תודה הבעיה נמצאה והשאלות נענו - שאלות לגבי POPCORN 110
שלום לכולם
דבר ראשון מאוד התרשמתי ממקצועיות הפורום
דבר שני לאחר קריאת כל המדריכים במשך כשלושה ימים ויישום בפועל של קובץ ה- HTML עם ניתובים (אחלה מדריך) רציתי לשאול כמה שאלות ואני מתנצל מראש עם ישנם מדריכים שמסבירים:
כמה פרטים על ה- SETUP שלי:
,POPCORN 110A מעודכן לגירסה האחרונה, מגבר HK355 , כבל רשת לסטרימר + מחשב שמחובר קרוב עם USB, הסטרימר מחובר ע"י HDMI וכבל אופטי למגבר (האופטי מוגדר לSOUND)
1. הורדתי כמה סרטים של TRUE-HD (קונג פו פנדה ורובוטריקים כ- 25 גיגה לסרט) משום מה הם מנוגנים כ- DTS , , הPOPCORN בקינפוג הכול דיגיטלי אבל ניתן לבחור רק 5.1, האם קשור? מדוע אי אפשר לשמוע יותר מ- DTS?
2. אני הולך להתקין HD פנימי – לאחר שקראי את שני המדריכים, רציתי לוודא שהבנתי נכון מפרמטים ל- EXT3 דרך ה- סטרימר ואז מוציאים ל- PC ובעזרת תוכנה Ext2Fsd-0.46 מוסיפים שיתוף ?אשמח עם תוכלו לפרט יותר על התהליך וכמו כן מה דרך ההתחברות ל- POPCORN לאחר הסיום.
3. איך מומלץ להתחבר למכשיר דרך ה- USB או רשת , לצערי לא הבנתי מדוע שאני מחבר את כבל ה- USB לא קורה כלום ואין זיהוי של חומרה חדשה ?
4. מה נותנת לי תוכנת MYHOME ?
5. מדוע ישנם פורמטים של סרטים או DVD-RIP שמראים לי סגול או תוקעים את המכשיר (לא HD )?
6. האם ניתן ליצור רשימות השמעה של מוזיקה ואיך ?
7. האם במצב STANDBY ניתן להוריד קבצים למכשיר (מבחינת PING הוא עונה )
8. האם חיבור SPIDF מהסטרימר למגבר עדיף מה- HDMI.
עד כאן – אני מראש מתנצל על כל השאלות , עזרתכם תעזור ואשמח להנחיה כללית
לפחות לחלק מהשאלות אם לא לכולם
תודה וסופ"ש נעים
ערן
דבר ראשון מאוד התרשמתי ממקצועיות הפורום
דבר שני לאחר קריאת כל המדריכים במשך כשלושה ימים ויישום בפועל של קובץ ה- HTML עם ניתובים (אחלה מדריך) רציתי לשאול כמה שאלות ואני מתנצל מראש עם ישנם מדריכים שמסבירים:
כמה פרטים על ה- SETUP שלי:
,POPCORN 110A מעודכן לגירסה האחרונה, מגבר HK355 , כבל רשת לסטרימר + מחשב שמחובר קרוב עם USB, הסטרימר מחובר ע"י HDMI וכבל אופטי למגבר (האופטי מוגדר לSOUND)
1. הורדתי כמה סרטים של TRUE-HD (קונג פו פנדה ורובוטריקים כ- 25 גיגה לסרט) משום מה הם מנוגנים כ- DTS , , הPOPCORN בקינפוג הכול דיגיטלי אבל ניתן לבחור רק 5.1, האם קשור? מדוע אי אפשר לשמוע יותר מ- DTS?
2. אני הולך להתקין HD פנימי – לאחר שקראי את שני המדריכים, רציתי לוודא שהבנתי נכון מפרמטים ל- EXT3 דרך ה- סטרימר ואז מוציאים ל- PC ובעזרת תוכנה Ext2Fsd-0.46 מוסיפים שיתוף ?אשמח עם תוכלו לפרט יותר על התהליך וכמו כן מה דרך ההתחברות ל- POPCORN לאחר הסיום.
3. איך מומלץ להתחבר למכשיר דרך ה- USB או רשת , לצערי לא הבנתי מדוע שאני מחבר את כבל ה- USB לא קורה כלום ואין זיהוי של חומרה חדשה ?
4. מה נותנת לי תוכנת MYHOME ?
5. מדוע ישנם פורמטים של סרטים או DVD-RIP שמראים לי סגול או תוקעים את המכשיר (לא HD )?
6. האם ניתן ליצור רשימות השמעה של מוזיקה ואיך ?
7. האם במצב STANDBY ניתן להוריד קבצים למכשיר (מבחינת PING הוא עונה )
8. האם חיבור SPIDF מהסטרימר למגבר עדיף מה- HDMI.
עד כאן – אני מראש מתנצל על כל השאלות , עזרתכם תעזור ואשמח להנחיה כללית
לפחות לחלק מהשאלות אם לא לכולם
תודה וסופ"ש נעים
ערן
נערך לאחרונה על ידי EGMK ב 28/03/2009 3:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
ok אני מבין ששאלתי יותר מידי שאלות (מעין RFI )
צימצמתי לשתי שאלות שאשמח לקבל תשובות
2. התקנתי HD פנימי – ולאחר שקראי את שני המדריכים. פירמטתי את ה- HD בעזרת הסטרימר ל- EXT3 שאלתי היא האם Ext2Fsd-0.46 יעזור לי בהעתקה יותר מהירה ברגע שה- HD יחזור לסטרימר ? והאם זה יהיה דרך USB או LAN כי במדריך לא ציינו זאת?
אשמח לתגובה כלשהיא- תודה מראש
ערן .
צימצמתי לשתי שאלות שאשמח לקבל תשובות
2. התקנתי HD פנימי – ולאחר שקראי את שני המדריכים. פירמטתי את ה- HD בעזרת הסטרימר ל- EXT3 שאלתי היא האם Ext2Fsd-0.46 יעזור לי בהעתקה יותר מהירה ברגע שה- HD יחזור לסטרימר ? והאם זה יהיה דרך USB או LAN כי במדריך לא ציינו זאת?
אשמח לתגובה כלשהיא- תודה מראש
ערן .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אני עונה על השאלות המקוריות.
1. תעלה תמונה של הגדרות האודיו אצלך במזרימדיה. על מנת להנות מפורמטי האודיו החדשים, עליך להצטייד ברסיבר מתאים בעל מפענחים לפורמטים אלו. איזה רסיבר ברשותך?
2. קיים מדריך בדביק.
3. אם הכונן הפנימי בפורמט NTFS, חיבורו למחשב ילווה בזיהוי של הכונן בצורה מיידית. אם הכונן הפנימי בפורמט EXT3, יש צורך להתקין Ext2Fsd על המחשב ואז הכונן יזוהה. אין צורך לנתק את הכונן מהמזרימדיה.
4. שרת לשיתוף תכנים. תעבוד עם SMB, אם תראה שהתכנים מגמגמים בקצב נתונים גבוה, תעשה שימוש בתוכנה זו.
5. ייתכנו קבצים תקולים. אם תעלה Sample, אני מבטיח להעביר אותו לבחינת היצרן.
6. בדוק כאן: http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=71
יש מספר פתרונות ויזואליים מושכים.
7. אני מאמין שכן, צריך לבדוק.
8. HDMI עדיף מכיוון שהוא מסוגל להעביר את פורמטי האודיו החדשים, חיבור דיגיטלי רגיל לאודיו חף מיכולת זאת. כמובן שבתצורה של HDMI ה Setup קל יותר.
1. תעלה תמונה של הגדרות האודיו אצלך במזרימדיה. על מנת להנות מפורמטי האודיו החדשים, עליך להצטייד ברסיבר מתאים בעל מפענחים לפורמטים אלו. איזה רסיבר ברשותך?
2. קיים מדריך בדביק.
3. אם הכונן הפנימי בפורמט NTFS, חיבורו למחשב ילווה בזיהוי של הכונן בצורה מיידית. אם הכונן הפנימי בפורמט EXT3, יש צורך להתקין Ext2Fsd על המחשב ואז הכונן יזוהה. אין צורך לנתק את הכונן מהמזרימדיה.
4. שרת לשיתוף תכנים. תעבוד עם SMB, אם תראה שהתכנים מגמגמים בקצב נתונים גבוה, תעשה שימוש בתוכנה זו.
5. ייתכנו קבצים תקולים. אם תעלה Sample, אני מבטיח להעביר אותו לבחינת היצרן.
6. בדוק כאן: http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=71
יש מספר פתרונות ויזואליים מושכים.
7. אני מאמין שכן, צריך לבדוק.
8. HDMI עדיף מכיוון שהוא מסוגל להעביר את פורמטי האודיו החדשים, חיבור דיגיטלי רגיל לאודיו חף מיכולת זאת. כמובן שבתצורה של HDMI ה Setup קל יותר.
הי זיו
תודה רבה על התשובות
לגבי הרסיבר Harman Kardon 355 שתומך בכל הפורמטים הקיימים נכון לרגע כתיבת ההודעה, לגבי ה- SETUP ב- NMT :
HDMI=ON
כל מצבי הסאונד (AC3, DD,WMA נמצאים ב- RAW בלי יוצא מן הכלל)
מצב רמקולים 5.1 (אין אופציה אחרת)
ברסיבר:
רסיבר מוגדר לקבל SOUND ב- HDMI
מצב SOUND = אוטומטי
--סרטים שבדקתי רובוטריקים 25 גיגה וקונגפו פנדה 25 גיגה = המכשיר מזהה כ- AC3 - אני בטוח שיש בעייה בהגדרות - נכון???
אני חייב לציין שמהרגע שהתקנתי כונן פנימי - קיבלתי מכשיר אחר ה- SMB עובד השיתופים ופתאום כל המדריכים מתחילים להיות יותר ברורים. (תודה על הטיפ לא לפרק את הכונן - במדריך ישנה הערה בסוף שלא קישרתי)
---לגבי Ext2Fsd ישנו כונן אחד (מתוך השלושה) שברגע שאני מגדיר אותו ה-XP מודיע לי שהוא לא מפורמט ??? השניים האחרים נפתחים (אחד - תיקיות VIDEO וכו השני LOST& FOUND) האם תקין ???
---ואני מחפש את ה- INDEX המקורי על מנת להחליפו במה ש dizingof בנה, האם פשוט צריך לזרוק חדש בתיקייה הראשונה שאני רואה ?
שוב תודה זיו ולפורום על הפירגון , אני די בטוח שזה יוכל לעזור לרבים
סוף שבוע נעים לכולם
ערן
תודה רבה על התשובות
לגבי הרסיבר Harman Kardon 355 שתומך בכל הפורמטים הקיימים נכון לרגע כתיבת ההודעה, לגבי ה- SETUP ב- NMT :
HDMI=ON
כל מצבי הסאונד (AC3, DD,WMA נמצאים ב- RAW בלי יוצא מן הכלל)
מצב רמקולים 5.1 (אין אופציה אחרת)
ברסיבר:
רסיבר מוגדר לקבל SOUND ב- HDMI
מצב SOUND = אוטומטי
--סרטים שבדקתי רובוטריקים 25 גיגה וקונגפו פנדה 25 גיגה = המכשיר מזהה כ- AC3 - אני בטוח שיש בעייה בהגדרות - נכון???
אני חייב לציין שמהרגע שהתקנתי כונן פנימי - קיבלתי מכשיר אחר ה- SMB עובד השיתופים ופתאום כל המדריכים מתחילים להיות יותר ברורים. (תודה על הטיפ לא לפרק את הכונן - במדריך ישנה הערה בסוף שלא קישרתי)
---לגבי Ext2Fsd ישנו כונן אחד (מתוך השלושה) שברגע שאני מגדיר אותו ה-XP מודיע לי שהוא לא מפורמט ??? השניים האחרים נפתחים (אחד - תיקיות VIDEO וכו השני LOST& FOUND) האם תקין ???
---ואני מחפש את ה- INDEX המקורי על מנת להחליפו במה ש dizingof בנה, האם פשוט צריך לזרוק חדש בתיקייה הראשונה שאני רואה ?
שוב תודה זיו ולפורום על הפירגון , אני די בטוח שזה יוכל לעזור לרבים
סוף שבוע נעים לכולם
ערן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. בדוק עם MediaInfo כי הקבצים שברשותך מכילים פסקול בפורמט מתקדם ולא DTS | DD סטנדרטיים. עוד משהו, ייתכן כי לקבצים שברשותך יש מספר פסי קול, לחיצה על Audio תדלג בינהם ואז תגיע לפסקול המבוקש.
2. את הכונן הלא מזוהה, פרמט לפי המלצת התוכנה ואז תוכל לעשות בו שימוש.
3. עדיף כי תיצמד לגרסה המקורית של MovieJukeBox, התוכנה התקדמה ומכילה מספר רב של תיקונים אשר לא קיימים בגרסה בה התעניינת.
ותודה על הברכות כמובן
2. את הכונן הלא מזוהה, פרמט לפי המלצת התוכנה ואז תוכל לעשות בו שימוש.
3. עדיף כי תיצמד לגרסה המקורית של MovieJukeBox, התוכנה התקדמה ומכילה מספר רב של תיקונים אשר לא קיימים בגרסה בה התעניינת.
ותודה על הברכות כמובן
הי זיו
תודה על התגובות המהירות!!!
--לגבי הפסקול צדקת audio העביר ל TRUE-HD אבל המגבר לא משמיע כלום -פשוט שקט
עברתי על כל הגדרות המגבר (כניסת קול מוגדרת HDMI , שבעה רמקולים, מצב אוטומטי) ב-NMT :
מצ"ב תמונות מהגדרות ה- NMT והרסיבר וסתם תמונה של העמדת עבודה
אשמח להצעות אני ממש רוצה לראות את המגבר עובר ל- TRUE-HD
--לגבי ה- MovieJukeBox אלך לפי המדריך אשר מפורסם באתר
תודה ושבוע טוב לכולם
ערן

תודה על התגובות המהירות!!!
--לגבי הפסקול צדקת audio העביר ל TRUE-HD אבל המגבר לא משמיע כלום -פשוט שקט
עברתי על כל הגדרות המגבר (כניסת קול מוגדרת HDMI , שבעה רמקולים, מצב אוטומטי) ב-NMT :
מצ"ב תמונות מהגדרות ה- NMT והרסיבר וסתם תמונה של העמדת עבודה
אשמח להצעות אני ממש רוצה לראות את המגבר עובר ל- TRUE-HD
--לגבי ה- MovieJukeBox אלך לפי המדריך אשר מפורסם באתר
תודה ושבוע טוב לכולם
ערן
-
- הגדרות ה- NMT
-
- הגדרות Harman Kardon 355
-
- My living Room
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הי זיו ושלום לכולם
לאחר הורדת קובץ אחר - אכן המגבר עובד למצב DTS-HD אבל לצערי ישנם רעשים נוראיים ברמקולים האחורים בכל פעם שישנו SOUND באחוריים
(מזכיר את הרעש של שינוי הסיביות של ה- PCM) הסרט הינו Golden.Compass.Blu-ray.REMUX.VC-1.1080p.DTS-HDMA.Silu.disk1.ts.
הסרט - Kung.Fu.Panda.Blu-ray.REMUX.H264.1080P.TrueHD.DD51.SILUHD.disk1.ts מגנן רק AC3 במצב של TRUE_HD יש שקט
בקיצור נשמע כמו תקלה שאני לא מצליח לעלות עליה - אשמח מאוד לעצות
לגבי רובוטריקים זה הקובץ ושאלתי היא, האם הוא בתקן יותר גבוה מ- AC3 - מה זה DDPLUS ?
Transformers.HDDVD.REMUX.1080P.H264.DDPlus.DD51-SiLU.disk1.ts
לגבי הקבצים שהפופקורן לא מנגן לדוגמא (לא הצלחתי באמצעות MEDIAINFO להבין מה לעשות עם התוכנה):
Jean Michel Jarre - Beijing (Hdtv-1080i) 1-8 - אין סאונד Video MPEG2PS
HORTON.HEARS.A.WHO (XVID) אין סאונד ותמונה מגמגת Xvid Audio MPEG1
חייב לצייין שכולם מנגנים במחשב
תודה
ערן
לאחר הורדת קובץ אחר - אכן המגבר עובד למצב DTS-HD אבל לצערי ישנם רעשים נוראיים ברמקולים האחורים בכל פעם שישנו SOUND באחוריים
(מזכיר את הרעש של שינוי הסיביות של ה- PCM) הסרט הינו Golden.Compass.Blu-ray.REMUX.VC-1.1080p.DTS-HDMA.Silu.disk1.ts.
הסרט - Kung.Fu.Panda.Blu-ray.REMUX.H264.1080P.TrueHD.DD51.SILUHD.disk1.ts מגנן רק AC3 במצב של TRUE_HD יש שקט
בקיצור נשמע כמו תקלה שאני לא מצליח לעלות עליה - אשמח מאוד לעצות
לגבי רובוטריקים זה הקובץ ושאלתי היא, האם הוא בתקן יותר גבוה מ- AC3 - מה זה DDPLUS ?
Transformers.HDDVD.REMUX.1080P.H264.DDPlus.DD51-SiLU.disk1.ts
לגבי הקבצים שהפופקורן לא מנגן לדוגמא (לא הצלחתי באמצעות MEDIAINFO להבין מה לעשות עם התוכנה):
Jean Michel Jarre - Beijing (Hdtv-1080i) 1-8 - אין סאונד Video MPEG2PS
HORTON.HEARS.A.WHO (XVID) אין סאונד ותמונה מגמגת Xvid Audio MPEG1
חייב לצייין שכולם מנגנים במחשב
תודה
ערן
לאחר שהתקנתי את MEDIAINFO
כל פסי הקול (לא הסטנדרטים AC3 ו- DTS) אשר נמצאים למטה לא עובדים בקונפיגורציה אצלי:
Transformers.HDDVD.REMUX.1080P.H264.DDPlus.DD51-SiLU.disk1.ts -
2 Audio stream AC-3 and E-AC-3[/b
]
Golden.Compass.Blu-ray.REMUX.VC-1.1080p.DTS
audio stream DTS - MA 8 channel 48KHz
Kung.Fu.Panda.Blu-ray.REMUX.H264.1080P.TrueHD.DD51.SILUHD.disk1.ts
first AC-3 6 channel 48KHz 640 Kbps[
b]second 48KHz, 6 channel , AC-S (TrueHD)
Jean Michel Jarre - Beijing (Hdtv-1080i) 1-8
audio: 448 Kbps 48KHz 6 channel AC-3
HORTON.HEARS.A.WHO
Audio 128Kbps, 44.1KHz 2 channel MPEG MP3 Ver1 Layer3 Jion Stereo
אשמח לעזרה - ממש מבאס נושא ה- AUDIO .........
ולאור כל זה ששום פס AUDIO מהגבוהים לא עובד אני די בטוח שיש בעיה או בגרסה או בקינפוג .........PLEASE
אולי ה- HARMAN הוא הבעייתי
תודה
ערן
כל פסי הקול (לא הסטנדרטים AC3 ו- DTS) אשר נמצאים למטה לא עובדים בקונפיגורציה אצלי:
Transformers.HDDVD.REMUX.1080P.H264.DDPlus.DD51-SiLU.disk1.ts -
2 Audio stream AC-3 and E-AC-3[/b
]
Golden.Compass.Blu-ray.REMUX.VC-1.1080p.DTS
audio stream DTS - MA 8 channel 48KHz
Kung.Fu.Panda.Blu-ray.REMUX.H264.1080P.TrueHD.DD51.SILUHD.disk1.ts
first AC-3 6 channel 48KHz 640 Kbps[
b]second 48KHz, 6 channel , AC-S (TrueHD)
Jean Michel Jarre - Beijing (Hdtv-1080i) 1-8
audio: 448 Kbps 48KHz 6 channel AC-3
HORTON.HEARS.A.WHO
Audio 128Kbps, 44.1KHz 2 channel MPEG MP3 Ver1 Layer3 Jion Stereo
אשמח לעזרה - ממש מבאס נושא ה- AUDIO .........
ולאור כל זה ששום פס AUDIO מהגבוהים לא עובד אני די בטוח שיש בעיה או בגרסה או בקינפוג .........PLEASE
אולי ה- HARMAN הוא הבעייתי
תודה
ערן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סביר להניח כי הבעיה במזרימדיה, לא ברסיבר. הייתי מאשים את הקבצים שלך, אך זה כבר מעבר למקרי מכיוון שיותר מידי קבצים לא עובדים אצלך כהלכה.
נסה ללחוץ על כפתור ה Audio בשלט של המזרימדיה ולהחליף פסי קול, ייתכן ואתה מנגן את הפסקול הלא מתאים.
נסה ללחוץ על כפתור ה Audio בשלט של המזרימדיה ולהחליף פסי קול, ייתכן ואתה מנגן את הפסקול הלא מתאים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag