבנתי שממש עדיף LCD אני אראה כדורגל אבלבמינון יותר נמוך
ג) הרוב המאוד גדול יהיה XBOX והבנתי שממש עדיף LCD אני אראה כדורגל אבלבמינון יותר נמוך
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

א) נכנס לעריכה ומשנה שם.roeiash כתב:א) באמת כדאי שתערוך את הכותרת.
ג) הרוב המאוד גדול יהיה XBOX והבנתי שממש עדיף LCD אני אראה כדורגל אבלבמינון יותר נמוך...
ב) אם יש תכני SD מתישהו אז כן. אם לא אז תישאר איתה ותסבול בשקט שידורי SD מרוחים.
ב.1) LG וTOSHIBA ? לא התלהבתי מאף אחת מהן. אולי מהXV550, לא יודע אם נכנסת לך בתקציב.
ג) אם זה ככה לך על LCD.
-
roeiash
-
- חבר שרק התחיל

או.קיי אחרי חפירות אין סופיות והשוואות...
החלתי ללכת או על הסוני S400 או הסמסונג 450
ההבדל היחיד מבחינת מפרט זה שהסוני הוא 8MS זמן רענון, הסמסונג 6MS.
כמה זה משפיע על התמונה?
מה עדיף מבין המסכים?
החלתי ללכת או על הסוני S400 או הסמסונג 450
ההבדל היחיד מבחינת מפרט זה שהסוני הוא 8MS זמן רענון, הסמסונג 6MS.
כמה זה משפיע על התמונה?
מה עדיף מבין המסכים?
-
roeiash
-
- חבר שרק התחיל

ואי.. חברים המון המון תודה על העזרה....
ניגשתי השבוע באמת לראות את הטלוויזיות ובאמת הסמסונג יותר חיה, השאלה אם זה לא בעיית כיול?
ובחנויות האלה יש להם ממיר HD של יאס והם מראים תכנים כאלה...
שלא ממש בשבילי..
השימוש שלי הוא 80% אקס בוקס, 20% SD
הסוני נראת מצויין... אבל 8MS זמן תגובה זה לא הכי טוב לפי מה שהבנתי...
אבל למען האמת לא ראיתי איזה שינוי אם הטלביזיה היא 5MS או 8MS...
במה זה באמת משפיע? האם שווה להתפשר על MS גבוה אבל לקנות את הסוני??
ממש רוב השימוש הוא אקס בוקס
ניגשתי השבוע באמת לראות את הטלוויזיות ובאמת הסמסונג יותר חיה, השאלה אם זה לא בעיית כיול?
ובחנויות האלה יש להם ממיר HD של יאס והם מראים תכנים כאלה...
שלא ממש בשבילי..
השימוש שלי הוא 80% אקס בוקס, 20% SD
הסוני נראת מצויין... אבל 8MS זמן תגובה זה לא הכי טוב לפי מה שהבנתי...
אבל למען האמת לא ראיתי איזה שינוי אם הטלביזיה היא 5MS או 8MS...
במה זה באמת משפיע? האם שווה להתפשר על MS גבוה אבל לקנות את הסוני??
ממש רוב השימוש הוא אקס בוקס
8 מלבן לשחור הרבה יותר טוב למשל מ 6 מלבן לאפור בהיר.....
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
הנתונים ממש בלי אחידות בן חברה לחברה כל חברה מודדת קונטרסט זויות ומהירות לפי המצפון שלה...
רב סרן-רועי קליין.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אוי אוי אוי - כל כך צודק !!!! בתחום שלי במיוחד יש הרבה "יכולות" שמפורסמות, עד שבודקים ואז הן נוטות להיעלם, או להיטמע בצורה מוזרה כזו או אחרת בטענה שצריך עוד כמה דברים...tascam כתב:הנתונים ממש בלי אחידות בן חברה לחברה כל חברה מודדת קונטרסט זויות ומהירות לפי המצפון שלה......
אבל אתה ממש צודק, כמו: "יחס ניגודיות 1:1,000,000" מי בדק ? החברה, לפי איזה מד ? שלהם...
בסמסונג רואים קצת טוב יותר אבל אן מתיחה של התמונה באופן אוטמטי וצריך להחליף את המצב 16:9 4"3 בשלט או ליקנות טרנסקודר סקארט ל HDMI ושומעים בה הרבה פחות טוב מהסוני.
בסוני שומעים מצויין ויש מתיחה אוטמטית וחיבור סקראט אולם קצת (באופן מינורי) פחות חלקה והצבעים קצת פחות מרהיבים (זורחים) מהסמסונג.
תיסתכל גם על העיצוב מה יותר הולם את הטעם שלך ושל אישתך...
סוני סולדית מאוד קניה בטוחה ממש כמו מאזדה 3 זאת קניה בלי הפתעות.
בסוני שומעים מצויין ויש מתיחה אוטמטית וחיבור סקראט אולם קצת (באופן מינורי) פחות חלקה והצבעים קצת פחות מרהיבים (זורחים) מהסמסונג.
תיסתכל גם על העיצוב מה יותר הולם את הטעם שלך ושל אישתך...
סוני סולדית מאוד קניה בטוחה ממש כמו מאזדה 3 זאת קניה בלי הפתעות.
רב סרן-רועי קליין.