תאימות בגיטר הירו
שלום,
בזמנו כשיצא GHIII קניתי את הגרסא האירופאית, הורדתי כמה שירים (DLC) מהחנות האמריקאית ואז להפתעתי זה לא עבד (לפני שנתיים זה לא היה כזה ידוע)
השאלה שלי, אני מתכוון, לקנות GH Metallica בגרסא אמריקאית,
האם השירים שרכשתי עבור GHIII יעבדו בתוך המשחק הזה??
בזמנו כשיצא GHIII קניתי את הגרסא האירופאית, הורדתי כמה שירים (DLC) מהחנות האמריקאית ואז להפתעתי זה לא עבד (לפני שנתיים זה לא היה כזה ידוע)
השאלה שלי, אני מתכוון, לקנות GH Metallica בגרסא אמריקאית,
האם השירים שרכשתי עבור GHIII יעבדו בתוך המשחק הזה??
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עלו כאן שתי סוגיות של תאימות. הראשונה, גרסאות אמריקאיות ואירופאיות - כל משחק מזהה רק DLC מהחנות המתאימה לו. זו הסיבה שבכל פעם שמישהו קופץ ומספר שהוא מצא את LBP בזול ב shopto.net, אנשים מספרים לו שאחר כך הוא עוד ישלם על זה ביוקר (למשל, כשירצה לשחק בשלבי Metal Gear Solid).
הסוגיה השניה היא גרסאות גיטר הירו השונות. בניגוד לרוק בנד, ששם DLC זה DLC, ולא משנה אם יש לך את 1 או 2, בגיטר הירו לכל גרסה ה DLC שלה. DLC של 2 לא יעבוד על 3 (אם יש לך אקסבוקס), ושל 3 לא יעבוד על 4. יוצא הדופן היחיד למיטב ידיעתי הוא האלבום האחרון של מטאליקה, אבל להוסיף עוד שירים של מטאליקה ל GH מטאליקה נראה לי קצת מוגזם. חוץ מזה, אני בכלל לא בטוח שאפשר להוסיף DLC ל GH מטאליקה, כמו שאי אפשר היה להוסיף ל GH אירוסמית'.
הסוגיה השניה היא גרסאות גיטר הירו השונות. בניגוד לרוק בנד, ששם DLC זה DLC, ולא משנה אם יש לך את 1 או 2, בגיטר הירו לכל גרסה ה DLC שלה. DLC של 2 לא יעבוד על 3 (אם יש לך אקסבוקס), ושל 3 לא יעבוד על 4. יוצא הדופן היחיד למיטב ידיעתי הוא האלבום האחרון של מטאליקה, אבל להוסיף עוד שירים של מטאליקה ל GH מטאליקה נראה לי קצת מוגזם. חוץ מזה, אני בכלל לא בטוח שאפשר להוסיף DLC ל GH מטאליקה, כמו שאי אפשר היה להוסיף ל GH אירוסמית'.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
TAND - התותח האמיתי בכל הנוגע לקונסולות - הוא MAL !TANDBERG כתב:לדעתי לא. תוכן אירופאי לא יעבוד על שיטת שידור אמריקאית. היחידים שיכולים לענות בקלות יהיו lawpower או Huber. היה שרשור בנושא תאימות לגיטרות למשחק, אולי שם יהיה עוד מידע....
נ.ב. - ראית שרוצים לקנות אותך בלוחות?
אני לא רוצה תוכן אירופי, אין לי שום DLC אירופי (כמו כל מי שאין לו כרטיס אשראי אירופי)TANDBERG כתב:לדעתי לא. תוכן אירופאי לא יעבוד על שיטת שידור אמריקאית. היחידים שיכולים לענות בקלות יהיו lawpower או Huber. היה שרשור בנושא תאימות לגיטרות למשחק, אולי שם יהיה עוד מידע....
השאלה שלי היא DLC אמריקאי על גיטר הירו מטאליקה אמריקאי
אם אתם אומרים שבאירוסמית לא עבד אז כנראה שאין סיבה שבמטאליקה יעבוד...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

חיפשתי ומצאתי בוויקיפדיה - רוב ה DLC לא יעבוד עם GH מטאליקה, מלבד האלבום האחרון שלהם (שאת דעתי על הוספה שלו למשחק הזה כבר כתבתי קודם
)
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עוד עדכון GH: אמור לצאת משחק בשם Guitar Hero Greatest Hits - אוסף של השירים הטובים מארבעת המשחקים הראשונים בסדרה (1, 2, 3 ושנות ה80), עם תמיכה לכל הכלים.
מצד אחד, זה יכול להיות מאוד מעניין. היו הרבה שירים טובים במשחקים הראשונים בסדרה. מצד שני, הרבה מהשירים הטובים האלה כבר יצאו לרוק בנד, והרבה מהאחרים עוד יצאו בעתיד.
וכמו עם מטאליקה, גם המשחק הזה לא יתמוך בתוכן להורדה. אני מקווה שלפחות יהיה אפשר לעשות export לשירים לדיסק הקשיח ולהוסיף אותם ל world tour, אחרת באמת שלא תהיה שום סיבה לקנות את זה.
מצד אחד, זה יכול להיות מאוד מעניין. היו הרבה שירים טובים במשחקים הראשונים בסדרה. מצד שני, הרבה מהשירים הטובים האלה כבר יצאו לרוק בנד, והרבה מהאחרים עוד יצאו בעתיד.
וכמו עם מטאליקה, גם המשחק הזה לא יתמוך בתוכן להורדה. אני מקווה שלפחות יהיה אפשר לעשות export לשירים לדיסק הקשיח ולהוסיף אותם ל world tour, אחרת באמת שלא תהיה שום סיבה לקנות את זה.