Sennheiser HD 800

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
halm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
הצטרף: נובמבר 2005
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לכולם שלום
האם למישהו יצא לשמוע ולהתרשם מה- HD 800 ?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: מרכז הארץ
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

ראיתי קצת ביקורות באינטרנרט
סה"כ מדובר על אוזניות מרשימות (זה לא שאני מוצא איזהשהו פגם ב-580 שלי)

bigy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
הצטרף: יולי 2005
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אין מה להגיד, לסנהייזר יש את זה.
ה600 מאוד ריגשו אותי,
ה650 שהזמנתי אתמול מהאינטרנט הולכים להפיל אותי לרצפה.
האם ה800 יהיו הדגם הבא שלי? רק זמן יגיד.
מה שכן, הן מאוד יוצאות דופן מבחינת עיצוב, מאוד מתיימרות (חומרים מתעשיית החלל וכו') להיות הHigh-End האמיתי ואני לא חושב שיש לזה סוף. אני מאמין שהן מעולות אבל בטוח יהיו כאלה שיגידו שהם מעדיפים את ה AKG או ה Grado יותר כי הן יותר מתאימות לז'אנר המוזיקלי שלהם.

מה שבטוח זה שתחזור אלינו עם דיווח הכי מוקדם שאפשר אחרי שניסית בעצמך :wink:

יובל

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

סתם מתוך סקרנות, מישהו הולך להזמין את האוזניות הללו?
הדגמים של סנהייזר בשנים האחרונות לטעמי היו אכזבה קשה ביותר (אני לא מסוגל להחזיק אותן על הראש יותר מדקה). הדגם היחיד שלהן שאהבתי הוא ה-HE60 שהיה אצלי לתקופה קצרה (לצערי קצרה מדיי, אבל זה סיפור אחר לגמרי).
ההתלהבות מה-HD800 בהתחלה הייתה מאוד מרשימה אבל לאט לאט שמעתי גם דעות אחרות שהתלהבו הרבה פחות, אז מעניין יהיה לשמוע אם באמת יש שם משהו מיוחד, אחרת אני לא בטוח שיהיה כדאי להשקיע את הסכום המטורף שמבקשים בעבורן (סכום שבו כבר נכנסים לליגה של הגדולים עם סטקס, HE60, K1000, W11JPN, וכו').

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

אנטולי - לאוזניות הגדולות של שנייזר באמת יש נטייה ללחוץ על הראש, ולזה שמתי לב כשקיבלתי את
ה 555, ולכן פשוט ניסיתי מעט לכופף את הקשת שלהם וזה פתר את הבעיה.

לגבי ה 800 - אני לא אגיד שהמחיר מוזגם, אבל זה בהחלט קפיצת מדרגה יחסית ל 650, ותמורה לכסף
זה כנראה לא ממש הקטע פה.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #6 

אני חשוב שלא הבנת אותי. לחיצה על האוזניים לא בעיה, משאירים על חבילת ספרים כשלא בשימוש וזה נעלם.

השאלה של תמורה היא בעניין הסאונד. לדוגמא בדגמים של גראדו אין תמורה למחיר כי כל הדגמים נשמעים דיי דומה.
בסנהייזר גם זה היה ככה כי ה-508 נשמעו כמעט זהות ל-650.
השאלה האם ה-800 שווה היא פשוט כי בסכומים שלה כבר מגיעים לרמה של דברים אחרים שציינתי בהודעתי הקודמת והם כבר כן מצדיקים את הסכום (הם בהחלט מהווים קפיצת מדרגה לעומת כל דבר שיש בתקציב נמוך יותר).

MoAv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

אתה יכול להגיד אותו הדבר על ה,HE60 זאת קפיצת מדרגה קודם כל טכנולוגית, הדרייבר הסטטי שנחשב יותר מתקדם. אותו הדבר עם HD800 הסאונד מקבל גימיק חדש, במה שאף אחד לא הכיר באוזניות דרייבר דינמי.
אם תסתכל בפרוספקט של ה-800 תראה שיש שימוש באפקט גלים כדי ליצור את אשליית במה, וכן דרייבר משוכלל וענק שלא היה אף פעם שמגדיר מחדש מהו הרפרנס האדיופילי.
אם לא הייתי סטודנט מתכלב, והיה לי טיפ טיפה יותר כסף לביזבוזים, רק לפי התגובות הראשוניות הייתי מחליף את ה-600 שלי, מתוך ידיעה שיש גם צורך במגבר הרבה יותר מדוייק מה שיש לי עכשיו.
יכול להיות שאני סתפ פאןבוי אבל הסנהייזר תמיד היו בטעם המוסיקלי שלי, סומך עליהם בעיניים עצומות.
אם מישהו מביא אותם לארץ אני אשמח לקפוץ להאזנה

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
הצטרף: מרץ 2005
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #8 

ברור שזה עניין של טעם. ה-HE60 נחשבות לטובות לא בגלל שהן אלקטרוסטטיות, יש הרבה אלקטרוסטטיות מוצלחות הרבה פחות. הסיבה שה-HE60 הכפילו את המחיר שלהן לאורך השנים, ועולות עדיין יותר מכל אוזניה אלקטרוסטטית שיש ל-STAX להציע (במשומש כמובן) היא פשוט כי הן נשמעות מדהים.

ה-HD800, אני מאוד מקווה שיהיה גם הן קפיצת מדרגה ענקית לעומת שאר הירקות של סנהייזר, פשוט כי לדעתי כיום המוצרים של החברה דיי מבישים וצריך שידרוג רציני (לטעמי כמובן).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”