תגובות למדריך: YAMJ עבור מזרימי מדיה מבוססי NMT
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות למדריך:
YAMJ עבור מזרימי מדיה מבוססי NMT
YAMJ עבור מזרימי מדיה מבוססי NMT
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יופי של מדריך!!!
ראיתי הודעות רבות לגבי ה YAMJ, אבל המדריך כתוב בפירוט ובבהירות - מעולה למתחילים (כמוני, שאפילו עוד אין לי סטרימר) ואני חושב שגם ותיקים יכולים עוד ללמוד ממנו...
תודה רבה!
ראיתי הודעות רבות לגבי ה YAMJ, אבל המדריך כתוב בפירוט ובבהירות - מעולה למתחילים (כמוני, שאפילו עוד אין לי סטרימר) ואני חושב שגם ותיקים יכולים עוד ללמוד ממנו...
תודה רבה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
סוף סוף מדריך מפורט .
אני רץ להתקין
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מעולה!
כל הכבוד על כל המאמצים הללו, מקווה שהחברה ב-NMT יפשיטו את הדברים יותר ואפילו יבנו חלקם כבר באופן מובנה בתוכנת השרת שלהם.
כל הכבוד על כל המאמצים הללו, מקווה שהחברה ב-NMT יפשיטו את הדברים יותר ואפילו יבנו חלקם כבר באופן מובנה בתוכנת השרת שלהם.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הורדת ה Plug-in נעשית מהתוכנה בצורה אוטומטית. יש בידינו כפתור ל Re-Scan וחסל.
המדריך טוב למי שלא רוצה לעשות שימוש myiHome או משתמש בכונני USB חיצוניים. לכל השאר, שיתוף HTTP עם ה MovieJukeBox המובנה עובד טוב.
המדריך טוב למי שלא רוצה לעשות שימוש myiHome או משתמש בכונני USB חיצוניים. לכל השאר, שיתוף HTTP עם ה MovieJukeBox המובנה עובד טוב.
שלום לכולם,
הייתי מציין גם את Mediainfo_CLI שאפשר להוסיף לספריה של YAMJ - זה יוסיף מידה על הפורמטים של המדיה.
הדבר העיקרי שלדעתי חסר הוא "חלוקה לנושאים": ה-YAMJ יודע לעבוד על ספריה וליצור DB יחיד שבו כל הסרטים. אולם, אם רצויה הפרדה (למשל בין סרטי ילדים לסרטי ההורים, ...כי אני לא ממש רוצה את דורה ליד ג'ימס בונד) נאלץ להריץ פעמים (לספרית הילדים ולספרית ההורים), כך שיווצרו שני קבצי index.htm, וזה כבר יחייב אותי לנווט ידנית לקבצי ה-HTM .
למיטב זכרוני מישהו בפורום טען בעבר שיצר קובץ שממנו ניתן לנווט למספר קבצי HTM שיוצר ה-YAMJ, אשמח אם גם אופציה זו תידון.
תודה
הייתי מציין גם את Mediainfo_CLI שאפשר להוסיף לספריה של YAMJ - זה יוסיף מידה על הפורמטים של המדיה.
הדבר העיקרי שלדעתי חסר הוא "חלוקה לנושאים": ה-YAMJ יודע לעבוד על ספריה וליצור DB יחיד שבו כל הסרטים. אולם, אם רצויה הפרדה (למשל בין סרטי ילדים לסרטי ההורים, ...כי אני לא ממש רוצה את דורה ליד ג'ימס בונד) נאלץ להריץ פעמים (לספרית הילדים ולספרית ההורים), כך שיווצרו שני קבצי index.htm, וזה כבר יחייב אותי לנווט ידנית לקבצי ה-HTM .
למיטב זכרוני מישהו בפורום טען בעבר שיצר קובץ שממנו ניתן לנווט למספר קבצי HTM שיוצר ה-YAMJ, אשמח אם גם אופציה זו תידון.
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש אופציה אם לא שמת לב ONLY FOR PCmanola כתב:שאלת תם: זה מתאים גם למחשבים רגילים?
ואם לא, אז האם יש משהו דומה שכן מיועד למחשבים?
כי להציג את האוספים המפוארים שאנשים בנו פה בעמל רב
בצורה של ספריה עם תיקיות זה קצת מעפן...
תודה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חשוב להבהיר למי שלא מכיר את התוכנה שאחרי שמוסיפים קובץ NFO - צריך להריץ את התוכנה מחדש.
ככה גם שמוסיפים פוסטר וכד'...
זה באמת למי שלא מבין - אבל עדיין מומלץ להכניס לכתבה...
אחלה מדריך! סוף כל סוף
למי שרוצה דרך קלה להכין קבצי NFO - איזה בחור לא מוכשר כתב פה:
קישור
ככה גם שמוסיפים פוסטר וכד'...
זה באמת למי שלא מבין - אבל עדיין מומלץ להכניס לכתבה...
אחלה מדריך! סוף כל סוף
למי שרוצה דרך קלה להכין קבצי NFO - איזה בחור לא מוכשר כתב פה:
קישור
האפשרות של הטריילרים נמצאת כרגע רק בגרסת הבטא הלא רשמיתאותה ניתן להוריד מכאן:ronen61 כתב:איפה בהגדרות יש את ההגדרה
appletrailers.resolution=720p
appletrailers.download=true
חיפשתי ולא מצאתי, אז עשיתי COPY PASE להגדרות....
http://omertron.com/pch/YAMJ_Latest