"חוויותי" במלון המלך שלמה מרשת ישרוטל - מומלץ לקרא

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73333
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

למי שלא יודע בימים האחרונים (שני עד רביעי) הייתי יחד עם אישתי וחמותי (תיירת מויאטנם) בחופשה אילת שבמהלכה שהינו במלון המלך שלמה מרשת ישרוטל. הייתי רוצה לחלוק איתכם את כל מה שעבר עלינו במהלך השהות במלון זה על מנת שמי שמתכנן להזמין מקום במלון יוכל לדעת מראש למה לצפות. לפני הכל אני רוצה לציין שלא חסכתי ובחרתי מלון 5 כוכבים שהומלץ בחום ע"י סוכן הנסיעות ושכל שנה אני יוצא לחופשה בחו"ל ככה שאני משווה את השהות במלון לנקודת המוצא שיש לי בלבד ולא למלונות ישראליים אחרים.

ההגעה - אחרי כ 4 שעות נסיעה (מנתניה לאילת) הגעתי ללובי של המלון ושאלתי את הקב"ט בכניסה היכן החנייה. להפתעתי התבשרתי שאפשר או לחנות בכחול לבן בתשלום (!!!) או ליסוע למלון אחר של הרשת ולחנות שם בחניון התת קרקעי שלהם - רק לשם הבהרה, המלון השני ממש, אבל ממש לא במרחק סביר. נדהמתי לגלות שיש דבר שכזה, מלון ללא חנייה לאורחיו. בלית ברירה נסעתי לאותו חניון רק בשביל לגלות שהוא סגור בשער ושלמרות לחיצות חוזרות ונשנות על האינטרקום אף אחד לא מגיב. הסתובבתי באיזור לחפש חנייה (הרחובות הם חד סיטריים ככה שהמילה "הסתובבתי" מקבלת משמעות חדשה) רק על מנת לגלות שאין חנייה במרחק הליכה סביר. חזרתי שוב לחניון של המלון השני והפעם חיכיתי כמה דקות טובות ולחיצות חוזרות ונשנות עד שטרח מישהו מהמלון לרדת ולציין בפניי שהטעו אותי ושאין פה חנייה לאורחי המלך שלמה ושאני צריך לחפש בחניון אחר. כמובן שבחניון האחר אמרו לי אותו הדבר ולכן נאלצתי לחזור לחניון התת קרקעי ולהתעקש. באורח פלא כשהתחלתי לצעוק פתאום הכל השתנה וכן פתאום היה אפשר לחנות שם.

מיותר לציין שהתחלה חיובית לחופשה זה לא ממש היה, אבל זו רק ההתחלה של מסכת הבעיות והטעויות שעברה עליי במלון. אחרי שסופסוף מצאתי את הרכב ניגשנו לקבלה לקבל את המפתח לחדר. בקבלה היה תור לא קצר ונאלצנו להמתין לא מעט, ולשם הבהרה את אותו התור זכינו לחוות גם בצ'קאוט וגם ב 2-3 פעמים האחרות בהן נאלצתי לפנות לפקיד הקבלה. כשהגענו לפקיד קבלה לבסוף לא הצליחו למצוא את ההזמנה של החדר שלי ושל אישתי למרות שאת החדר של חמתי מצאו וההזמנה נעשתה ביחד. אחרי חיפוש של 5-10 דקות סופסוף מצאו את ההזמנה וכששאלתי למה לקח כ"כ הרבה זמן נטען שהסוכן ממנו הזמנו את הכרטיסים רשם שמות משפחה שונים בחדר של חמותי ובחדר שלנו (לטענתם רשמו הובר ולא הובא). בדקתי את הטענה הזו ובדיעבד בהשוואה למסמכי ההזמנה שהסוכן שלח לי בפקס התגלה כי שם המשפחה בטפסי ההזמנה היה נכון ולא הסוכן הוא זה שטעה. הסאגה הזו הובילה לעובדה שאותנו שמו במרחק של כמה חדרים מחמותי, לא קריטי אבל סתם מציק - בעיקר כשעושים הזמנה ל2 חדרים מראש.

אם פה היו מסתיימות הבעיות כנראה שהייתי שוכח מכל העיניין ונהנה מהשהות במלון אבל במהלך שלושת הימים בהם שהינו במלון המשיכה קומדיית הטעויות.

ביום הראשון הזמנו כרטיסים להצגה בשם WOW. ראינו שיש כרטיסים רק משורה 14 ומעלה וכששאלתי את הפקידה אם זה לא רחוק מידיי והאם לא כדאי לדחות את זה למחר ולהזמין בשורה קרובה יותר היא טרחה לציין בפניי שהיא בעצמה הייתה בהצגה ושהיא ישבה 3-4 שורות יותר רחוק וראתה מצויין. מה שהיא שכחה כנראה הייתה העובדה שהיא מכרה כרטיסים לזוג פלוס אישה מבוגרת ושרב המופע חמותי לא ממש ראתה טוב את המופע וגם לנו כזוג די צעיר מרחק של 14 שורות כבר היה גבולי.

ביום השני לשהות גילינו כי בלובי של המלון יושבת פקידה דרכה ניתן להזמין אטרקציות במחיר מוזל ישירות מהמלון. ניגשנו וביררנו האם יש הנחה למצפה התת ימי ונענינו בשלילה, אין הנחה לאורחי המלון לאטרקציה הזו. הפקידה גם טרחה להסביר לנו שהרבה יותר כדאי לחוות את החוויה דרך סירות הזכוכית ולא דרך המצפה התת ימי והראיתה לנו תמונה של הסירות. בתמונה רואים סירה עם תחתית זכוכית ובה אנשים עומדים מול חלון שקוף בגובה של 2 מטר (והפקידה בעצמה ציינה שהגודל של התחתית הוא כ 2 מטר). שוכנענו והזמנו כרטיסים רק על מנת לגלות שבפועל חלונות הזכוכית בגודל של כמה עשרות סנטימרים בודדים ושצריכים לכרוע ולהתכופף בשביל לראות משהו דרכם ושברב השיט לא רואים כלום אלא רק בכמה דקות בודדות בהם היא נעמדה ליד הריף ושגם שם היה מעט מאוד אלמוגים ומתי מעט דגים (אין מה להשוות למצפה התת ימי אליו הלכנו לבסוף בנוסף). אני מצרף תמונה של הסירה כפי שהם מפרסמים, בפועל צריך לכרוע בשביל להסתכל בחלון ולא לעמוד כמו שמראים בתמונה (החלון בפועל בגודל של כ 30 אחוז ממה שמוצג שתמונה). ד"א - בסוף השהות גילינו שכן הייתה הנחה לאורחי המלון למצפה התת ימי ושהפקידה כנראה לא הייתה מודעת לזה (הנחה שלי) אבל עדיין הייתי מצפה שתבדוק ושלא תגיד שאין בביטחון מלא אם היא לא יודעת/לא בטוחה. זו לא ההטעייה היחידה ד"א - הזמנו באותו המעמד כרטיסים ליאכטה בשם אורוניה ובפועל כשהגענו לממש את הכרטיסים שמו אותנו בספינה אחרת לחלוטין. כשניגשנו להודיע על ההטעיות הללו בקבלה טרחו לציין בפנינו שהפקידה היא לא עובדת של המלון, בתשובה ניסיתי להבין איך נותנים למשיהו שהוא לא עובד המלון למכור כרטיסים בהנחה לשוכני המלון בתוך המלון עצמו וכשיש בעיות מתנערים מאחריות בטענה ש"זה לא עובד המלון".

הסאגה ממשיכה. למחרת בבוקר הגענו לארוחת הבוקר בתשע וחצי רק בשביל לגלות תור בכניסה שאולי היה יכול להיות מקובל אם גם בפנים לחצי מהמזנונים (אפילו לדבר בסיסי כמו ביצים) היו תורים. הארוחה נמשכה על פני כשעה וחצי עקב ריבוי התורים. המלון המליץ להגיע מוקדם על מנת להימנע מהבעייה אז למחרת התייצבנו 5 דקות לפני פתיחת חדר האוכל רק על מנת לגלות שהתופעה קיימת בכל שעה.

במהלך השהות היו עוד כמה הפתעות לא נעימות כגון העובדה שהג'קוזי/סאונה בתשלום (!!!), אולי אני נאיבי וככה זה בישראל במלונות 5 כוכבים אבל בשום מלון בו שהיתי בחו"ל זה לא היה כך. במלון היה חדר משחקי מחשב עם כמה דברים מעניינים (כגון שולחן הוקי אוויר שאני ואישתי אוהבים), בתשלום כמובן, אבל בפעמיים שהיו לנו זמן לשרוף בין אטרקציות ולפני ארוחות המקום היה סגור ופנייה לקבלה הניבה תשובות כגון "אני לא יודעת מה שעות הפתיחה" ואחרי שהתעקשתי שתברר כי על הדלת שעות הפתיחה ציינו שהמקום אמור להיות פעיל קיבלנו את התשובה הסטנדרטית של "החדר הנ"ל לא מתופעל ע"י המלון". בשלב הזה התחלנו לתהות מה כן מתופעל ע"י המלון - רק הקבלה?!

כשפנינו לקבלה לבקש לדבר על האחראי על כל הבעיות התברר שהוא לא זמין. ביקשנו שיחזור אלינו והבהרנו שיתכן ולא יצליחו לתפוס אותנו בכל שעה (באטרקציות כיבינו את הפלאפון על מנת שנוכל להינות ללא הפרעות). לזכותם יאמרו שחזרו אלינו, אבל רק פעם אחת וכשלא הצליחו להשיג אותנו לא ניסו פעם שניה. כשניסינו פעם שניה אנו שוב לא היה מנהל זמין. כמה נוח.

את האמת, לא יוצא לי להתארח במלונות בארץ כפי שכבר ציינתי, אבל זו רמת השירות בארץ אני מתחיל להבין למה התיירות פנים במצב כ"כ קשה. החופשה באילת עלתה לנו פחות או יותר כמו שהייתה עולה חופשה במדינה מערבית אחרת (שלא לדבר על כפול מהמחיר במקומות כמו תורכיה/יוון) ומה שקיבלנו בתמורה היה שבריר ממה שאני רגיל לקבל מחופשות בחו"ל. אני אישית לא מתכוון לחזור על הטעות ואת החופשות הבאות שלי אני אמשיך לבצע במדינות אחרות, גם נמשיך לגלות את העולם מסביבנו וגם נמשיך לקבל שירות ברמה גבוהה כמו שהתרגלנו.

ד"א - משהו נוסף ששכחתי לציין - אני חושב שזה כנראה המלון היחיד באסופת המלונות באיזור שאין לו נוף לים או להרים - הנוף בחדר שלנו היה מגרש חנייה, סופרמרקט ומלון נוסף - כ"כ התאכזבנו.

אני מניח שלהזכיר שלא היה לו חוף משלו מיותר - נכון?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 12/03/2009 17:26, נערך 7 פעמים בסך הכל.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

ובכן אני לא מתפלא, אני הייתי במלון זה דרך מקום העבודה(לפני כמה שנים טובות) ו-5 כוכבים הוא ממש לא.
יחד עם זאת, היית בכמה מלונות אחרים טובים יותר וטובים פחות, ליפול מהרגליים לא נפלתי מהמלונות באילת וביננו אין הרבה כבר מה לעשות שם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

קודם כל עכשיו הבנו לאן נעלמת...
דבר שני: אני מצטער לגלות שהיה לכם לא טוב (בלשון המעטה). אני הייתי מספר פעמים ובמלונות שונים, השירות היה בסדר גמור. מג'יק פאלאס היה נהדר והיינו גם באחד שאני לא זוכר את השם שלו. אישתי תדע בטוח (היא יודעת הכל... :lol: ).
הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לכתוב עליהם כמו שעשית ולקוות שמישהו מהם טורח לקרוא ולשלוח איזשהו פיצוי על עוגמת הנפש, או לפחות להכיר בעובדה שטוב - לא היה לך.
Vocare Ad Regnum

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

שלחתי להם במייל את התגובה שרשמתי פה ונראה איך זה יתגלגל. אני מבטיח לעדכן בתשובתם :wink:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

נראה כאילו הדביקו בפוטושופ בתחתית התמונה של הסירה חלונות מהמיצפה...
הייתי גם בסירה כזו וגם בצוללת הצהובה של המיצפה, בצוללת היה הכי נחמד (אני לא זוכר אם זו באמת צוללת... :) )

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #6 

מילה אחת, או בעצם שתיים: Club Med (גם בארץ). השירות הכי מדהים שניתקלתי בו מעולם ויצא לי כבר להיות במספיק מלונות.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #7 

שמע משהו :

מסתבר כי אני הייתי 2 מטר ממך על היאכטה , גם אני הזמנתי כרטיסים לאורוניה , ובפועל עלינו על האחרת ,
(אם אתה זוכר היו שם תיירים מצרפת שאחד מהם "עשה שמח " :wink: )

אני נהניתי בספינה , וגם נהניתי במלון רימונים (נפטון המחודש) ,

מה שלא נהניתי זה הלכלוך וחוסר ההשקעה במסעדת KFC והסביבה והמחירים הגבוהים של החנויות בקניון .

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #8 

תשמע,
אני לא יודע באיזו מדינה גדלת.
כל מה שסיפרת פה נשמע סביר לחלוטין בהתחשב בעובדה שאנחנו חיים בישראל..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

רונן כתב:שמע משהו :

מסתבר כי אני הייתי 2 מטר ממך על היאכטה , גם אני הזמנתי כרטיסים לאורוניה , ובפועל עלינו על האחרת ,

...
אתה הבחור הצרפתי עם הכובע הלבן שעף ברוח ש"שעה שמייח" כהגדרתך? עולם קטן - הא? חמותי לא הבינה על איזה כדורים היית :lol:

לא הציק לך שהבטיחו ספינה מסויימת והועלית על אחרת?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

Lior_M כתב:תשמע,
אני לא יודע באיזו מדינה גדלת.
כל מה שסיפרת פה נשמע סביר לחלוטין בהתחשב בעובדה שאנחנו חיים בישראל..
...
שטויות. למלונות מגיעים תיירים מכל העולם ואין שום סיבה שרמת השירות במלונות 5 כוכבים תהיהי "ישראלית" כהגדרתך.

yosifon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #11 

אני במקומך הייתי "שולח לדרכו" את סוכן הנסיעות שלך
מלון המלך שלמה באילת הוא מלון "בעייתי" ועממי למדי("כל עמך בו") כבר 10 שנים

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

שלחתי מייל עם התיאור שלמעלה לסוכן ולמלון, במידה ולא יהיה מענה הולם כמובן שלא אחזור לסוכן נסיעות ובמקביל אדאג שכמה שיותר אנשים ישמעו על חוויותי.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #13 

מלון המלך שלמה ממש ממש לא 5 כוכבים.
בקושי 4 כוכבים.
ברשימת מלונות 5 כוכבים נמצאים - הילטון מלכת שבא, רויאל ביץ,הרודס ,דן אילת ואגמים..
'המלך שלמה' שתי רמות תחתם.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #14 

Huber כתב:שלחתי מייל עם התיאור שלמעלה לסוכן ולמלון, במידה ולא יהיה מענה הולם כמובן שלא אחזור לסוכן נסיעות ובמקביל אדאג שכמה שיותר אנשים ישמעו על חוויותי.
...
למה להשתמש בסוכן נסיעות ?

את כל הנופשים שלי אני מזמין באינטרנט במחירי מציאה (מבצעים).
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

הבחירה בסוכן/במלון לא נעשתה על ידי. הכרטיסים הוזמנו ע"י אחות של חמותי כמתנה לה ולחמתי ולבסוף אני ואישתי "נאלצנו" להצטרף ברגע האחרון ככה שהמלון/סוכן הוכתבו לנו.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

Huber כתב:
רונן כתב:שמע משהו :

...
אתה הבחור הצרפתי עם הכובע הלבן שעף ברוח ש"שעה שמייח" כהגדרתך? עולם קטן - הא? חמותי לא הבינה על איזה כדורים היית :lol:

לא הציק לך שהבטיחו ספינה מסויימת והועלית על אחרת?
...
לא , אני לא הצרפתי :lol:

הייתי עם משקפיים עם אשתי והילדה ,

הזכרתי את הצרפתי כמכנה משותף לחוויה המשותפת...

ישבתי משמאלך 2 מטרים על המזרנים הצהובים בתחילת השייט ...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

אני חושב שאני יודע על מי מדובר - הילדה דומה לך 2 טיפות מיים - נכון? :wink:

לא הציק לך שהבטיחו את האורוניה ובפועל החליפו לנו סירה? הרואוניה נראתה הרבה יותר אלגנטית/מהודרת.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

Huber כתב:אני חושב שאני יודע על מי מדובר - הילדה דומה לך 2 טיפות מיים - נכון? :wink:

לא הציק לך שהבטיחו את האורוניה ובפועל החליפו לנו סירה? הרואוניה נראתה הרבה יותר אלגנטית/מהודרת.
...
נכון , בתי דומה לי .

לגבי היאכטות :

יום לפני אמרו לנו כי ישנן מספר יאכטות ( 3 סוכנים / חברות )

אם יאכטה לא מתמלאת בנוסעים , מעבירים את מי שנרשם ליאכטה אחרת וזאת על מנת שמי שנרשם , ישוט , וכך הם עושים קיזוזים וסחר בתיירים לשייט.

מה שכן , כל היאכטות דומות , לפחות במבנה ובגודל , אני חושב שבמקרה שלנו , אהבתי את המזרנים במקום כסאות הנוח שהיו ביאכטה מקבילה .

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #19 

הובר, אני מתכנן חופשה באילת בזמן הקרוב והמלך שלמה היה אחד מהמלונות שחשבתי בכיוון שלהם. אחרי מה שכתבת כאן, אותי הם לא יראו. תודה על האזהרה.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

toxin כתב:הובר, אני מתכנן חופשה באילת בזמן הקרוב והמלך שלמה היה אחד מהמלונות שחשבתי בכיוון שלהם. אחרי מה שכתבת כאן, אותי הם לא יראו. תודה על האזהרה.
...
ממליץ בחום על מלון רימונים ( נפטון לשעבר ).

המלון נמצא במרחק 100 מטר מהקניון , חוף פרטי , שירות יעיל ומהיר, אוכל נהדר, צוות אדיב,
חניה צמודה, מלון משופץ ( שנתיים ) , 4 בריכות ( כולל 2 בריכות פיפי )

אם לפולניה שלי לא היה מה להעיר - יש לך תו תקן DIN לכך :wink:

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”