שמעו, לפני 13 שנה בערך אחותי קנתה מערכת סטריאו עם רמקולים מעולים באמת.
המערכת עברה הרבה גלגולים מאז והייתה כבר אצל 2 אנשים, איפשהו בדרך נאבד השלט שלה.
אני קיבלתי אותה לפני למעלה משנה, אני תמיד מתענה ואם אני רוצה לראות סרט או סדרה והמערכת לא מכוונת נכון בעוצמה אני אהיה חייב לקום, השלט למחשב קצת פתר לי את הבעיה של עוצמה חזקה מדי אבל אם העוצמה חלשה מדי צריך לקום ולהגביר לא יעזור כלום.
בזמן האחרון התחלתי לחפש פתרונות, קיבלתי כמה הצעות אשמח לעוד הצעות שונות אולי יש לכם דרך אחרת בראש, מה שאמרו לי עד עכשיו ולא עלה טוב...
א.לנסות לכוון על ידי הבלאסטר של השלט למחשב את המערכת:
אחרי בדיקה רצינית של הנושא על גבי ימים שלמים פשוט לא הצלחתי למצוא אפשרות כזאת של סריקת קודים למערכת עצמה.
ב.לנסות לכוון את שלט ההוט למערכת:
הצלחתי להגיע לקוד שאם עולים למעה ולמטה בשלט של הוט סורק מלא קודים, הגעתי לכיבוי של המערכת דרך השלט, כמו שרשום במדריך, אבל אחרי כל המאמץ וכל הכוונון גילתי שפשוט אפשר לעשות פעולה אחת ללחוץ על כפתור הכיבוי להדלקה וכיבוי של המערכת בלבד, שום כפתור אחר לא פועל, מה שלא עוזר לי כמובן.
ג.חיפוש מישהו עם מערכת ישנה:
ניסתי לחפש מישהו עם מערכת קנווד ישנה אולי ביד2, אין בנאדם כזה, אפילו מישהו שלא רוצה למכור יהיה לי טוב, רק לבוא לכוון ידנית תשלט של ההוט לסיים תסיפור וללכת, אבל כאמור לא מצאתי.
ד.הציעו לי ליצור קשר עם קנווד ישראל:
האמת זה הדבר היחיד שעוד לא ניסתי, צריך לפנות לניופאן שהם בערך קנווד בישראל ולשאול אם יש להם מערכות ישנות או קודים לנסות או משהו כזה, אבל יש לי הרגשה שלא יהיה לי עם מי לדבר שם, מה נראה לכם?
זהו יש לכם רעיונות אחרים? אולי במקרה אני אפול פה על מישהו עם מערכת כזאת זה יהיה נהדר, אגב הדגם שלה:
KENWOOD STEREO RECEIVER RXD-F12
ה RXD-F12 זה הדגם ומה שחשוב פה בעצם, תודה לעוזרים!!!