המלצה מסך סוני 40'' 4000L
הטלויזיה בסלון במערב ויש לי ויטרינה 3 מ לדרום
כניסת שמש מדרום ,יפריע ויצור השתקפות למסך.האים זה נכון לכל הפלסמות, המלצה לדגם?
רכשתי את הסוני שאתה שואל עליה, היא אמורה להגיע בימים הקרובים ואני אוכל לענות לך על השאלה...
אני בחרתי בסוני לאחר התלבטות בינה לבין סמסונג וLG...
3.2 מטר - 40-42 מתאים בול אל תתייחס ל2 אינצ'...
אגב נשארו ממש קצת מהדגם שאתה מחפש בארץ בדקתי את זה מול ישפאר (שכרגע אין להם כלום) ואם יהיה, רק בעוד כחודש, אם בכלל... יכול להיות שהם לא יביאו אותה יותר כי היא ישנה יחסית
אני בחרתי בסוני לאחר התלבטות בינה לבין סמסונג וLG...
3.2 מטר - 40-42 מתאים בול אל תתייחס ל2 אינצ'...
אגב נשארו ממש קצת מהדגם שאתה מחפש בארץ בדקתי את זה מול ישפאר (שכרגע אין להם כלום) ואם יהיה, רק בעוד כחודש, אם בכלל... יכול להיות שהם לא יביאו אותה יותר כי היא ישנה יחסית
בכמה קניתה אים אפשר לשאול? מחנות או מכרז ,ואיזה אחריות?
יש לי הצעה ב6500 ש"ח ,שווה לקנות ,התלבטתי גם בינה לבין סמסונג 40A550 .או שארפ 37D66 .
http://www.zep.co.il/Product.asp?Pid=40 ... ap&lang=HE
עם אחריות של ישפאר ב-6000.
בנוסף אם תרד פה למטה:
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715684
למכירה אישית (פומבית..)
תראה שיש לך מכירות פומביות ממגוון אתרים מוכרים: וואלה שופס, get it, ynet shops, אולסייל, P1000, נענע שופס, ערוץ הקניות. (שלרוב אתרים אלה גם עובדים עם יבואן מקורי)
אולי תצליח לתפוס בחנויות האלה מחיר טוב עם החנות היחסית לא מוכרת ZEP נראת לך לא אמינה.
עם אחריות של ישפאר ב-6000.
בנוסף אם תרד פה למטה:
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715684
למכירה אישית (פומבית..)
תראה שיש לך מכירות פומביות ממגוון אתרים מוכרים: וואלה שופס, get it, ynet shops, אולסייל, P1000, נענע שופס, ערוץ הקניות. (שלרוב אתרים אלה גם עובדים עם יבואן מקורי)
אולי תצליח לתפוס בחנויות האלה מחיר טוב עם החנות היחסית לא מוכרת ZEP נראת לך לא אמינה.
תודה ,לפי הנתונים שלה ,האים הסמסונג A550 40
טובה יותר מעבד תמונה ניגודיות USB 3 HDMI ...איכות תמונה.
השוואה והמלצה בין SHARP 37D66 לסוני 40L4000
מישהו מכיר את דגם ''D66 SHARP 37 יכול להמליץ לי עליה בייחס ל 40" של סוני ?
לי הסוני עלתה 5500 ש"ח עם אחריות של י.שלום ב24 תשלומים! יצא לי זול ונוח...
כל שאר המתמודדים רצו 5500 בתשלום 1 או 4...
ולאנשים שרשמו את ZEP ב6000 לסוני עם ישפאר, ,דיברתי איתם המסך יגיע רק עוד חודש מה שמסביר את המחיר הזול בכל מקרה הם לא נשמעו לי כל כך בטלפון ירדתי מהעניין. ובשביל לחסוך מאות שקלים עד 1000 ש"ח אני מוכן לקבל אחריות י.שלום במקום ישפאר...
כל שאר המתמודדים רצו 5500 בתשלום 1 או 4...
ולאנשים שרשמו את ZEP ב6000 לסוני עם ישפאר, ,דיברתי איתם המסך יגיע רק עוד חודש מה שמסביר את המחיר הזול בכל מקרה הם לא נשמעו לי כל כך בטלפון ירדתי מהעניין. ובשביל לחסוך מאות שקלים עד 1000 ש"ח אני מוכן לקבל אחריות י.שלום במקום ישפאר...
תהנה ,איך אתה רואה את השידורי הכבלים
מה ההבדל בין שירות ישפאר לשרות מקבילי ,האים זה אותה טלויזיה ,האים שווה 1000 ש"ח פחות ליבוא מקבילי ,אותו מעבד ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שירות מקביל - עלולה להיות בעיה יותר מאשר ייבוא מסודר, בדרך כלל מדובר על אותו המסך, לפעמים זה איזה שהוא שינוי קטן (עוד יציאת סקארט או אפשרות שדרוגי תוכנה עם כניסת IP) אבל בד"כ זהה. הבעיה מתחילה כשיש בעיה עם המסך ואז אתה צריך לדעת איפה קנית: יבואן מקביל חזק או יבואן מקביל שהביא כמה יחידות כי היה מחיר טוב באותו רגע. תבין, הפרש של מסך אחד מקולקל יכול להביא אותו להפסד אז הוא ימשוך אותך כי אין לו בדיוק אחריות ישירה או מעבדה מסודרת (אני מדבר על הקטנים) אז הוא תקוע ואתה עוד יותר. שוב - אני מדבר על היבואנים הקטנים.
ישפאר משלמים למערך של אנשי שירות (עזוב כרגע איכות שלהם) ועוד, זה עולה כסף לתחזק ואת זה מתמחרים במחיר הכולל.
ישפאר משלמים למערך של אנשי שירות (עזוב כרגע איכות שלהם) ועוד, זה עולה כסף לתחזק ואת זה מתמחרים במחיר הכולל.
Vocare Ad Regnum